POLITICĂ. Băsescu l-a călcat în picioare pe Marcel Vela. „Marș afară din guvern, nenorocitule!”

POLITICĂ. Băsescu l-a călcat în picioare pe Marcel Vela. „Marș afară din guvern, nenorocitule!”
POLITICĂ. Băsescu l-a călcat în picioare pe Marcel Vela. „Marș afară din guvern, nenorocitule!” / Sursa foto: Mediafax
Publicat: 15/04/2020, 14:44

Fostul președinte Traian Băsescu pur și simplu l-a călcat în picioare pe Marcel Vela, ministrul de Interne. „Nenorocitule”, „panaramă publică”, „stea a demagogiei de ultimă speță” sunt doar câteva dintre apelativele cu care europarlamentarul PMP i se adresează șefului MAI.

Postarea lui Traian Băsescu este de o duritate fără precedent. Mesajul începe cu îndemnul „Marş afară din guvern, nenorocitule!” și se încheie cu un PS nimicitor la adresa șefilor din Poliție: „Vitejii lideri sindicali din poliţie stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie”.

„Încet, dar sigur, ministrul de Interne reușeşte să devină panarama publică numărul 1, depășindu-l pe «curajosul» Ponta, cel care cu deplină lașitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte și s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid şi… Acum, Ponta este pe toate televiziunile dând sfaturi cum să rezolvăm problemele. Uitând că a abandonat din prima clipă și oamenii afectați de incendiul de la Colectiv și familiile acestora și sistemul medical prins pe picior greșit”, își începe atacul Traian Băsescu.

Ministrul cu elice, „cu geci asortate la ochelarii top gun”

Și, o dată făcută introducerea, fostul șef de stat s-a dezlănțuit: „O altă stea a demagogiei de ultimă speță domină la concurență cu Ponta dezbaterea publică, «ministrul cu elice». De dimineață până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suvița, Vela nu mai prididește dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului. Pas cu pas, demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie”.

În aceeași barcă a demagogilor este aruncat și Raed Arafat, un „client” mai vechi al lui Traian Băsescu: „Fără scrupule, Vela secondat de Arafat au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând ca mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale”.

Poliţiştii, cântăreţi în corul bisericii

„Între timp, propaganda iohanisto-liberală declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes”, mai scrie fostul președinte, care arată, totuși, că „cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor.
Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i/ ne fi păcălit şi pe români, şi pe străini, la adăpostul recomandărilor profesorului în microbiologie Alexandru Rafila”.

„Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât, de la tribuna Ministerului de Interne, începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare. Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii. Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Române şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumină în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc.

Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti, că uniforme tot nu au primit de câţiva ani?! BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii iţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului!”, scrie Traian Băsescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
O turistă a murit în timp ce își făcea un selfie lângă lacul din craterul...