Traian Băsescu vrea dezbatere cu Gabriela Firea și îl invită și pe Nicușor Dan: „O informez că mi-am făcut ambele teste/ O ce veste minunată!”

Traian Băsescu vrea dezbatere cu Gabriela Firea și îl invită și pe Nicușor Dan: „O informez că mi-am făcut ambele teste/ O ce veste minunată!”
Traian Băsescu vrea dezbatere cu Gabriela Firea și îl invită și pe Nicușor Dan: „O informez că mi-am făcut ambele teste/ O ce veste minunată!”
Publicat: 20/09/2020, 11:24

Fostul președinte Traian Băsescu și actual candidat al PMP la Primăria Capitalei a anunțat, duminică, că și-a făcut testul anti-drog, cerința cerută de Gabriela Firea pentru a participa la dezbateri. Fostul președinte spune că rezultatul a ieșit negativ, la fel și cel de COVID-19.

Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă… Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea. Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti-Piteşti. Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului. Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind “cea mai mare din ţară”. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-i spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre”, afirmă Băsescu, într-o postare pe Facebook.

În continuare, fostul președinte spune că, Gabriela Firea, „mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri. O ce veste minunată!”, a completat el.

„Cu atât mai bine dacă vine și Nicușor Dan”

Traian Băsescu spune că „am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative”.

„În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei. Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi”, a mai spus fostul președinte.

Gabriela Firea vrea testele COVID și antidrog

Gabriela Firea spune că va lua parte la dezbaterile electorale cu contracandidații săi la Primăria Capitalei doar dacă aceștia „prezinta public testele covid si antidrog la zi”.

După ce anunțase că va participa la orice dezbatere electorală, primarul general Gabriela Firea pune acum o condiție, aceea a prezentării testelor covid și antidrog la zi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, în stare de șoc după ce...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?