Candidatul care a aflat din pușcărie că a câștigat alegerile cu 70%

Redactor:
Cristina Andrei
Candidatul care a aflat din pușcărie că a câștigat alegerile cu 70%
Cătălin Cherecheș, candidat la primăria orașului Baia Mare din partea Coaliției pentru Baia Mare, ar fi câștigat din pușăcrie scaunul de edil cu aproximativ 70% din voturi, potrivit presei locale. Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj de mulțumire pentru alegătorii săi.

„Vă mărturisesc că sufletul meu a fost de nenumărate ori pus la încercare, dar de prea puține ori am lăsat să se vadă emoția ce mă cuprindea. Mă deschid astăzi în fața voastră și vă spun că în ultimii 15 ani am lăcrimat când tatăl meu a plecat să mă vehgeze din stele, murind în brațele mele. M-au cuprins lacrimile când din arestul nedrept am auzit-o prima oară pe mama. Acum voi mi-ați așezat lacrimi în ochi, lacrimi pline de speranță și recunoștință, lacrimi care se aștern și mângâie. Vă mulțumesc și vă iubesc! Voi sunteți marea mea familie. Voi sunteți energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Baia Mare!”, este mesajul apărut pe contul de Facebook al lui Cătălin Cherecheș imediat după închiderea urnelor.

Un alt mare oraș în care alegătorii au ales la conducere un primar penal esteRâmnicu Vâlcea. Condamnat în trecut de mai multe ori pentru fapte de corpuptie și recent eliberat din închisoare, Mircia Gutău a câștigat al treilea mandat de primar cu peste 45%, potrivit numărătorii paralele făcute de partide. Gutău a candidat din partea Partidului Ecologist Român.

 

Inchide