Când se reiau extragerile Loto 6 din 49. Anunțul Loteriei Române

Când se reiau extragerile Loto 6 din 49. Anunțul Loteriei Române
LOTO 6/49. Rezultatele tragerilor de duminică, 13 iunie 2021. Vezi numerele câștigătoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc
Publicat: 19/05/2020, 18:11
Actualizat: 19/05/2020, 19:10

Toate agențiile loto au fost închise și extragerile suspendate, pe perioada stării de urgență, prin deciziile cuprinse în ordonanțele militare. Doar că, acum, inclusiv legislația aferentă stării de alertă interzice organizarea mai multor activități, printre care și cea a jocurilor de noroc în spații închise.

„Urmare a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților”, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Așadar, deocamdată nu există o dată exactă de la care să fie reluată activitatea Loteriei Române, cu tot ce înseamnă ea, agenții și extrageri.

În schimb, în data de 6 aprilie, prin intermediul unui comunicat de presă, Loteria Română anunță că a început o colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online.

Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să fie lansată în curând această modalitate de participare la joc, precizează Compania Națională Loteria Română S.A..

Cum își petrec timpul în perioada de izolare milionarii de la LOTO

Trei cupluri care au câștigat milioane de lire sterline la loterie au dezvăluit cum și-au dus viața în vremea coronavirusului.

După ce s-au dovedit atât de norocoși, au decis să-și construiască pub în casă, un business care le-a permis să poată ciocni un pahar de câte ori doresc, întrucât cele din orașe au fost închise. ​

Poveste tragică. Totul a început cu un bilet câștigător la Loto

Un câștigător la loto s-a sinucis, nu înainte de a-și omorî cei doi copii. Soția acestui aflase că bărbatul a cheltuit banii cu mai multe prostituate și l-a părăsit, iar acest gest a declanșat nebunia….

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase