• Publicat:
  • Actualizat:
Eu Primar

Dorin Florea, al cincilea mandat la Târgu Mureș

Dorin Florea, al cincilea mandat la Târgu Mureș
Independentul Dorin Florea a câștigat pentru a cincea oară primăria Târgu Mureș, potrivit numărătorii paralele efectuată de PNL, cu o diferență de 1500 de voturi în fața contracandidatului independent Soos Zoltan.

„Am candidat independent. Au fost niște alegeri care mă pun pe gânduri foarte serios. Știți foarte bine că eu am făcut întotdeauna campanie prin ceea ce am muncit în fața oamenilor. Trăim o perioadă de analizat. Am văzut lecții de ură, am văzut lecții de incitare la niște lucruri care pur și simplu nu cred că sunt normale pentru acest secol sau pentru caracteristicile unui om educat (…) Le mulțumesc celor care, ca întotdeauna, au fost alături de mine. E foarte simplu de analizat: să faci numai un îndemn la ură fără să fi demonstrat nimic, nimic, nimic. Emoții nu am, am doar când dau eu examenul, acum a dat populația”, a mărturisit Dorin Florea, conform b1.

Cinci formațiuni politice, anume PNL, UNPR, PND, PSRO și PNȚCD au susținut candidatura marelui câștigător, în timp ce principalul său contracandidat, Sooz Zoltan, a fost susținut de UDMR, Partidul Civic Maghiar, Partidul Popular al Maghiarilor și o serie de organizații neguvernamentale.

Inchide