Andreea Liptak a povestit cum a soțul său i-a dat întâlnire… prin EMAIL: „Un gentleman, extrem de politicos, nu a îndrăznit să mă sune”

Publicat: 12/05/2024, 17:55
Actualizat: 12/05/2024, 18:16

Adrian Artene a invitat-o la podcastul ALTCEVA, în ediția de sâmbătă, 11 mai, pe Andreea Liptak, fosta vedetă PRO TV. La un moment da, ea a povestit cum soțul său i-a dat întâlnire… prin intermediul unui email.

„Deci, a fost totul în beneficiul meu. În clipa în care ne-am reîntâlnit, pentru că lucra deja pentru alt trust, mi-a scris un e-mail, e un gentleman, un pedant, extraordinar, extrem de politicos, nu a îndrăznit să mă sune. Doamne, Răzvan Spiridon îmi scrie. Ne-am văzut, sigur, eram într-o sesiune, la a doua facultate, pe care am făcut-o și chiar învățasem foarte mult în ziua aceea, aveam un examen la engleză și simțeam nevoia să mă deconectez.

Îl respectam foarte mult, pentru mine ei au fost ca niște zei, nici nu îndrăzneam să discut cu ei. Când l-am văzut prima oară pe Răzvan și am văzut cât de înalt este, atletic, eu mi l-am imaginat cu totul altfel și o prezență foarte puternică.

Când stăteam de vorbă cu el, mi-a spus că m-a plăcut din prima, dar nu mi-a dat niciun semnal niciodată, dar când stăteam de vorbă cu el, la un suc, nici nu mai știu ce am comandat, eu pe măsură ce spunea câte o propoziție mă îndrăgosteam de el. Nu am avut ochi pentru nimeni, de fapt, eram concentrată pe integrarea mea în București.

Am stat 24 de ore la muncă, la un moment dat. Stăteam în fața acestui om, dar nu l-am remarcat niciodată. De atunci, practic, suntem împreună. Niciodată nu știu câți ani avem împreună. Fiica mea cea mare are 22 de ani. Nu mai știu câți ani avem împreună…

El știe, cu exactitate. Soțul meu… știți cum este? Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. În primul rând, că avem o comunicare extraordinară. Îmi spune uneori, mă corectează într-o manieră foarte delicată, în sensul în care: dacă există diferente între noi, pentru că lucrăm în aceleași proiecte, strategiile noastre se ciocnesc, obiectivul e comun, dar calea e extrem de diferită, suntem amândoi două nuci tari, avem personalități puternice, știm că trebuie să ne așezăm la masa negocierilor, uneori, ne spunem lucruri.

Trecând printr-o perioadă foarte furtunoasă, la un moment dat, i-am zis: Te rog să luăm o foaie de hârtie, o împărțim în două, eu îți spun ce așteptări am eu de la tine și unde simt că nu rezonez cu tine și tu spui ce vrei să schimbi. Ciocnirile erau la ordinea zilei. Tot acolo ajungeam.

Mi-a zis: Vrei tu să facem asta?

Vreau să știi exact ce mă supără. Mi-a zis: Începe tu. Și eu am scris. Și asta și asta și asta și asta… Am zis: Uite, eu sunt sincer cu tine, nu vreau să te superi.

El a dat foaia deoparte și a zis: Eu nu vreau să schimb nimic la tine. A fost suficient. Mi-am dat seama cât de mic am putut să gândesc în clipa aia, cât de atașată eram de niște rezultate, nu de niște valori.

Am zis că e imposibil. Într-o primă fază, m-a enervat. Cum poți să faci asta, mă lași într-o mare de confuzie.

Și mi-a zis: Nu, trebuie să înțelegi. Nu vreau să schimb nimic la tine. O să iau în considerare ce mi-ai spus.

El a schimbat la el, într-adevăr. Eu mă bucur că am început să somatizez perioadele când sunt prea atașată de rezultate, pentru că uneori nu realizez. Când sunt tensionată în zona cervicală, eu îmi dau seama că am stat prea concentrată pe un lucru, din nou. Așa cred. Cel puțin din experiența mea nu pot să spun altceva”, a povestit Andreea Liptak la podcastul ALTCEVA.

Deci, podcastul „Altceva cu Adrian Artene” a propus pentru ediția din această săptămână un episod DEFINIȚIE a LONGEVITĂȚII, un adevărat DICȚIONAR al elementele care, împreună, dau un RESTART vieții sau o PRELUNGESC semnificativ. Pe de altă parte, este foarte important de menționat că Andreea Liptak, cel mai nou invitat ALTCEVA, înregistrează  astfel prima apariție publică, într-un podcast, după plecarea de la PRO TV.

„Oricine își dorește să trăiască mult și bine, însă puțini suntem cei care știm care este abordarea corectă pentru a reuși acest lucru. Tocmai pentru că Altceva este comunitatea oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele, pentru săptămâna aceasta propun un episod de-o utilitate uriașă. Întâlnirea mea din această săptămână este cu Andreea Liptak, fosta știristă PRO TV care a decis la un moment dat să se despartă de presă și să-și dedice activitatea într-u binele oamenilor. Dragă URMĂRITORULE Altceva, te invit ca sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, să urmărești premiera episodului care îți va explica exact ce ai de făcut ca să trăiești mult și bine. În plus, vreau să-I mulțumesc Andreei Liptak pentru onoarea de a fi primul moderator de podcast care o găzduiește după plecarea din Pro TV și renunțarea la presă!”, spune Adrian Artene.

Andreea Liptak i-a povestit lui Adrian Artene despre plecarea din Pro TV, de ce  a ales să renunțe la o super carieră în presă și să pornească pe un drum cu totul și cu totul nou, cum își împarte timpul acum între familie și carieră și care este noul ei De ce.

Andreea Liptak este coach certificat internațional în nutriția de precizie, somn, recuperare și gestionarea stresului, iar în ultimii ani s-a specializat în formularea și implementarea de strategii nutriționale și genetice personalizate pentru longevitate.

Cu o experiență de aproape 15 ani în comunicare și mass-media și alți 15 ani în industria anti-aging, Andreea Liptak Spiridon este co-fondator al Societății de Științe în Nutriție – o organizație non-profit care reunește unii dintre cei mai reputați experți români în nutriție, din România și de peste hotare. Scopul organizației este acela de a oferi educație la cel mai înalt nivel, pentru 3 categorii de audiență: publicul larg, profesioniștii din domeniul nutriției și din domeniille conexe, respectiv factorii de decizie.

La Center for Life România, Andreea Liptak Spiridon formulează programe de educație și coaching pentru mediul corporate, fiind speaker constant pentru unele dintre cele mai mari companii din România. Temele abordate de ea, gravitează în jurul pilonilor strategiilor personalizate pentru longevitate și cuprind informații fundamentate științific permanent actualizate, din domeniile sale de competență, exerciții de conștientizare și sfaturi practice.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Vezi ediția integrală a podcastului:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Mărturia sfâșietoare a văduvei lui Sorin Anghel, bărbatul măcelărit de interlopi: „Au venit după el...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
Se schimbă banii de la 5 iunie 2024! 1.000.000 de români sunt afectați
Shannen Doherty, ultima DORINȚĂ înainte de a muri. „Pe mine cancerul m-a făcut să... ”
Meseria tot mai căutată de angajatori. Se poate practica în orice colţ al lumii şi oferă...
Cuvintele înfiorătoare ale unui criminal înainte de a împinge un băiat de 10 ani de...
„Vând cireșe cu 2 lei kilogramul” Anunțul viral al unui român. Acesta are, însa, o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
APARTAMENTE GRATIS în România. A venit vestea cea mare chiar acum: Este un sprijin
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Cine a fost politicianul care i-a captivat pe români prin frumusețea sufletului: „N-a fost om...
×