Horoscopul exclusiv al începutului de an. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Publicat: 31/12/2020, 12:34
Actualizat: 31/12/2020, 23:14

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Dacă ești singur ai ocazia luna aceasta să cunoști pe cineva care să te atragă, în special prin funcție și statut. Poate fi chiar cineva prezentatde o persoană din anturaj. Dacă ai o relație, atunci luna aceasta vei avea șansa să o consolidezi, să o armonizezi și chiar să o oficializezi. Cei aflați mai la început își pot prezenta partenerul rudelor, prietenilor.

Carieră

Sectorul proiectelor de grup și online este foarte bine aspectat luna aceasta și ai putea să te îndrepți către această zonă dacă nu ai făcut-o deja. Pot veni sfaturi bune, sprijin de la prieteni sau persoane cu care desfășori activități comune, iar dacă vrei să te angajezi, șansele sunt destul de mari acum. În plus, sectorul carierei este tranzitat de planete importante și asta te va ajuta să-ți atingi niște obiective profesionale, însă ai grijă să nu cazi în extreme și să-ți afectezi imaginea, reputația.

Bani

Marte, întocmai guvernatorul tău, îți activează sectorul financiar prin urmare vei canaliza mare parte din energie în acțiuni menite să aducă îmbunătățiri veniturilor. Posibil chiar să obții foloase de pe urma imaginii tale, a profesiei tale.

Sănătate

S-ar putea să fii destul de confuz cu privire la un tratament sau la un diagnostic primit, să refuzi să-l iei în serios, ceea ce nu te va ajuta deloc. În plus, se observă o perioadă de stres și este de preferat să te odihnești mai mult și să eviți să te urci la volan atunci când ești obosit. Sunt favorizate terapiile de grup sau discuțiile cu psihologul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Taur

Dragoste

Dacă ești singur, șansele de a cunoaște pe cineva și de a începe ceva nou sunt foarte mari luna aceasta. În plus, tranzitele favorizează relațiile de cuplu și apar ocazii de a-ți consolida povestea de iubire, de a trece la o etapă mai serioasă, mai matură în dragoste.

Carieră

Încearcă să te menții calm și responsabil în tot ce ține de cariera ta, în dialogurile cu superiorii pentru că pot apărea unele tensiuni care să-ți afecteze imaginea. Este o perioadă care te stimulează să iei inițiative, să faci schimbări chiar și de direcție profesională și să faci pași în atingerea unor obiective, dar fă-o cu maturitate.

Bani

Sectorul financiar este amprentat de unele confuzii și ar fi ideal să nu te lași furat de vise și promisiuni mărețe. Atenție la propunerile care ți se fac acum. Nu toate sunt ceea ce par. Ai susținere să-ți crește veniturile, însă trebuie să o faci cu prudență și atenție.

Sănătate

S-ar putea ca o afecțiune mai veche, deja cronicizată, să-ți dea niște bătăi de cap luna aceasta, însă dat fiind că Marte îți va tranzita zodia te vei bucura de energie, vitalitate și multă forță interioară să depășești orice obstacol sau provocare. Evită să te suprasoliciți și odihnește-te corespunzător.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Sectorul intimității va fi activat de Venus, planeta iubirii, prin urmare viața sexuală va prinde aripi. Dacă în cuplu se reaprinde pasiunea, cei care sunt singuri pot fi mai dornici de aventuri ascunse. Relațiile de lungă durată vor sta sub auspiciile unor dialoguri tensionate, fie pe teme mai vechi, nerezolvate, fie legate de bani și cheltuieli comune, de bunuri materiale, partaje.

Carieră

Este o perioadă destul de tensionată în plan profesional și nu este exclus să ai parte de conflicte cu superiorii și partenerii de afaceri și să nu reușești să ajungi acolo unde-ți dorești decât făcând unele compromisuri.

Bani

Prima parte a lunii ianuarie te poate ajuta să rezolvi un context legat de un credit, un partaj, un împrumut, poate chiar returnarea unei datorii, o rezolvare a unui context ce vizează o moștenire. Posibil să fii mai tentat să faci unele investiții, însă nu te arunca în cheltuieli majore.

Sănătate

Este o perioadă destul de tensionată la nivel psihic, tranzitul lui Marte fiind un declanșator al isteriilor, crizelor de nervi și tensiunilor nervoase. Este de preferat să te concentrezi pe rezolvarea unor probleme de sănătate mai vechi, pe ameliorarea unor afecțiuni cronice, dacă există, în special prin remedii holistice și să te odihnești corespunzător. Introspecția te poate ajuta să-ți descoperi nilte vulnerabilități.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Rac

Dragoste

Este o lună destul de provocatoare pentru tine, indiferent că ești singur sau parte a unei relații. Este posibil să dai frâu liber unei pasiuni cu o persoană din anturaj, iar dacă ai o relație să te lași dus de val și să calci strâmb, context care se creează cu atât mai mult cu cât relația nu te mai mulțumește de multă vreme. Posibil ca unii nativi să aibă chiar curajul de a-i pune punct acum. În cuplurile stabile se alungă monotonia și să de frâu liber pasiunii.

Carieră

Se întrevăd schimbări neașteptate la locul de muncă care țin de program, sarcini și responsabilități și ar trebui să fii deschis la ceea ce vine pentru a nu-ți creea frustrări. Poți încerca să legi noi colaborări și noi parteneriate pentru că din această zonă se întrevăd beneficii.

Bani

Atenție mai mare la proiectele de grup în care ai investit bani pentru că există un risc major de pierdere și nemulțumire. Totodată, o sponsorizare sau o promisiune de investiție poate întârzia. Situația financiară se mai îmbunătățește către finele lunii.

