Filme de dragoste – Top 30 cele mai bune filme romantice

Filme de dragoste - Top 30 cele mai bune filme romantice
Publicat: 10/11/2022, 16:23
Actualizat: 11/11/2022, 10:13

Filmele de dragoste au fost mereu inspiraționale și ne-au făcut să visăm și să nu ne pierdem speranța. Pe lângă poveștile de multe ori emoționante, lungmetrajele romantice celebre ne-au adus în contact cu actori pe care din acel moment i-am urmărit cu mare interes. Și pentru că nu poți să vorbești despre filme de dragoste fără să pomenești de Titanic, The Notebook, Casablanca, am făcut pentru tine o listă cu 30 cele mai bune filme de dragoste, pe care este să musai să le vezi, nu doar pentru că sunt absolut minunate, ci și pentru că filme romantice se vor tot face, iar tu ai nevoie de repere solide care să îți extindă cultura cinematografică și universul vizual și care să includă nu doar experiențe remarcabile, ci și filme de văzut.

Top 30 filme de dragoste

Am strâns pentru tine filme romantice, drame și comedii care au în comun un aspect incontestabil, acela că sunt, cu siguranță, filme de văzut.

1. Jurnalul / The Notebook (2004)

În 1940, doi adolescenți se întâlnesc în Carolina de Sud și se îndrăgostesc. Dar, din moment ce Noah Calhoun este sărac, părinții bogați ai lui Allison „Allie” Hamilton provoacă o ruptură între ei. Îndrăgostiții regretă despărțirea, dar familia lui Allie și cel de-al Doilea Război Mondial îi țin separați.

Ani mai târziu, Allie, acum logodită, se întoarce în Carolina pentru a fi cu Noah pentru totdeauna. În zilele noastre, bătrânul Noah îi citește povestea de dragoste dintr-un caiet lui Allie, care suferă de demență, pentru a-și aminti viața lor împreună.

Poți căuta pe rețelele de streaming filme de dragoste online subtitrate in romana și sigur îl vei găsi, dacă te afli printre cei care nu l-au văzut, mai ales că Ryan Gosling și Rachel McAdams fac niște roluri extraordinare.

2. Titanic (1997)

Această poveste epică de dragoste are în centru o iubire interzisă care înflorește pe Titanic. Jack (Leonardo DiCaprio), un artist sărac, o convinge pe Rose (Kate Winslet), o fată din înalta societate logodită cu un bărbat pe care nu-l iubea, să nu se sinucidă. Ei descoperă că sunt suflete pereche, dar logodnicul violent al lui Rose nu se va da în lături la nimic pentru a-i distruge – nici măcar atunci când Titanicul lovește un aisberg și începe să se scufunde.

3. Când Harry a cunoscut-o pe Sally / When Harry Met Sally  (1989)

Absolvenții Harry Burns și Sally Albright se întâlnesc în 1977, când călătoresc împreună spre New York pentru a-și începe carierele. Ei descoperă că au idei foarte diferite despre relații și, la sosire, se despart în termeni neprietenoși.

În următorii 12 ani, ei continuă să se întâlnească unul cu altul, confruntându-se cu aceleași obstacole emoționale și relații cu alte persoane. Dar de fiecare dată când se întâlnesc, atracția lor devine mai puternică. În rolurile principale joacă actorii Billy Crystal (Harry) și Meg Ryan (Sally).

4. Mândrie și prejudecată / Pride & Prejudice (2005)

Lansat în anul 2005, filmul de dragoste Mândrie și prejudecată are la bază romanul lui Jane Austin. În timpul secolului al XVIII-lea, în mediul rural din Anglia, cele cinci surori Bennet trăiesc sub presiunea socială care le obligă să se căsătorească. Așa că, atunci când proaspăt sositul burlac bogat Charles Bingley ține un bal pentru a-i întâlni pe localnici, familia Bennet participă.

La acest eveniment, Elizabeth Bennet îl întâlnește pe prietenul lui Bingley, domnul Darcy. Deși nu își pot nega atracția unul față de celălalt, Elizabeth trebuie să învețe să treacă peste prejudecățile ei și bârfele celor din jur pentru a vedea dacă dragostea lui pentru ea este reală.

5. În căutarea dragostei / Love Jones (1997)

Darius Lovehall (Larenz Tate) este un tânăr poet de culoare care locuiește în Chicago. Viața lui se schimbă complet în momentul în care începe să se vadă cu Nina Moseley, o fata frumoasa și talentata a cărei meserie și pasiune este fotografia.
Într-o seară, Darius citește o poezie pe care o reintitulează „A Blues for Nina” și aceasta, impresionată îl invită pe romanticul scriitor la ea acasă pentru o ședință foto. Sesiunea de fotografii se transforma foarte rapid într-o scenă de amor. Dar relația care a început atât de promițător nu are o baza foarte solidă, mai ales ca Nina tocmai s-a despărțit de iubitul sau, iar Darius pare atras mai degrabă de o viață fără obligații.

6. La cinci pași de tine / Five Feet Apart (2019)

Pe o listă cu filme de dragoste 2019 ar trebui să existe, fără îndoială, și La cinci pași de tine, unul dintre acele filme drama care îți rămân lipite de suflet.

Doi tineri care se luptă cu o boală ireversibilă se întâlnesc și se îndrăgostesc pe holurile unui spital au de ales între a sta tot timpul la o distanță de cinci pași unul de celălalt, pentru a nu se contamina reciproc cu eventuale infecții, sau de a-și trăi viața și a cunoaște iubirea făcând un pas mai aproape unul de altul. Ce vor alege?

Lansat în anul 2019, filmul de dragoste La cinci pași de tine spune o poveste extrem de emoționantă, care a ajuns direct la sufletul spectatorilor, nu doar datorită scenariului, ci și celor doi actori principali Cole Sprouse și Haley Lu Richardson.

7. Remușcare / Atonement (2007)

Poveste de dragoste din filmul Remușcare / Atonement (2007) se desfășoară pe parcursul a zeci de ani, ecranizarea după cunoscutul roman al lui Ian McEwan se învârte în jurul micuței Brionny, o fetiță de 13 ani care schimbă viețile tuturor din jurul ei când ia neinspirata decizie de a-l acuza pe Robbie, iubitul surorii ei, de o crimă pe care acesta nu a comis-o. Închis ca urmare a declarației lui Brionny, Robbie iese după mulți ani din închisoare și face tot posibilul să-și ia viața de la capăt. În film apar Keira Knightley și James McAvoy.

8. S-a născut o stea / A Star Is Born (2018)

Pe lista cu filme de dragoste 2018 poți pune cu încredere și A star is born, unde Bradley Cooper face nu doar un rol incredibil de bun, ci îi subliniază și talentul partenerei de ecran, Lady Gaga. Ally este o cântăreață și compozitoare talentată, care se străduiește să se facă remarcată. Dar într-o noapte îl întâlnește pe Jack Maine, un celebru cântăreț country rock. Este atât de impresionat de ea încât o invită să cânte cu el pe scenă. Cariera ei începe și se îndrăgostesc.

Dar, pe măsură ce Ally câștigă premii, alcoolismul lui Jack îi distruge cariera și relația lor. De teamă că spectacolele publice ale lui Jack îi vor distruge noua sa vedetă, producătorul de discuri al lui Ally îl confruntă cu Jack cu rezultate tragice.

9. Sub aceeași stea / The Fault in Our Stars (2014)

Hazel și Gus sunt doi adolescenți care se întâlnesc și se îndrăgostesc la un grup de suport pentru bolnavii de cancer. După ce au citit cărțile preferate ale celuilalt, Gus o surprinde cu bilete de avion spre Amsterdam. El dezvăluie că a reușit să dea de urma autoarei cărții ei, care a dispărut în mod misterios la Amsterdam după lansarea romanului.

