• Publicat:
Eu Primar

Firea i-a ”retras” lui Nicușor Dan propunerea de a fi viceprimar: ”Cât trebuie să ne mai rugăm?”

Firea i-a ”retras” lui Nicușor Dan propunerea de a fi viceprimar: ”Cât trebuie să ne mai rugăm?”
Întrebată dacă partidul său stă cu "mâna întinsă" către Nicușor Dan pentru funcția de viceprimar, Gabriela Firea a declarat că această ofertă nu mai este valabilă.

„Noi am făcut o ofertă în campania electorală, și am spus că ne-ar plăcea un viceprimar ca domnul Dan. Ulterior, au fost diverse comentarii. Când ești deschis la dialog și cumva ți se întoarce spatele, până la urmă există și un punct în această situație. Dar vă asigur că în ceea ce privește colaborarea în Consiliul General, nu vor exista niciun fel de probleme. Eu nu cred că există cineva care să dorească să oprească aceste proiecte”, a spus Gabriela Firea.

„Nu am vrut să spun că „a refuzat” sau că „a declinat”, pentru că este prea tare. A fost o declarație poate nu tocmai inspirată… Noi avem aliați cu care colaborăm foarte bine, ALDE și UNPR. Cât trebuie să ne mai rugăm? Spuneți, cât trebuie să ne mai rugăm?” a mai adăugat noul primar al Capitalei, conform b1.

Liviu Dragnea a intervenit și el în discuție și a explicat că acum nu se mai poate aștepta această ofertă, iar lucrurile vor merge mai departe.

„Domna Firea a stat cu mâna întinsă. Dar nu poți sta așa la nesfârșit. Nu a venit la primărie să stea cu mâna întinsă. S-a întârziar din vina acestei contestații, și trebuie să se apuce de treabă. În plus, nu poți fi viceprimar dacă nu vrei. E un subiect închis, oferta a fost respinsă, declinată. Noi mergem înainte, nu ne batem joc”, a explicat Liviu Dragnea.

În discuția sa cu prezentatorul, Liviu Dragnea a vorbit și despre ceea ce crede el despre partidul USB.

„Mă interesează prea puțin. Am mai primit întrebarea dacă cred că adversarul nostru va fi salvatorul României. Noi avem un obiectiv foarte clar, ne concentrăm pe dialogul nostru cu românii. Nu ne interesează ce fac adversarii”, a explicat Liviu Dragnea.

Inchide