• Publicat:
  • Actualizat:
Eu Primar

Prioritatea 0 pentru Firea: „Mi-au scris bucureștenii despre această problemă”

Prioritatea 0 pentru Firea: „Mi-au scris bucureștenii despre această problemă”
Gabriela Firea, cea care a câștigat alegerile din partea PSD pentru postul de primar al Capitalei, a afirmat, marți, în cadrul unei declarații de presă, susținută la sediul partidului, că prima pe lista priorităților sale este rezolvarea problemei țânțarilor din Capitală, fiind o temă pe care bucureștenii i-au semnalat-o.

„Am fost copleșită de numărul mare de bucureșteni care m-au votat. Speram să câștig, îmi doream victoria pentru că știu că sunt un om muncitor, dar nu credeam că voi fi răsplătită cu atât de multe voturi. De două zile tot încerc să răspund tuturor mesajelor de pe Facebook, email, tuturor bucureștenilor care îmi transmit că m-au votat și că au încredere. Deja mi-au dat teme. Prima e cu țânțarii, că nu mai pot să meargă în parcuri. Sunt pișcați copiii și ajung cu ei la medic. Din păcate, un contract care trebuia semnat în luna decembrie nici acum nu este finalizat. Este o licitație în curs contestată. O încurcătură extraordinară. Trebuie să vină cineva înțelept la primărie care să rezolve toate aceste lucruri”, a declarat Firea.

Potrivit ultimelor rezultate parțiale ale BEC, social-democrații sunt cu cel puțin cinci procente în fața liberalilor în țară, atât la voturile pentru primari, cât și pentru consilii locale și județene. Victoria este categorică la București unde PSD a obținut de aproape patru ori mai multe voturi decât PNL. În privința candidaților la primărie, rezultatele BEC, după centralizarea rezultatelor din 71% dintre secțiile de votare arată următorul clasament: Gabriela Firea a obținut 43,45%, Nicușor Dan (USB) cu 29,93% și de Cătălin Predoiu (PNL) cu 11,25%.

Inchide