Ghidul Expertului Blackjack și Lozuri: Joacă ca un Pro în 5 pași simpli

Redactor:
Gândul
Ghidul Expertului Blackjack și Lozuri: Joacă ca un Pro în 5 pași simpli

În timp ce Blackjack pare complicat la început, noi la considerăm că există de fapt modalități și mijloace de a deveni profesionist în cel mai scurt timp cu razuieste si castiga lozuri razuibile castigatoare 2020. Acesta este motivul pentru care am compilat 5 pași super ușori pentru a deveni un jucător bun de blackjack, chiar aici!

Înainte de a începe

Iată câteva fapte amuzante despre blackjack. Originea blackjack-ului nu este cunoscută; cu toate acestea, are multe legături cu Spania, unde hustlerii de stradă au folosit acest joc pentru a obține avantaje financiare față de adversarii lor. Există și alte referințe pentru joc, care se găsesc în regiunea Franței, care l-au folosit în cazinourile de la începutul anilor 1700. Blackjack, cunoscut sub numele de douăzeci și unu la acea vreme, a fost ulterior introdus pe piața Statelor Unite de către cazinouri care ofereau plăți profitabile pentru a atrage potențialii jucători.

Blackjack s-a stabilit ca una dintre principalele jocuri din orice cazinou online și terestru. Deși regulile sunt relativ simple de înțeles, este destul de ușor să fii prins în sensul de a lovi 21 fără nicio strategie concretă de joc.

În acest ghid analizăm 5 pași pe care îi puteți face pentru a juca ca un profesionist.

  1. Cunoașteți regulile

Înainte de a începe cu orice joc de cazino, cunoașterea regulilor este o parte vitală pentru a avea succes. Spre deosebire de majoritatea jocurilor, blackjack-ul poate fi jucat cu o strategie, ceea ce înseamnă că nu este în totalitate un joc de noroc. De asemenea, ar trebui să știți că blackjack-ul poate fi jucat cu una sau până la opt punți. Cum funcționează este ca atât dealerul, cât și tu, să fie tratate cu două cărți, una dintre cărțile dealerilor fiind cu fața în jos, aceasta este ceea ce este cunoscut sub numele de cartonaș. Câștigarea se realizează prin faptul că ai mâna egală cu 21 și nu o depășești, dacă totalul cărților tale depășește 21 atunci pierzi imediat. Cu toate acestea, mâna ta ar trebui să depășească și totalul a ceea ce are dealerul. Deci, dacă stai pe un număr total de 16 și dealerul depășește 21, câștigi runda.

Există cinci alegeri pe care le poate face un jucător atunci când joacă mâna în blackjack și le vom indica chiar aici. În primul rând, puteți alege să „stați în picioare”, asta înseamnă că sunteți mulțumit de mâna dvs., după ce ați ales să stea în fața dealerului, atunci vă vor dezvălui cartonașul. Apoi există opțiunea „lovitură”, aceasta se face prin atingerea sau zgârierea mesei alături de pariul dvs., iar dealerul vă va oferi un alt card. În continuare, avem „dublul în jos”, acest lucru trebuie făcut numai atunci când sunteți sigur că aveți o mână bună. Când dublați, adăugați mai mulți bani pariului inițial și apoi veți primi încă o carte, nu veți mai avea dreptul să lovești după ce s-a dublat. A treia opțiune este „împărțirea”, asta înseamnă că veți lua o mână și o veți transforma în două, combinând dublarea și împărțirea, puteți câștiga dublul sumei de bani.

Doar ceva de care să iau notă. Asigurarea este atunci când un dealer are un As cu fața pe masă, așa că există șansa ca acestea să aibă un blackjack. Dacă un dealer are un blackjack, pierdeți, deci acum aveți opțiunea de a paria jumătate din pariul inițial pentru a afla dacă dealerul ar fi sau nu blackjack. Dacă mâna vânzătorului este în total 21, câștigați. În cele din urmă, aveți opțiunea de „a vă preda”, de aici vi se oferă opțiunea de a renunța și de a primi jumătate din pariu.

