Test de inteligență | Care dintre cele 4 pahare are cea mai mare cantitate de apă?

Test de inteligență | Care dintre cele 4 pahare are cea mai mare cantitate de apă?
Publicat: 06/09/2022, 15:52

În acest test puteți vedea patru pahare pline cu apă și toate aceste pahare au diferite obiecte în interior. Trebuie să te uiți cu atenție la ele și să spui care pahar are cea mai multă apă. În această imagine, puteți vedea apă în toate paharele, în aceeași cantitate, dar, în realitate, nu este așa.

Pentru a rezolva acest puzzle, va trebui să te gândești puțin, pentru că numai dacă te concentrezi vei putea găsi răspunsul.

Nu există limită de timp pentru a rezolva acest „puzzle”, totuși încearcă să rezolvi în cel mai scurt timp posibil. În această imagine, apar o foarfecă în primul pahar, o agrafă în al doilea, o gymă de șters în al treilea și un ceas în al patrulea pahar și trebuie să răspunzi la ce pahar are mai multă apă.

Dacă arunci încă o privire la imagine, ai putea vedea răspunsul:

Privește cu atenție această imagine: În opțiunea A, paharul are o foarfecă, paharul B are o agrafă, paharul C are o gumă de șters, iar paharul D are un ceas în interior.

Legile fizicii spun că paharele care au cel mai ușor obiect în interior vor avea mai multă apă, așa că răspunsul la acest puzzle este: B, paharul cu o agrafă, deoarece acesta este cel mai ușor și mai mic obiect, arată sursa citată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase