Robert Negoiță: „Nu e de sărbătorit. E un moment de mare responsabilitate”

Redactor:
Cristi Citre
Robert Negoiță: „Nu e de sărbătorit. E un moment de mare responsabilitate”
Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat duminică, după închiderea urnelor, că deși a câștigat, potrivit rezultatelor parțiale, cu peste 60% din voturi „nu e de desfăcut șampanie''.

„Nu e de sărbătorit. E un moment de mare responsabilitate. Trebuie să ne dezamăgim pe cei care ne-au votat și cred că începând de mâine dimineață suntem la treabă. (…) Nu e de desfăcut șampanie, cetățenii au avut încredere în noi, trebuie să le fim recunoscători și nu trebuie să îi dezamăgim. Patru ani trec așa cum au trecut și ăștia patru ani, nu știu când. Rămâne însă ce reușim să realizăm”, a declarat Robert Negoiță la sosirea la sediul central al PSD.

Întrebat dacă se aștepta să câștige cu un scor atât de mare, Negoiță a răspuns: „Oarecum, da. Chiar s-a muncit. Patru ani de zile am muncit foarte mult și chiar am transformat sectorul 3. Trebuie să treceți pe acolo să vedeți ce am făcut și ce facem în sectorul 3. Încercăm să-l facem cel mai frumos sector din București”, a adăugat primarul sectorului 3.

Inchide