Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Motivul incredibil pentru care o rusoaică suspectă de coronavirus a fugit din spital

Motivul incredibil pentru care o rusoaică suspectă de coronavirus a fugit din spital

O rusoaică, în vârstă de 32 de ani, care a revenit din China și era plasată în carantină a evadat din spital. S-a întors în Sankt-Petersburg pe 6 februarie și pentru că avea o durere în gât a mers la un spital din oraș. Testele pentru coronavirus au ieșit negative, dar medicii au insistat să o țină două săptămâni în carantină.

Doar că, după trei zile, a spart închizătoarea electronică de la ușă, a plecat din spital și s-a baricadat în apartamentul ei. Poliția vrea să obțină mandat judecătoresc, ca să o ducă înapoi la spital, pentru că refuză să le deschidă ușa, relatează Digi 24.

După cele 72 de ore petrecute în spital, ea s-a plâns că nu avea internet în salonul în care era internată, iar la baie nu exista săpun și coșul de gunoi nu era golit.

1.483 de oameni au murit până acum din cauza noului coronavirus. Aproape toate decesele au fost înregistrate în China continentală, în afară de trei – în Hong Kong, Filipine și Japonia. Numărul celor infectați a crescut cu aproape 5.000, iar în total sunt peste 64.000 de cazuri.

FOTO: Digi 24/captură video

Inchide