10. Ea / Her (2013)

Un film care ar putea la fel de bine să fie pe o listă de filme de dragoste 2020, la cât de incredibil a fost acel an pentru omenire, „Her” îl are în rolul prinicipal pe Joaquin Phoenix, care joacă un personaj extrordinar de credibil. Acțiunea filmului se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” îl prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex și sufletist, care își câștigă existența scriind scrisori personale pentru alți oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eșuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare, care răspunde la comenzi vocale și promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare.

Când îl instalează, el este încântat să o cunoască pe “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă și surprinzător de simpatică. Pe măsură ce dorințele și nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adâncește transformându-se într-o dragoste reciprocă.

11. Strigă-mă pe numele tău / Call Me By Your Name (2017)

În vara lui 1983, Elio, în vârstă de 17 ani, locuiește în Italia rurală și se bucură de timpul cu prietenii săi. Dar când un student american de 24 de ani, Oliver, ajunge să locuiască cu familia în timpul verii, viața lui Elio se schimbă pentru totdeauna. Pe măsură ce cei doi petrec mai mult timp împreună, atracția lor devine mai puternică și încep o relație în secret.

Idila de vacanță se încheie când Oliver și Elio, cu binecuvântarea familiei sale, petrec câteva zile împreună singuri pentru a-și lua rămas bun.

12. Carol (2015)

Acțiunea filmului Carol este plasat în New York-ul anilor 1950, unde Therese Belivet (Rooney Mara) lucrează într-un magazin de jucării, visând la o viață diferită, când o întâlnește pe Carol Aird (Cate Blanchett), o femeie seducătoare, mult mai matură, prinsă într-un mariaj în destrămare. O scânteie se aprinde între cele două femei, iar legătura dintre ele devine din ce în ce mai puternică. Când relația dintre cele ele iese la lumină, sunt forțate să lase în urmă frumoasa poveste de dragoste, într-o confruntare care le va pune la încercare devotamentul uneia față de cealaltă.

13. Dans murdar / Dirty Dancing (1987)

Baby Houseman, o adolescentă de 17 ani, își petrece vacanța în fiecare an într-o tabără de vară la Catskills, alături de familia sa. Vacanța pare a fi una obișnuită, până când atenția lui Baby este atrasa de instructorul de dans Johnny Castle. Spionându-l, Baby află ca Johnny și Penny, prietena și partenera lui de dans, sunt într-o situație delicată. Penny e total bulversată în momentul în care-și dă seama că este însărcinată, iar după îndelungi ezitări decide să întrerupă sarcina. Pus în situația de a-și găsi o nouă parteneră, Johnny accepta să o inițieze pe Baby în tainele dansului.

14. O iubire secretă / Brokeback Mountain (2005)

Filmul spune povestea de dragoste romantică a doi tineri – Ennis Del Mar (Heath Ledger) și Jack Twist (Jake Gyllenhaal) – care se întâlnesc în vara anului 1963, și care vor avea o legătură pe viață, ale cărei complicații, bucurii și tragedii sunt dovada rezistenței și puterii dragostei.

În anii următori, Ennis și Jack se luptă să pastreze vie legătura lor tainică. Se întâlnesc de câteva ori pe an. Chiar și când sunt departe unul de celălalt, se confruntă cu veșnicele întrebări privind fidelitatea, atașamentul și încrederea. În cele din urmă, singurul element constant din viața lor este dragostea.

15.  Strania poveste a lui Benjamin Button / The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Benjamin Button (Brad Pitt) se naște cu o afecțiune curioasă. El se naște arătând ca un bătrân. Abandonat la un orfelinat, îngrijitorii lui își dau seama curând că procesul lui de înaintare în vârstă este invers.

În timpul „copilăriei” lui, o cunoaște pe Daisy, în vârstă de șapte ani, iar de-a lungul anilor, se întâlnește de mai multe ori cu Benjamin care devine mai tânăr. Când ajung la o vârstă compatibilă, se îndrăgostesc și au o fiică, dar simțind că starea lui îl face un tată rău, Benjamin pleacă. Doar că a subestimat devotamentul și dragostea lui Daisy față de el.

16.  La nebunie! / Like Crazy (2011)

Când Anna Gardner, o studentă britanică, îl întâlnește pe Jacob Helm la o facultate din Los Angeles, cuplul se îndrăgostește. Anna își petrece vara după absolvire cu Jacob, cu viza de student expirată. Drept urmare, este deportată și i se interzice intrarea în Statele Unite. Anna și Jacob nu pot uita unul de celălalt și fac totul pentru a se reîntâlni. Dar ei învață și pe calea grea că absența nu face întotdeauna ca dragostea să crească în intensitate.

17. Romeo și Julieta / Romeo + Juliet (1996)

Când Romeo și Julieta se întâlnesc la o petrecere, dragostea lor este instantanee și pasională. Dar se căsătoresc în secret, sperând să evite furia familiilor lor.

Îndrăgostiții plănuiesc să fugă, dar Romeo este forțat să se ascundă după ce o ucide pe verișoara Julietei pentru că i-a ucis cel mai bun prieten. Julietei i se spune de către familia ei că se va căsători cu un alt bărbat. Cu ajutorul unui preot înțelegător, Julieta își înscenează propria moarte, dar după ce Romeo crede că a pierdut-o și se otrăvește, Julieta își ia viața.

18. Era și timpul! / About Time (2013)

La împlinirea a 21 de ani, Tim află de la tatăl său că amândoi pot călători înapoi în timp. Tatăl său îl avertizează că acest cadou nu este o călătorie de plăcere ci are și consecințe.

Tim este încântat, totuși, și încearcă să-și îmbunătățească viața amoroasă și steargă evenimentele triste. Dar află destul de rapid că jocul cu timpul îi amenință pe copiii săi și zădărnicește lecțiile de viață. Tim învață să aprecieze prezentul și dragostea familiei sale.

19. Forma apei / The Shape of Water (2017)

Forma apei, în regia lui Guillermo del Toro, este o poveste fantastică, petrecută în timpul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental ascuns de securitate în care lucrează, singuratica Elisa (Sally Hawkins) este prinsă într-o viață izolată. Viața ei se schimbă pentru totdeauna când ea și Zelda – colega de serviciu (Octavia Spencer) descoperă un experiment secret. Din distribuție mai fac parte și Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbargand și Doug Jones.

20 Strălucirea eternă a minții neprihănite / Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Firma Lacuna din New York șterge amintirile neplăcute și dureroase. Când relația lor se duce de râpă, Joel Barish și Clementine Kruczynski decid să se ștergă unul pe celălalt din mintea lor. În timp ce procedura lui Clementine decurge fără probleme, Joel începe să aibă flashback-uri cu vremuri mai fericite. După ce mintea lui Joel este și ea curățată, el se întâlnește cu Clementine și, neștiind trecutul lor, se îndrăgostesc iar. Lansat în 2004, filmul de dragoste Eternal Sunshine of the Spotless Mind îi are în rolurile pricipale pe Kate Winslet și Jim Carrey, care fac să treacă dincolo de ecran chimia dintre personajele lor.

21. La La Land (2016)

Mia Dolan este o actriță care se chinuie să își construiească o carieră în Los Angeles, iar Sebastian „Seb” Wilder este un muzician de jazz proaspăt concediat de la job. Din cauza disperării, se împrietenesc și se încurajează reciproc să-și urmeze visurile. Dar când se mută împreună, Mia continuă să eșueze la audiții, iar Seb trebuie să-și înghețe visul de a deschide un club de jazz pentru a-și lua un loc de muncă care să le asigure traiul zilnic. După o ceartă mare, se despart.

Cu toate acestea, Seb o ajută în continuare pe Mia și îi spune să continue să lupte pentru visele ei. Ani mai târziu, se întâlnesc din nou, iar Mia este o actriță de succes, iar Seb a deschis un bar popular de jazz.

22. Casablanca (1942) – printre cele mai bune filme vechi de dragoste

Într-un bar din Casablanca, doi foști amanți, roluri jucate străluci de către Humphrey Bogart și Ingrid Bergman, se reîntilnesc într-o conjunctură care îi silește să pună pe primul plan nu sentimentele, ci datoria. E război. Intrarea trupelor germane în Maroc e iminentă.

Americanul Rick Blaine a reușit sa faca rost de hârtiile necesare pentru ca două persoane să poata lua avionul către Lisabona. Când însă află că femeia după care încă suferă, Ilsa Lund, este la Casablanca, acum măritată cu un marcant lider ceh, Victor Laszlo, căutat de naziști, Rick ramâne încă o dată fără ea.

23. The Bodyguard (1992)

Whitney Houston joacă rolul unui superstar din lumea muzicii care începe să primeasca telefoane de amenințare și este convinsă să-și angajeze un bodyguard.

Aici intră în acțiune Frank Farmer (Kevin Costner), care imediat ce devine garda de corp a celebrei cântărețe, instituie un regim de securitate strict în jurul ei. Fost agent CIA, Costner resimte încă șocul neputinței de a-l apara pe președintele american de cel care încercase să îl asasineze. Treptat, dar inevitabil, Costner si Huston se îndrăgostesc. Însă, diferențele dintre ei sunt prea mari. Lansat în anul 1992, filmul de dragoste The Bodyguard este încă o poveste romantică actuală.

24. Amélie (2001)

Amelie nu a fost o fetiță ca oricare alta. Mama – nevricoasă și permanent stresată; tatăl – medic, nu o atingea decât când îi făcea controlul medical lunar. Amelie a avut un singur prieten – un peștișor sinucigaș. Și-a văzut, așadar, peștișorul roșu preferat alunecând și dispărând într-un canal al Senei, și-a văzut apoi mama murind pe pavajul de la Notre-Dame și tatăl deprimat care își revărsa toată afecțiunea asupra unui pitic de grădină.

Amelie a crescut acum și a devenit chelneriță în Montmartre, într-un bar ținut de o fostă dansatoare de circ. Viața lui Amelie este simplă: îi place la nebunie să spargă crusta cremei de zahăr ars, sa arunce cu pietricele în Sena, să se uite la oameni și să-și lase imaginația să zburde. Viața ei pare plictisitoare, dar ok. Până într-o zi, când descoperă o cutie veche cu amintiri din copilăria cuiva pe care nu îl cunoaște. Atunci totul se schimbă. Jocul lui Amelie începe, iar interpretarea actriței Audrey Tautou este amuzantă și înduiosătoare, în același timp.

25. Înainte de răsărit / Before Sunrise (1995)

Această poveste de dragoste îi urmărește pe Jesse și Celine în timp ce se plimbă prin Viena, doi străini care pierd timpul cât  așteaptă următorul zbor. Pe măsură ce discuțiile lor devin mai sincere, atracția lor crește și vorbesc despre motivul pentru care relațiile lor anterioare au eșuat.

Aproape de sfârșitul nopții, fac un pact neobișnuit. Aceștia sunt de acord să se despartă și fără a face schimb de date de contact, să se reîntâlnească peste șase luni la gara unde au coborât prima dată la Viena. Rolurile celor doi sunt interpretate de Ethan Hawke și Julie Delpy.

26. Anna Karenina (2012)

Această poveste țesută complex oferă o privire asupra înaltei societăți rusești din anii 1870. Anna Karenina (Keira Knightley) este o socialistă căsătorită cu un conte, dar are o aventură cu un alt conte, Alexei Vronsky.

Destul de curând, Anna își dă seama că este însărcinată cu copilul iubitului ei și el o îndeamnă să-și abandoneze căsnicia, dar când merge cu Vronsky în Italia, înalta societate o evită. După ce a fost alungată de soțul ei și și-a suspectat iubitul de infidelitate, Anna, cu inima frântă, ia o decizie disperată.

27. Vacanța / The Holiday (2006)

Când Iris Simpkins (Kate Winslet) și Amanda Woods (Cameron Diaz) se confruntă cu dezastre romantice, ele decid să facă schimb de locuințe timp de două săptămâni. În această vacanță, se întâlnesc cu prietenii și familia celeilalte. Amands se îndrăgostește de fratele lui Iris, în timp ce Iris începe să simtă ceva pentru prietenul  unuia dintre vecinii Amandei. Ambii băieți au, cum altfel, un bagaj afectiv dureros, dar cele două cupluri găsesc vindecare și dragoste, în ciuda îndoielilor lor.

28. Întâlnire cu Joe Black / Meet Joe Black (1998)

Ciclul vieții umane este serios bulversat când Moartea se hotărăște să vină în vizită pe Pământ. Prințul întunericului nu se va obosi el însuși să întreprindă antrenanta, dar obositoarea călătorie, ci va trimite un sol, în persoana lui Joe Black, un chipeș Înger al Morții, interpretat de Brad Pitt. Locul ales de Moarte este casa bogatului proprietar al unui imperiu multi-media, William Parrish (Anthony Hopkins).

29.  Aici și acum / The Spectacular Now (2013)

Sutter Keely trăiește clipa și asta îi face bine. E în ultimul an de liceu, e fermecător, încrezător, sufletul petrecerilor, își iubește slujba de la un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați și nu are niciun plan pe viitor. După ce este părăsit de iubită, se îmbată și se trezește în curtea adolescentei Aimee Finicky. Ea e o tipă diferită: o tipă drăguță care citește literatură SF și nu are iubit. În timp ce Aimee visează la viitor, Sutter trăiește marea iluzie a spectaculosului prezent și, în ciuda diferențelor, ajung să se simtă atrași unul de altul. Regizat de James Ponsoldt, scris de Scott Neustadter și Michael H. Weber filmul îi are în roluril principale pe Miles Teller și Shailene Woodley.

30. Pur și simplu dragoste / Love Actually (2003)

Chiar dacă este făcut în 2003, poveștile atât de actuale pe care le cuprinde îl pot pune lejer în fruntea unei liste cu filme de dragoste 2022 pe care le poți vedea până la finalul anului. Acest adorabil film de dragoste este compus din mai multe povești scurte care urmăresc diferite cupluri pe măsură ce se întâlnesc, se îndrăgostesc, se despart sau învață să aibă din nou încredere după o trădare profundă. Toate cuplurile sunt legate unul de celălalt, fie prin familie, locul lor de muncă, fie prin povestea generală. Iar în distribuție, se află, printre alții Rowan Atkinson, Kiera Knightly și Hugh Grant.

Indiferent dacă preferi filme dragoste clasice, filme indiene de dragoste sau comedii romantice, ai de unde alege pentru un maraton de filme care să îți dea o stare de bine care te va ține multă vreme. Pune-ți la încemână lista noastră cu top 30 filme de dragoste și nu vei regreta.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top 5 cele mai bune filme ale lui Brigitte Bardot, de la Jean-Luc Godard la Louis Malle | VIDEO

Kate Winslet: Top 10 cele mai bune roluri pe care le-a avut în filme | VIDEO

Top 10 cele mai bune filme de Halloween | Video

TOP 10 filme biografice | VIDEO

TOP 10 filme despre spațiul cosmic | VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York