(P) Cum sa joci si sa câștigi la Burning Hot?

(P) Cum sa joci si sa câștigi la Burning Hot?
Publicat: 15/12/2022, 14:13

Dacă vrei să te bucuri de păcănele într-un stil clasic, Burning Hot este exact ce cauți. Slotul produs de Euro Game Technology sau prescurtat EGT, Burning Hot, s-a bucurat întotdeauna de o popularitate constantă datorită coloanei sonore și a efectelor 3D spectaculoase. Compania Euro Game Technology (EGT) este de origine bulgară și a început drumul spre success dezvoltând sloturi pentru cazinouri fizice. După o perioadă în care a câștigat o experiență importantă în domeniu, aceasta, s-a mutat și în spațiul online unde a bucurat jucătorii de pretutindeni. Nu mai trebuia sa mergi într-un cazinou fizic ca sa te poți bucura de Burning Hot. Câștigurile speciale și efectele surprinzătoare încântă orice iubitor de jocuri de păcănele.

De îndată ce a fost lansat în 2014, a urcat rapid în clasamentul celor mai îndrăgite sloturi. Primul lucru pe care îl poate remarca jucătorul pe lângă culorile captivante este fluiditatea jocului. Deși nu este lansat recent, acesta se bucură de câteva caracteristice menite să atragă orice jucător: sistemul de 4 Jackpoturi, mini jocul Gamble, simboluri Scatter și nu în ultimul rând o cromatică impresionantă. Ai nevoie doar de trei simboluri identice pentru a te bucura de câștiguri inedite! Dacă ești pregătit de distracție cu aromă de citrice, cireșe și alte simboluri norocoase, poți începe chiar acum o rundă!

Chiar de la înființare, Euro Game Technology a pus accentul pe caracteristicele clasice însoțite de simboluri tradiționale. Cu un număr fix de 5 linii de plată, 3 coloane și 5 role, jocul Burning Hot reușește să țină captivat pe oricine. Câștigul maxim ajunge la o valoare de 3000 x miza jucătorului ceea ce poate încânta pe oricine. Cu toate acestea, un jucător responsabil știe că toate câștigurile vin și pleacă și că pentru a te bucura de adevărata satisfacție ai nevoie de răbdare și perseverență.

Gamble

Când activezi Gamble ai parte de cea mai incitantă rundă de bonus. Este important de menționat faptul că o poți activa la fiecare victorie. De îndată ce apare pe ecran mini jocul oferit de Gamble, știi că ai în fața ta o oportunitate unică care îți poate dubla castigul. Tot ce trebuie să faci e să ghicești culoare unei cărți întoarse cu fața în jos. Ce poate fi? Oare roșu sau negru? Dacă ghicești corect îți poți dubla câștigul, dar gândește-te bine! Alegerea greșită te poate face să pierzi tot ce ai adunat până în acel moment. Într-adevăr riscant, dar palpitant și plin de adrenalină!
Dacă încă nu ești pregătit să îți asumi un risc considerabil, nu îți face griji! EGT ți-a pregătit 4 Jackpoturi progresive. Partea bună este că poți să activezi runda de mini-joc oricând pe parcursul unei ture de Spin. Ai astfel la dispoziție 12 cărți cu fețele ascunse afișate pe un ecran secundar. Dacă reușești să întorci trei cărți aparținând aceleași culori, vei fi automat considerat castigatorul Jackpotului acelei culori. Ce îți poți dori mai mult de la un astfel de joc?

Jackpot Cards

Burning Hot se bucură de un sistem special numit Jackpot Cards. Prin intermediul acestuia orice jucător poate încasa în orice moment un câștig cuprins între câteva zeci de RON până la câteva sute de mii de RON! Cu toate acestea, jucătorul trebuie să aibă răbdare deoarece orice câștig important necesită timp. Șansa îți poate surâde oricând întrucât acest bonus poate fi declanșat în mod aleatoriu la sfârșitul unei mâini obișnuite.

Simbolul Wild

Așa cum știu majoritatea jucătorilor, există și un simbol Wild care e extensibil. Fiind reprezentat prin clasicul simbol al norocului, trifoiul cu patru foi, simbolul Wild apare pe coloanele 2,3, 4, dar ce e foarte important e că se poate extinde astfel încât să te poată ajuta să câștigi prin acoperirea întregii role.
Ce pași trebuie să urmezi?
1. Te conectezi la contul tău de jucător.
2. Cauți secțiunea de jocuri și alegi Burning Hot având posibilitatea să joci gratis sau folosind bani reali.
3. Pentru a avea fonduri la îndemână este necesară o depunere minima. Nu uita să setezi un buget în funcție de riscul pe care ești dispus să ți-l asumi.
4. Butonul Spin îți oferă posibilitatea să te bucuri de grafica impresionantă care îți alimentează adrenalina în timp ce aștepți simbolurile identice.

Nu este nevoie să stai prea mult pe gânduri! Burning Hot are toate ingredientele necesare pentru o rețetă reușită: coloană sonoră inedită, simboluri captivante și oportunități de a îți mări câștigurile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
„Îl iubim pe acest preot și luptăm pentru el” Sute de enoriași protestează în fața...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
ITP de două ori pe an. S-a schimbat legea în România pentru aceste vehicule
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Declarația șocantă a tinerei care și-a văzut tatăl ucis în sectorul 6 din Capitală pentru...
BANCUL ZILEI. Un bătrân vine la preot să se spovedească: - Părinte, am păcătuit, îi...
Care este legătura dintre hormonul de stres din timpul sarcinii și IQ-ul copilului?
×