Horoscopul zilei de 25 octombrie 2020. Rezolvări în dragoste pentru Balanțe

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 25 octombrie 2020. Rezolvări în dragoste pentru Balanțe
Horoscopul zilei de 25 octombrie 2020. Rezolvări în dragoste pentru Balanțe

Horoscopul zilei de 25 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele și Mercur retrograd formează o conjucție în zodia Scorpion, un moment care poate aduce conștientizări, revelații, idei noi și ingenioase, dar și reluarea unor dialoguri și clarificarea unor aspecte ce țin de relații sau de situația financiară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 octombrie 2020

Dragoste

Se întrevăd momente pasionale în cuplu și ocazia de a discuta pe teme ale vieții intime cu partenerul de viață. În unele cazuri se scoate la lumină un context care vizează o relație ascunsă, o aventură. Zi bună pentru ieșiri cu prietenii și socializare.

Carieră

Posibile idei bune despre punerea în funcțiune a unui proiect, poate chiar vești de la persoane importante care-și arată susținerea.

Bani

Se pot relua teme de dialog care vizează un context financiar și este posibil să apară și unele tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor.

Sănătate

Starea de sănătate nu ridică probleme, însă atenție în continuare la acțiunile impulsive.

Horoscop zilnic Taur – 25 octombrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de reluarea unor teme de discuție cu partenerul de viață și poți ajunge la noi viziuni care să conducă la rezolvări favorabile.

Carieră

Un dialog cu un asociat sau partener de afaceri te poate lua prin surprindere, însă este mometul să clarifici un context tensionat și să reinstaurezi noi reguli.

Bani

Sunt vești bune financiare care pot sosi spre tine astăzi și totul poate fi legat de implicarea ta într-un proiect sau într-o activitate căreia nu-i dădeai prea multe speranțe.

Sănătate

Evită să te agiți și să te suprasoliciți. Te deranjează că nu ți se acordă mai multă atenție și asta îți poate strica buna dispoziție.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi bună să te ocupi de tine, de edzvoltarea personală și chiar poți avea idei foarte bune despre cum să-ți atingi niște idealuri.

Carieră

Dacă muncești astăzi, s-ar putea să ai ocazia să clarifici un context mai tenskionat cu niște colegi și să ajungeți la idei comune. Refă-ți programul de muncă pe săptămâna care urmează pentru a te bucura de mai mult timp liber.

Bani

Ai niște soluții destul de nonconformiste, dar geniale legate de cum să-ți organizezi veniturile astfel încât să nu rămâi pe minus.

Sănătate

Te preocupi de starea de sănătate a cuiva sau chiar de propria ta sănătate, mai ales dacă simți că ești acaparată de prea multe situații care se cer rezolvate.

Horoscop zilnic Rac – 25 octombrie 2020

Dragoste

O zi bună pentru dialoguri sentimentale, împăcări și clarificări în dragoste. Poți avea parte de unele conștientizări care să te ajute să iei o decizie.

Carieră

Azi vei evita să te dedici sarcinilor profesionale și activităților obositoare, dar dacă lucrezi vei fi foarte eficientă și vei avea idei creative.

Bani

Îți pot veni idei financiare foarte bune, chiar despre valorificarea unor talente pe care le ai. Nu sta pe gânduri și fructifică-le!

Sănătate

Ai poftă de distracție, de dedicat acelor activități care-ți fac plăcere și care-ți aduc bucurii. Posibil să reiei un hobby pe care l-ai neglijat.

Horoscop zilnic Leu – 25 octombrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de niște dialoguri lămuritoare cu părinții, cu membrii familiei și fie este vorba de o împăcare, fie de o restabilire a unor sarcini gospodărești. Unii nativi pot pune în discuție problema unei mutări. Relația cu partenerul de viață se bucură de momente frumoase.

Carieră

S-ar putea să-ți vină niște idei foarte bune despre cum să-ți pui în evidență mai bine o relație de colaborare sau cum să obții un contract.

Bani

Din punct de vedere financiar nu sunt aspecte care să te scoată din ritmul tău. Posibil să faci niște cheltuieli legate de casă sau să primești niște bani de la familie.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate destul de bună, însă nu este exclus să te preocupe o afecțiune a cuiva din familie. Grijă mai mare la emoțiile tale care pot fi mai intese astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 octombrie 2020

Dragoste

Comunicarea este un punct important al zilei. Reiei niște dialoguri și reușești să ajungi la o înțelegere cu cei dragi, să clarifici niște vorbe spuse de curând care au durut.

Carieră

Dai dovadă de eficiență și multă creativitate, ingeniozitate în activitățile pe care le desfășori astăzi, iar dacă lucrezi poți avea sprijin de la colegi, te bucuri de înțelegerea acestora.

Bani

Poți renegocia un aspect din trecut care îți lăsase o nemulțimire sau o nedumerire. Posibile dialogiri pe teme financiare care nu suportă amânare.

Sănătate

Poți afla unele vești neașteptate despre starea de sănătătate a cuiva. Posibil să plec intr-o deplasare. Oricum, vei da dovadă de multă energie astăzi, însă canalizeaz-o constructiv.

Horoscop zilnic Balanță – 25 octombrie 2020

Dragoste

O zi destul de bună în plan sentimental. Posibil să descoperi câte lucruri ai în comun cu persoana iubită și asta să-ți dea aripi pentru viitor. Unii nativi pot cere mai multă atenție, în timp ce alții pot rediscuta și clarifica un context în cuplu.

Carieră

Dai dovadă de multă creativitate, simț artistic și toatea cestea te vor ajuta să-ți atimgi niște idealuri pe care le ai, să te pui în evidență în fața unei mase de oameni chiar.

Bani

Azi ai parte de idei financiare foarte bune care te poyt ajuta să ieși dintr-un impas. Atenție, însă, la tendința de a cheltui părea mult, mai ales pentru propriul tău confort.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 octombrie 2020

Dragoste

Te pui pe primul loc astăzi și clarifici situații ce vizează viața ta personală. Totodată, poți realiza ce simți pentru cineva. Unii nativi pot fi surprinși de partener sau de o situație petrecută în cuplu. În familie se mai liniștesc apele.

Carieră

De tine depinde foarte mult evoluția profesională și azi reiei niște dialoguri sau reanalizezi un context legat de carieră din alt punct de vedere.

Bani

Posibil să ai parte de discuții profitabile, pe placul tău, legate de un bun de patrimoniu, de o moștenire, poate de un credit. Cineva te susține îna ceste demersuri.

Sănătate

Ai nevoie să fii mai încrezător în forțele tale și să lupți cu mai mult curaj pentru a obține ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 octombrie 2020

Dragoste

Posibil să fii frământat de multe gânduri, măcinat de amintiri, de contexte din trecut, dar astăzi vei vrea cu orice preț să le rezolvi și vei lua decizia de a sta de vorbă cu partenerul de viață pentru a le clarifica.

Carieră

Un dialog cu un partener de afaceri sau colaborator îți poate însenina ziua. Realizezi că ideile tale cu ale lui pot conduce la rezultate favorabile.

Bani

Dacă ai de negociat astăzi un contract, chiar și neoficial, răspunsurile pot fi pe placul tău. Ai idei bune legate de cum să faci bani.

Sănătate

Posibil să faci unele excursii, să pleci în scurte de plasări care să-ți mai ridice moralul. Starea de sănătate necesită atenție și nu este exclus să ai parte de insomnii.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 octombrie 2020

Dragoste

Poți avea parte de un dialog cu prietenii care să rezolve un mai vechi context în care s-au spus vorbe neplăcute, dureroase, s-au făcut reproșuri.

Carieră

Te simți bine pentru că dacă tragi linie la activitățile întreprinse săptămâna aceasta, realizezi că ești pe drumul cel bun.

Bani

Nevoile financiare te pot face să te dedicia stăzi unor activități care fie îți aduc bani pe loc, fie îți promit pe viitor o îmbiunătățire a veniturilor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar ai o energie care te determină să te dedici unor activități care-ți fac plăcere. Socializezi mai mult, ieși în oraș și cunoști oameni noi și asta te încântă.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 octombrie 2020

Dragoste

Ai ocazia să discuți un aspect sentimental, să te pui de acord cu persoana iubită sau să conștientizezi ceva ce nu merge între voi și să îmbunătățești.

Carieră

Îți dedici ziua de azi găsirii celor mai bune soluții pentru a avansa profesional sau pentru a-ți atinge niște obiective, scopuri propuse.

Bani

Nu te aventura în cheltuieli prea mari astăzi, deși va fi cam greu să nu-ți satisfaci o mică plăcere, mai ales în prima parte a zilei.

Sănătate

Deși starea de sănătate este una bună, echilibrată, stesul pe care-l vei resimți astăzi va avea cel mai probabil conotații profesionale, cariera fiind de mare interes acum pentru tine.

Horoscop zilnic Pești – 25 octombrie 2020

Dragoste

Realizezi că niște concepții sunt învechite sau că unele mentalități nu te ajută în evoluție, că tocmai principiile tale sunt cele care-ți pun bețe în roate și interesant este că vei vrea să-ți exprimi aceste frici, să le înțelegi, să le vindeci. Intuiția te poate ajuta și-ți poate da niște răspunsuri.

Carieră

Nevoia de a te dezvolta mai mult, fie personal, fie profesional, îți poate aduce astăzi niște conștientizări majore. Folosește-te mai mult de intuiție. Unii nativi analizează ideea de a începe un nou curs de perfecționare profesională.

Bani

Fă-ți micile plăceri astăzi, răsfață-te mai mult, dar nu exagera cu chletuielile chiar dacă situația financiară îți permite.

Sănătate

Ești mai bine din punct de vedere psihic și de aceea și simți să exprimi mai mult ceea ce se petrece în interiorul tău. Starea de sănătate este bună sau se îmbunătățește odată cu aceste conștientizări.

Anunţ bombă făcut de China despre coronavirus. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva
E oficial! Stare de Urgență din 7 decembrie, până pe 7 martie 2021
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
CTP a luat FOC! Scandal uriaș iscat cu Ilie Năstase: Dacă Ilie Năstase sare fileul...
VIDEO Prăbuşirea spectaculoasă a unui meteorit, care a luminat cerul
A apărut cel mai rapid test pentru Covid. Arată rezultatul după doar cinci minute
Ce știe să facă Bianca Drăgușanu în pat! Irinel Columbeanu a dat-o de gol
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
Veste TERIBILĂ pentru pensionari. Ce pensii se desființează DEFINITV: Să nu se mai acorde aceste...
De pe 6 decembrie: NOI REGULI pentru români. Sunt obligatorii și trebuie RESPECTATE cu sfințenie
Mesaje de Sfântul Andrei 2020: Felicitări, urări şi imagini cu La mulţi ani Andreea şi...
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Întreaga familie diagnosticată cu noul...
Inchide