Elena Gheorghe, detalii din INTIMITATEA familiei. ”Nu răspund niciodată la telefon în orele acelea, totul poate aştepta”

Elena Gheorghe, detalii din INTIMITATEA familiei. ”Nu răspund niciodată la telefon în orele acelea, totul poate aştepta”
Publicat: 10/01/2024, 16:30

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 38 de ani, a dat detalii din intimitatea familiei sale. ”Nu răspund niciodată la telefon în orele acelea, totul poate aştepta”, a dezvăluit artista.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 8 iulie 2023, Elena Gheorghe a aniversat 11 ani de căsnicie. Deși este căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său. Elena Gheorghe este fiica interpretei de muzică populară Marioara Man Gheorghe. Elena Gheorghe are doi frați, o soră – Ana, și un frate – Costin.

Elena Gheorgge a vorbit despre soțul său și despre familia lor într-un interviu pe care l-a acodat pentru publicația Formula AS.

Elena Gheorghe, detalii din intimitatea familiei.  ”Pentru familia noastră, pentru cuplu, pandemia a fost o perioadă foarte frumoasă”

”Am învăţat să se­pa­răm foarte bine munca de fa­mi­lie. La repetiţii, în studio, la con­certe, sun­tem doi artişti profesio­nişti, doi oameni care îşi pun ideile cap la cap, care se mai şi contrazic pentru ele. Acasă, ne ocupăm de copii, ne facem timp să le vorbim, să ne ju­căm cu ei. Aşadar, de fapt, nouă ne e mereu dor de noi doi, căci sunt foarte rare momentele în care mai avem vreme de asta. Pen­tru familia noastră, pentru cuplu, pandemia a fost o perioadă foarte frumoasă. După ce-a trecut panica iniţială, noi am avut primul răgaz, după ani buni, în care să fim liniştiţi. Chiar ne aducem aminte cu mare plăcere de perioada în care stăteam toţi împreună, în haine comode, râdeam şi ne jucam. Am reînvăţat să trăim în pre­zent, fără proiecţiile acestea obositoare, legate de ce urmează să facem”, a declarat Elena Gheorghe.

”Doamne, ce important este să trăieşti, pur şi simplu! Când tot ce facem sunt planuri şi temeri pentru viitor, devenim absenţi din vieţile noastre. Ştiu că a devenit foarte clişeistic să spui că trebuie să trăim în prezent, dar pur şi simplu este esenţial. Pentru mine, cel puţin, e un exerciţiu zilnic. Cum fac? Nu e mare filosofie, adică nu e ceva grandios. De exemplu, când aleg să fac ceva, apăi numai aia fac. Să zicem, ordine în cameră. Ea nu este doar curăţenie fizică, în care mut haine de colo-colo prin sertare. Nu, pentru mine este ca şi cum aş deschide şi sertarele minţii şi aş face curăţenie prin ele.

E ca o terapie: îţi organizezi locul în care trăieşti, îţi organizezi şi mintea. Terapia asta se extinde în mai tot ceea ce fac. Dacă mănânc, sfertul acela de oră nu pun mâna pe telefon, nu mă uit la televizor, nici nu vorbesc. Vreau să respect ceea ce am în farfurie, să savurez, să fiu recunoscătoare gustului. La fel procedez şi când mă joc cu copiii. Mă deco­nec­tez şi eu prin joc, nu stau să număr secundele de parcă m-ar obliga cineva să fiu acolo. Nu răspund niciodată la telefon în orele acelea, totul poate aştepta”, a detaliat artista.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale