Vlad Enăchescu și experiența wellness acasă (P)

Vlad Enăchescu și experiența wellness acasă (P)
Vlad Enăchescu și experiența wellness acasă (P)
Publicat: 25/03/2021, 11:07
Actualizat: 25/03/2021, 11:39

Luna aceasta marcăm luna cadourilor, a iubirii și prețuirii pentru femeia dragă. Este încă un motiv în plus pentru care facem alegeri de calitate și pentru a oferi ceva de calitate celor care merită. Există interes pentru tot ce ține de răsfăț pentru persoana iubită. Tendințele în ultima vreme s-au schimbat și dincolo de succesul marketingului pentru clasice alegeri regăsim și preferința pentru lux și relaxare.

Sunt pe lista de interese scaune cu masaj spre exemplu. Acestea vin dotate cu tot felul de funcții, sunt un puternic competitor pentru maseorii profesioniști. Sunt versiunea must have a unui dispozitiv care înlocuiește cu succes vizita la spa, programarea la masaje profesionale, optimizează timpul dedicat relaxării și tocmai că nu afectează calitatea acestei experiențe.

Omul modern are nevoie de promovarea stării de bine ca stil de viață

În ritmul vieții așa cum este el la ora actuală și specialiștii, psihologii sunt de acord cu faptul că am pierdut ușor ușor echilibrul între viața profesională și personală. Orele de muncă sunt îndelungi, chiar dacă vorbim despre munca la birou. Iar ca evadare, omul modern caută concedii frecvente, plecări în zone exotice. Poate avea însă o experiență wellness și acasă.

Vlad Enăchescu, ca brand ambassador Masatto, dezvăluie secrete ale experienței wellness acasă. Un brand de lux care a lansat și o nouă modă, cea a terapiei de masaj la domiciliu. Utilizatorul se așează în fotoliu și urmează magia. Chiar și cu programe scurte, de doar 15 minute, masajul poate revigora și redă starea de bine, contribuie activ la o stare fizică și psihică mai bună și ameliorează durerile din diverse zone corporale. O astfel de investiție este una benefică, deci un cadou excelent!

Ce spune Vlad Enăchescu despre această experiență

Prin această experiență a descoperit o altă dimensiune a relaxării. Cunoscutul jurnalist a optat pentru testarea la propriu a unui fotoliu și s-a îndrăgostit iremediabil de Divina. A cunoscut astfel un mare avantaj al masajelor pentru confortul muncii de acasă. Anul trecut, în mod special pandemia, a fost contextul oportun pentru toți de a descoperi conceptul work from home, mai multe de nevoie, decât de voie. Readaptarea la acest context ne-a adus pe mulți cu laptopul pe brațe, însă oricare ar fi fost postura, durerile de spate sunt inevitabile.

În fotoliul de masaj work from home a devenit, se pare, ocazie perfectă de a găsi motivația fiecărei zile, de a recâștiga starea de zen.  Nu pare imposibil. Un fotoliu de masaj performant include funcții zero gravity, ce poziționează corpul într-o postură optimă pentru ca efectul masajului să fie mai bine resimțit. Adică în postura de gravitație zero. Divina white, unul din modelele de top, include nu unul, ci două mecanisme de masare pentru spate. Unele fotolii emană ioni negativi, altele sunt efectiv o capsulă spațială. Role de masaj, sistem de încălzire, masaj special pentru picioare, perne de aer și alte zeci de funcții bine gândite sunt împreună aliați ai ședințelor de masaj ce pot fi accesibile la o simplă apăsare de buton.

Testare acasă, gratuit!

Vlad Enăchescu a cunoscut toate avantajele acestui gen de terapie. A ales testarea acasă pentru fotoliul Divina, iar pentru asta o echipă vine pregătită să monteze, să instaleze și să ofere training. 30 de zile de testare gratuită și o ofertă irezistibilă a acestei perioade, de 12 rate fără dobânda sunt motive în plus să încercăm o versiune home use a unor fotolii profesionale, ușor de utilizat.

Experiența wellness acasă poate fi o tendință de viitor. Are toate șansele în zilele noastre, dat fiind că omul modern este acaparat de stres. Este varianta comodă care permite utilizatorului să își redescopere starea de bine. Este promovarea unui stil de viață care reechilibrează starea de zi cu zi a omului activ. Totul este mai ușor când există acces liber pentru astfel de experiențe. Pandemia ne-a învățat cu atât mai mult că dacă trebuie să stăm mai mult pe acasă, asta nu înseamnă că ratăm din viața noastră episoade și experiențe. Creăm, în schimb, o normalitate în tot acest haos.

Fotoliile de masaj sunt tot mai căutate, dat fiind că tehnologia de înaltă clasă este ușor de controlat, prin panou de acces intuitiv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!