• Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

O femeie rănită într-un accident rutier renunță la ce are mai de preț, pentru a-și plăti facturile la spital. „Nu îmi pasă cine va fi…”

Amanda, în vârstă de 20 de ani, a suferit răni în urma unui accident rutier, petrecut în Elveția. Tânăra speră să strângă 50.000 de lire sterline și își vinde virginitatea. Femeia menționează că nu contează cine va fi persoana respectivă, tot ce o interesează sunt banii.

Amanda a fost rănită într-un accident auto și acum renunță la ce are mai de preț, virginitatea, pentru a plăti costurile intervențiilor medicale, scrie Daily Star.

Femeia de 20 de ani a suferit răni într-un accident petrecut pe când avea 18 ani, după ce mașina în care se afla s-a proptit într-un gard și a căzut apoi într-un râu.

Amanda se afla în Elveția, țara ei natală, la acea vreme și costul revenirii acasă, a mașinii distruse și a facturilor de la spitale au lăsat familia fetei cu multe datorii.

Acum speră să le poată da banii înapoi alor ei din vânzarea virginității, contra sumei de 50.000 lire sterline. Mai mult, Amandei nu îi pasă cine va fi primul ei partener intim.

Prostituția este legală în Elveția, unde tot mai multe tinere își vând virginitatea pentru sume frumoase.

Unele tinere ar fi încheiat „afaceri” de milioane de lire sterline și natura ilegală a unor asemenea „contracte” a mobilizat autoritățile. Amanda are un site pe care își vinde virginitatea, unde se prezintă în lenjerie intimă. Femeia spune că nu mai poate lucra în urma accidentului și are nevoie de bani.

×
Inchide