  1. Începeți cu o strategie de bază

Merită să intri în orice joc, având în vedere o anumită formă de strategie, acest lucru reduce la minimum șansele de a greși și de a pierde în cele din urmă. În blackjack, există câteva strategii cu adevărat bune; cu toate acestea, este vital să înțelegem că strategiile nu pot bate marginea casei.

Mai jos veți găsi o listă simplă de reguli de urmat, care ar trebui să vă mărească șansele de succes atunci când jucați blackjack. Aceste reguli, atunci când sunt înțelese și memorate, vor face o diferență uriașă dacă ai succes atunci când joci, deoarece te vor ajuta să înțelegi exact ce înseamnă cărțile din mână.

  1. Trebuie să știi când să te predai

Există doar două ocazii când ar trebui să vă predați, fie când aveți 16 ani împotriva unui dealer cu un 9 prin intermediul unui Ace, cât și când sunteți pe un 15 împotriva unui dealer cu un 10.

  1. Split sau nu?

Splitul este o mișcare în care un jucător împarte o mână de două cărți cu aceeași valoare în două mâini diferite. Acest lucru poate fi benefic și dăunător pentru runda ta de blackjack, deoarece va trebui să știi când este bine să faci acest lucru. Mai jos este prezentat un ghid despre momentul împărțirii.

Întotdeauna ași cu split, acest lucru se datorează probabilității de a primi un card cu valoarea de 10 pe unul sau pe amândoi.

Când dealerul are o carte cu fața în sus de la 2 la 9, cu excepția a 7, iar jucătorul are o pereche de 9, împărțit întotdeauna. Cealaltă opțiune ar fi să stai în picioare.

Împărțiți întotdeauna cele 8.

Există alte câteva situații care v-ar impune să vă împărțiți în funcție de ceea ce are dealerul, cum ar fi atunci când dealerul are o carte de față de la 2 la 9, iar jucătorul are o pereche de 5 care se dublează, se împart întotdeauna.

  1. Dublează

Un total moale este orice mână care are un As ca una dintre primele două cărți în care Ace este evaluat la 11 și un total greu este orice mână care nu începe cu un As în el sau este o mână care a fost tratată Ace, dar valoarea Ace este de 1 în loc de 11. Uneori, vi se va da opțiunea de a reduce dubla pariului existent, iar jucătorii cad deseori în această capcană atunci când cred că au o mână bună. Cu toate acestea, există momente în care este cel mai bine să nu faci acest lucru, cum ar fi atunci când ai un total soft. Este o regulă bună să te dublezi doar atunci când ai un total dificil de aproape 21, întrucât dealerul va avea șanse mai mari de a te juca.

Cuvintele noastre finale: exersați-vă strategia

Strategiile au fost formulate învățând un computer cum să joace blackjack, apoi computerul a continuat să joace milioane de mâini care au fost înregistrate. Prin încercare și eroare, computerul a învățat cum să ia decizii care erau cele mai bune pentru jucător, întrucât i se acordase toate mâinile posibile cu fiecare mână posibilă de dealer. Strategiile pot fi utilizate în funcție de stilul dvs. de joc și, după ce ați ales o strategie, ar trebui să o practicați până când sunteți suficient de confortabil pentru a sta în fața unui dealer.

Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
Fabulos! Gigi Becali a dat tunul și a câștigat 15 milioane de euro peste noapte!...
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Câinele lui Dorian Popa câștigă 200.000€ pe an: „Prețurile sunt fără TVA. Vreau să fac...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Am prins-o înfulecând prăjituri după ce a slăbit 40 de kg. Ce vedetă din România...
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
NOI RESTRICŢII la graniţa României: Anunţ BOMBĂ de ultimă oră
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Catastrofă la graniţa cu România: Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide