Horoscop săptămânal, 11 – 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră

Horoscop săptămânal, 11 - 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră
Nu rata horoscopul zilei, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 11/01/2021, 15:39
Actualizat: 11/01/2021, 15:42

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 poate aduce o serie de tensiuni profesionale, dar și surprize în viața sentimentală.

Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte între planete și vom aminti de careurile formate de Mercur (comunicarea) din Vărsător cu Uranus (surprizele) din Taur, dar și de Marte (acțiunea) din Taur cu Saturn (lecțiile și limitările) din Vărsător. Este un context care prevestește dialoguri directe, îndrăznețe prin care ne susținem opiniile cu încăpățânare, dar și frustrări care pleacă de la limitarea, îngreunarea unor acțiuni.

În plan sentimental se întrevăd contexte surprinzătoare, la care nu ne-am fi așteptat, dar cu caracter de reîmprospătare a relațiilor. Tot săptămâna aceasta se formează  Lună Nouă în zodia Capricorn, moment al noilor începuturi, de această dată cu rol transformator, iar Uranus, planeta schimbărilor, va ieși din retrogradare în zodia Taur, detensionând anumite sectoare din viața fiecăruia.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

În plan sentimental, grație aspectului dintre Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, și Uranus, te poți aștepta la fel și fel de surprize în cuplu. Este o perioadă bună să aduci ceva nou în viața sentimentală, să o reîmprospătezi, să-ți surprinzi partenerul cu un cadou, cu o cină, să faci ceva neașteptat care să vă readucă aminte că sunteți un cuplu.

Carieră

Luna Nouă se va petrece pe casa carierei și poate aduce noi începuturi, schimbări profesionale importante, poate o nouă atitudine. Nu este exclus să ai parte de tensiuni cu superiorii legate de limitarea unor talente. Unii nativi pot fi tensionați din cauza unor proiecte în care sunt implicați.

Bani

Săptămâna aceasta evită să faci cheltuieli masive și preocupă-te mai bine de calcule și reorganizarea finanțelor. Modul în care-ți administrezi bugetul va fi esențial de acum înainte, mai ales că Marte, guvernatorul tău, se află în sectorul banilor și face o serie de aspecte provocatoare cărora nu ar trebui să le dai curs pentru că nu vor lipsi surprizele. În plus, poți negocia un comision, poți discuta despre niște condiții salariale.

Sănătate

Posibil să discuți despre niște tratamente sau să faci niște analize săptămâna aceasta, însă nu se întrevăd probleme de sănătate dincolo de stresul profesional și/sau financiar care poate să apară.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea ta, este implicată în aspecte cu Uranus din zodia ta, iar acest context poate aduce o revitalizare a vieții amoroase. Sunt posibile discuții neașteptate în cuplu, mulți nativi dorind să ajungă la o viziune comună cu partenerul de viață.

Carieră

Sunt aspecte tensionate care se formează în sectorul carierei și care pot anunța conflicte cu superiorii, schimbări profesionale, mai ales în cazul în care nativii se simt restricționați sau imaginea le este afectată. Nu prea vei suporta autoritatea nimănui acum și vei dori mai multă libertate de exprimare.

Bani

Mecur le guvernează finanțele și cum se află în aspecte tensionate cu Uranus din zodia ta, săptămâna acesata ar trebui să fii atent la dialogurile financiare, la ideile de investiții care-ți vin. Nu sunt excluse discuții pe teme salariale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă va trebui să eviți stresul profesional care săptămâna aceasta poate lua o și mai mare amploare.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca în urma situațiilor în care te pun prietenii sau prin care treci alături de aceștia să iei decizia să faci puțină curățenie în anturaj.Viața sentimentală se bucură de un refresh și ai putea rezolva unele situații mai vechi care te-au frământat.

Carieră

Principiile și convingerile tale pot sta la baza unor tensiuni cu cei din jur și nu este exclus ca unii nativi să fie destul de radicali și să pună condiții, să se impună sau chiar să renunțe la proiecte care nu îi pun în lumină.

Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul bunurilor materiale și al banilor pe care-i deții cu alții și te poate stimula să vrei să rezolvi niște astefl de contexte, posibil legate de banii partenerului, de bugetul comun, poate de un credit, proces, litigiu. Unii nativi pot plăti taxe, impozite, pot face o asigurare.

Sănătate

Săptămâna aceasta ar trebui să acorzi mai multă atenție sănătății, mai ales din punctul de vedere al odihnei. Este posibil ca unele frământări interioare, gânduri să devină destul de obsesive și nu ar trebui să le lași să te copleșească.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce noi etape, un altfel de început în viața de cuplu. Se pot aduce în discuție subiecte legate de bani și buget comun. În plus, Venus, planeta iubirii, se află și ea aici, contribuind la îmbunătățirea relației. Nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva prin intermediul unui grup din care fac parte, poate chiar prin intermediul mediului online.

Carieră

Proiectele în care ești implicat au parte de unele schimbări, transformări și nu este exclus ca unele asocieri și colaborări să se încheie sau să aibă parte de modificări importante.

Bani

Sunt aspecte tensionate, dar determinante care te pot stimula să rezolvi un context ce ține de bunuri materiale, credite, moșteniri, litigii, taxe, impozite. Posibil să nu fii mulțumit de o investiție făcută sau să porți dialoguri serioase pe tema unei sponsorizări, unui ajutor venit din partea cuiva.

Sănătate

Luna Nouă poate fi un moment mai sensibil la nivel emoțional, dat fiind că Luna îți guvernează zodia, și poți resimți asta în preajma zilei de 14 ianuarie. Posibile discuții despre starea de sănătate a cuiva. Perioadă bună pentru conștientizarea și dizolvarea unor frici și angoase.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente tensionate în cuplu și dialoguri destul de serioase. Se pot spune lucruri într-un mod prea direct și ar trebui să folosești criticile în mod constructiv și mai ales să fii atent la ceea ce-ți spune partenerul și să iei în calcul.

Carieră

Este oaperioadă cu mult stres profesional și ai face bine să nu duci lucrurile la extrem pentru că pot apărea situații neprevăzute care au nevoie de o gestionare înțeleaptă. Pot fi nativi care în urma tensinilor cu superiorii sau colaboratorii să rupă contracte, să o ia pe o altă direcție profesională, maia les că și Luna Nouă se petrece în sectorul muncii și poate sublinia noi sarcini și activități, noi responsabilități, poate un nou program.

Bani

Posibil ca în această perioadă să apară discuții pe tema banilor în cuplu sau să ai nevoie de ajutorul partenerului, de susținerea sa. Unii nativi pot discuta despre o remunerație venită în urma unei colaborări.

Sănătate

Luna Nouă va activa și casa sănătății, așa că nativii sunt sfătuiți să-și administreze corespunzător stresul profesional. Este un moment foarte bun să facă schimbări în stilul de viață și să-i aducă îmbunătățiri.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în sectorul iubirii și îți poate aduce ocazia unor noi începuturi în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii sau vizavi de ideea de a avea copii. Sunt transformări subtile care apar și care te îndeamnă la noi etape.

Carieră

La locul de muncă apar discuții, fie cu colegii, fie cu cei cu care îți desfășori activitățile și poți avea impresia că nu ești lăsat să-ți îndeplinești sarcinile corespunzător sau că ești limitat de unele păreri. Dacă mentalitățile și viziunile tale sunt diferite, nu te stresa, ci așteaptă momentul oportun să demonstrezi ceea ce crezi. S-ar putea să simți o mai mare determinare de a te perfecțina într-o anumită direcție.

Bani

Pot veni vești bune legate de bani, mai ales dacă aștepți o sumă de undeva. Pot fi nativi care investesc bani într-o călătorie sau pentru a studia.

Sănătate

S-ar putea să fii nevoit să te preocupi de rezolvarea unei probleme de sănătate sau poate vei lua decizia să-ți faci un set de investigații.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Relația cu familia se îmbunătățește și poți avea parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Posibil să te gândești la o renovare a casei sau o valorificare a unui bun material. Dacă ești la începutul unei povești de iubire, s-ar putea să apară discuții în contradictoriu. Alți nativi se pot preocupa de o problemă a copiilor.

Carieră

Te bucuri de multă creativitate, mai ales dacă este vorba de zona de exprimare verbală sau de activități intelectuale, însă nu te necăji dacă nu întotdeauna vei reuși să o manifești cum îți dorești sau dacă nu vei fi lăsat să o manifești.

Bani

Săptămâna aceasta se conturează situații care sunt relaționate cu creditele, litigiile, partajele, moștenirile. Banii partenerului pot fi subiect de discuție. Unii nativi iau decizii ce vizează bunurile de patrimoniu sau alte bunuri materiale pe care le dețin împreună cu alții. De evitat speculațiile financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, nu mai mult decât cele pe care deja le știi sau le-ai experimentat în ultima perioadă. Săptămâna aceasta vei simți nevoia să faci ce-ți place și ce te bucură, să te dedici hobby-urilor tale și activităților care te entuziasmează.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

În familie și în viața de cuplu se întrevăd tensiuni și dialoguri directe, însoțite chiar de critici sau de decizii radicale. Dat fiind că sunt momente atât de tensionate, nativii pot apela la comunicare și înțelegere, la înțelepciune, pentru a domoli pornirile. S-ar putea ca cei dragi să le reproșeze că petrec prea puțin timp pe acasă.

Carieră

Esre o săptămâna în care poți fi acaparat de ședințe, întâlniri, dialoguri, propuneri și oferte, iar unii nativi pot pleca chiar și într-o delegație. Posibile colaborări noi care pot lua naștere acum. Unii nativi pot da un examen și pot obține rezulate bune.

Bani

Luna Nouă poate aduce ocazia unor negocieri favorabile și chiar semnarea unor contracte avantajoase.

Sănătate

Este o săptămână în care te bucuri de energie, vitalitate și ești mai tot timpul pe drumuri, însă se pare că asta îți place.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Relația cu copiii poate fi mai tensionată săptămâna aceasta și va trebui să te implici mai mult în creșterea și educarea acestora. Cei care au relații noi vor fi nevoiți să fie mai responsabili și mai maturi în abordările sentimentale.

Carieră

La locul de mncă se întrevăd tensiuni cu colegii sau poate fi vorba de ideile tale revoluționare de a face unele schimbări legate de program, de sarcini, responsabilități. Nativii care așteaptă un răspuns la un interviu îl pot primi acum în vederea nagajării. Atenție la ședințe, examene și fii mai responsabil. Nu lua decizii pripite!

Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul financiar și-ți aduce ocazia unor noi începuturi, ocazia de a-ți negocia o remunerație sau de a găsi noi surse de venituri. Poți aborda noi metode de administrare a veniturilor.

Sănătate

Pot apărea fel și fel de situații care te pot stresa, care te pot obosi peste măsură și va trebui să fii mai atent la starea ta de sănătate. Sunt nativi care pot decide acum să-ți facă analizele și este chiar recoamdat în cazul în care te confrunți cu unele simptome. Atenție mai mare la deplasări.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd surprize în viața sentimentală și pot fi destul de plăcute, stimulante și de natură să reîmprospăteze relațiile. Cei singuri se pot îndrăgosti acum sau pot da frâu liber unei aventuri pasionale, neavând neapărat dorința de a lega ceva profund.

Carieră

Este o perioadă în care creativitatea și simțul artistic pot cunoaște un apogeu, mai ales că vei avea curaj să te expui, să-ți expui talentele și să le valorifici. Poți să te dedici unui hobby pe care să-l duci la alt nivel.

Bani

Se întrevede o perioadă cu multe discuții pe teme financiare, negocieri, dar și decizii. Mulți nativi pot trage concluzia că au fost prea cheltuitori și pot începe să facă economii acum. Evită cadourile prea scumpe, chiar dacă simți să le oferi persoanei iubite sau copiilor, și mai ales evită speculațiile financiare.

Sănătate

Luna Nouă se petrece întocmai în zodia ta și poate fi stimulantă în cazul în care vrei să aduci îmbunătățiri vieții personale. Vor fi nativi care vor dori să-și facă un set de investigații și să se preocupe mai mult de sănătatea lor, fără a fi vorba neapărat de o problemă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni cu familia sau legate de regimul unei locuințe. Sunt nativi care dau dovadă de mult curaj în a-și lua viața în propriile mâini, de aceea nu este exclus ca unii să dorească să plece de lângă părinți și să se mute singuri sau cu partenerul.

Carieră

Va trebuie să dai dovadă de multă înțelepciune în dialog săptămâna aceasta pentru că ai tendința de a te aprinde mai ușor și ceea ce spui acum poate fi nu doar surprinzător pentru alții, dar poate da peste cap unele contexte care nu erau bătute în cuie.

Bani

Stresul financiar al ultimei perioade continuă și acum în aceeași notă. Evită să faci speculații și să dai bani cu împrumut prietenilor sau să te avânți în investiții riscate pentru a scoate din impas un proiect sau un asociat.

Sănătate

Luna Nouă te îndeamnă să faci ordine în trecutul tău, să te desprinzi de ceea ce nu te mai reprezintă și să lași fricile, obsesiile și viciile în spate. Este o perioadă în care starea ta emoțională va fi tumultoasă și greu de ținut sub control, de aceea încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Nouă te poate stimula să faci ordine printre prieteni și să te concentrezi pe intrarea în noi anturaje. Îți poți face noi cunoștințe în perioada aceasta, poți flirta și poți ajunge în intimitate cu cineva din anturaj, analizând chiar și posibilitatea unei povești de iubire.

Carieră

S-ar putea să scoți la suprafață fel și fel de frustrări și nemulțumiri, însă ai grijă să nu răbufnești și să spui ceea ce nu ți-ai dori să spui sau să dezvălui chestiuni de culise pe care trebuie să le ții doar pentru tine.

Bani

Este momentul să pui un ban deoparte sau să te folosești de niște economii pentru a-ți plăti o datorie. Atenție la negocieri! Nu te grăbi și nu te hazarda. Unii nativi pot s=primi sprijin din partea unei persoane importante.

Sănătate

Sectorul sănătății este puternic aspectat și ar trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de sănătatea ta. Este un nivel de stres foarte mare, frământări și griji care te pot acapara dacă nu te odihnești corespunzător. Mai multă prudență în deplasări săptămâna aceasta.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani