HUZUR. Cum își petrec timpul în perioada de izolare milionarii de la LOTO

HUZUR. Cum își petrec timpul în perioada de izolare milionarii de la LOTO
Cel mai proaspăt milionar în euro: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49! Unde a fost jucat biletul norocos
Publicat: 04/04/2020, 16:56

Trei cupluri care au câștigat milioane de lire sterline la loterie au dezvăluit cum își duc viața în vremea coronavirusului. 

După ce s-au dovedit atât de norocoși, au decis să-și construiască pub în casă, un business care le-a permis să poată ciocni un pahar de câte ori doresc întrucât cele din orașe au fost închise. ​

Jill, fostă asistentă medicală de cardiologie, de 63 de ani, și Steve Walsh, electrician, de 59 de ani, și-au făcut un bar în curtea casei după ce au primit 1 milion de lire sterline la tombola Euromillions din 2016 iar acum, în vremea carantinei susțin că barul e „salvator de viață”.

Bar în curtea casei pentru un cuplu de milionari

Ruth și Peter Doyle au câștigat 1 milion de lire sterline în 2015 și și-au construit și ei un bar în interiorul și în exteriorul casei, în care acum se relaxează.

Fost șofer de camion, Stephen Chick, alături de soția sa Keri, au fost desemnați norocoșii câștigători ai sumei de 1 milion de lire la loteria Euromillions. Cu o parte dintre bani și ei și-au amenajat un pub în garaj, scrie Mirror.co.uk.

Milionarii satu în barul propriu și se relaxează
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase