VIDEO | Ozana Barabancea a vorbit la podcastul ALTCEVA despre credință și astrologie, explicând cum a ajuns să fie atrasă de ele

VIDEO | Ozana Barabancea a vorbit la podcastul ALTCEVA despre credință și astrologie, explicând cum a ajuns să fie atrasă de ele
Ozana Barabancea, invitata lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA
Publicat: 02/12/2023, 23:40
Actualizat: 02/12/2023, 23:55

Jurnalistul Adrian Artene a avut o invitată specială, într-o zi specială, în studioul podcastului „Altceva”. Astfel, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, el a stat de vorbă cu celebra artistă Ozana Barabancea. La un moment, ea a vorbit despre astrologie și credință, dar mai ales cine i-a insuflat dragostea pentru Biserică.

„Bunica. Eu m-am născut față în față cu o biserică și până la 7 ani m-am jucat cu copiii în curtea bisericii și vedeam de toate… căsătorii, decese, botezuri. Mama mă ducea, dar bunica m-a învățat să mă rog (…) și îmi spunea așa… «te duci în fața icoanei și spui așa: Maica Domnului, îți mulțumesc că mi-ai îndreptat pașii spre biserică!». Atât! Și de aici am înțeles, mai târziu, cum trebuie să mă rog, ce trebuie să citesc”, a explicat artista, la podcastul ALTCEVA.

Întrebată dacă a fost vreodată necăjită pe Dumnezeu, ținând cont și de faptul că și-a pierdut mama la vârsta de 14 ani, ea a spus că mai mult a căutat niște răspunsuri, pentru că nu înțelegea ce s-a întâmplat.

„Am fost foarte curioasă să aflu de ce. Și atunci am căzut într-o mare patimă, cea a astrologiei. Am avut peste 100 de cărți de astrologie în casă pe care le-am aruncat, pur și simplu, fizic. Am citit foarte mult, mi-am calculat ce nu trebuia să îmi calculez și am dat de un duhovnic care m-a certat și mi-a explicat de ce trebuie să îmi văd de treaba mea și să nu știu. Oricum, eu aflasem. Și m-am lepădat de treaba asta. Și mi-am dat seama că Dumnezeu, tot ceea ce a făcut cu viața mea, a făcut spre binele meu. Și eu trebuie să înțeleg că asta face parte dintr-o evoluție și dintr-un traseu, dintr- un parcurs, pe care eram obligată să îl trăiesc și să învăț de la el”, a explicat Ozana Barabancea.

Față în față cu Adrian Artene, artista și-a amintit de perioada în care a „simțit umilința” de a trăi într-o țară străină, a povestit despre cum s-a vindecat prin Rugăciune, dar și care a fost patima care, pentru o perioadă, a ținut-o departe de biserică. Ozana Barabancea și-a deschis sufletul, și a adus aminte în discuția „Altceva cu Adrian Artene” despre bunica ei care i-a îndreptat pașii către credință, despre tatăl ei care a refuzat să emigreze în SUA, despre întâlnirile care i-au schimbat viața, dar și despre ce se întâmplă în culisele show-ului „Te cunosc de Undeva”.

Ozana Barabancea este profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1.

Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Într-un dialog special, o veți descoperi pe Ozana Barabancea… altfel.

O iubitoare desăvârșită de țară, o fire pasionată de tot ce face, o artistă care „a crescut în curtea bisericii” și care-l poartă permanent în suflet pe Dumnezeu.

„Dumnezeu să te Binecuvânteze, România!”, este mesajul pe care artista își dorește să-l transmită Patriei Sale pentru care, la un moment dat, a simțit un dor care ani la rând i-a provocat durere fizică și, din cauza căruia, într-un final, a decis să se întoarcă acasă.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici:

„Altceva cu Adrian Artene”

„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele.

Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Nu e o eroare! Câți lei costă 3 zambile în Kaufland București, acum, de 1...
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
„Feroce și fără milă”: Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe noul ei partener,...
Leon Dănăilă îl contrazice pe Virgil Stroescu: Dacă facem restricție la grăsime, creierul...
"Nu se mai poate repara nimic". Cazul românului rămas fără penis din cauza unei erori...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor...
2024: Este legal să dai flash-uri în trafic? Ce reprezintă aceste semnale vizuale
Totul a fost filmat! Ce s-a întâmplat, de fapt, la priveghiul lui Mile Povan! Imaginile...
Ce pedeapsă a primit românca din Spania care și-a vândut fetița de 12 în schimbul...
Situaţia din Transnistria, comparată cu cea din Crimeea. Germania „miroase” tactica Rusiei de „destabilizare” a...
Cum a reușit un livrator Glovo să stârnească o avalanșă de emoții în rândul românilor?...
INCREDIBIL ce se ascundea lângă o stea! „Niciodată nu mi-am imaginat că...
Simona Halep a luat decizia înainte de verdictul TAS! Este oficial
Netflix şi HBO, în pericol. Un competitor cu abonament mai ieftin a venit în România
Zi mare pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril! Întrega familie a boxerului le-a fost alături...
BANCUL ZILEI. Un curios îl întreabă pe BULĂ pescarul: Te-ai ales cu ceva de când...
Segmentul rusesc al Stației Spațiale Internaționale pierde aer în continuu