Sănătate

Sectorul introspecției, al trecutului și sănătății este activat luna aceasta de un aspect tesionat creat de Neptun, planeta confuziilor, așa că nu te îngrijora dacă nu o să-ți convină nimic, dacă vei fi mai agitat psihic, mai irascibil și mai obosit. Concentrează-te pe îmbunătățirea stilului de viață și mai ales pe odihnă și relaxare mentală și profită să scapi de niște mentalități învechite, de niște convingeri prăfuite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Leu

Dragoste

Sunt contexte karmice care nu prevestesc nimic bun în cazul nativilor care sunt mânați de infidelitate sau de dorința de a se întoarce la cineva din trecut. În cuplu se întrevăd surprize neașteptate, răsturnări de situație, conflicte serioase și nu este exclus să se ajungă la rupturi. Dacă ești singur ai șanse să te îndrăgostești brusc de cineva și să fii luat chiar și tu prin surprindere.

Carieră

Uranus se află pe casa carierei tale și este tensionat de Jupiter din casa relațiilor tale, deci nu este exclus ca viața ta profesională să ia o turnură neașteptată. S-ar putea ca nimic din ce ține de cariera ta să nu-ți fie pe plac și să fii motivat să faci schimbări, mai ales dacă apar și tensiuni cu colaboratorii și asociații.

Bani

Contextul astrologic al lunii prevede asocieri și colaborări care promit beneficii financiare, mai ales că ești susținut de Mercur în negocieri. Posibil să semnezi noi contracte avantajoase.

Sănătate

S-ar putea ca luna aceasta să decizi să-ți schimbi stilul de viață, să-i aduci îmbunătățiri și să devii mai responsabil cu privire la dieta ta, la odihna ta. Dacă te confrunți cu unele neplăceri, ai șanse mari să le rezolvi acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Este o perioadă în care credințele despre viață și convingerile sentimentale, viziunile de cuplu, mentalitățile legate de viața în doi îți sunt puse la încercare și s-ar putea să apară o oarecare înstrăinare de partener ca și cum nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Cei singuri pot folosi acest context pentru a-și da seama ce anume își doresc de la o relație, iar atracția față de persoane înțelepte, evoluate spiritual va fi mai mare acum.

Carieră

Pentru tine, din punct de vedere profesional începe perioada schimbărilor, voite sau nu, odată cu careul Jupiter-Uranus, primul dintr-o serie de careuri ce vor implica sectorul muncii și-i vor avea ca protagoniști pe Saturn și Uranus. Este nevoie de o schimbare majoră de concepții legate de muncă, de o reconfigurare a activităților, a programului poate chiar de învățarea unor lucruri noi, de deprinderea unor noi abilități.

Bani

Familia îți este aproape și te ajută inclusiv din punct de vedere financiar. Este o lună favorabilă celor care vor să-și facă un credit pentru locuință sau să obțină un avantaj, drept material, de patrimoniu, poate o moștenire.

Sănătate

S-ar putea ca o problemă de sănătate nerezolvată la timpul ei sau tratată superficial să se manifeste în a doua parte a lunii, așa că ai grijă să fii cu toate la zi și să te odihnești pe măsura nevoii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Sectorul sentimental este foarte activat de tranzite și aspecte interplanetare luna aceasta, așa că te poți aștepta la fel și fel de surprize în viața ta amoroasă. Posibil să trăiești pasiuni tulburătoare, să intri în aventuri care să-ți dea șansa să experimentezi noi trăiri, iar cei singuri se pot îndrăgosti pe neașteptate. În cuplu este momentul potrivit pentru a alunga monotonia și chiar pentru a concepe un copil.

Carieră

Este o lună în care talentul, creativitatea și simțul artistic trebuie să primească atenție și vei observa că vor veni și beneficiile. S-ar putea ca unele oferte din trecut să revină în actualitate acum. Totodată, unele dintre convingerile tale s-ar putea să nu empatizeze cu contextul de la locul de muncă.

Bani

Luna aceasta este de preferat să nu-ți asumi riscuri financiare și să nu te avânți în cheltuieli prea mari și nejustificate. Evită speculațiile, creditele și împrumuturile. S-ar putea să ai parte de unele surprize legate de banii partenerului sau de un credit, împrumut, bun material.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate și încearcă să fii cu analizezle la zi și să nu lași nicio afecțiune să se agraveze. Este posibil ca emoțional să treci prin anumite crize și incertitudini.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Viața de cuplu este supusă reinventării și se energizează puternic legătura cu partenerul de viață. Pot apărea și conflicte, unele legatede casă, altele de părinți, socri, însă dacă vei da dovadă de adaptabilitate totul se poate rezolva. De asemenea, nu te speria dacă partenerul simte nevoia de mai multă independență și libertate și nu grăbi să-i îngrădești aceste drepturi. Cei singuri pot cunoaște persoane noi sau pot relua dialoguri cu persoane din trecut.

Carieră

Este o perioadă bună în care poți lega noi parteneriate de afaceri, poți pune bazele unor colaborări interesante și poți semna noi contracte, însă ai mare grijă la sinceritateta celor cu care intri în contact.

Bani

Nu este o lună potrivită manevrelor financiare, mai ales că dina doua parte s-ar putea să pierzi și niște bani. Încearcă să valorifici, să monetizezi un bun material și ai grijă la partaje, moșteniri, în cazul în care te afli într-una stfel de context.

Sănătate

Atât în plan emoțional, cât și sentimental traversezi o perioadă cu multe turbulențe, confuzii, nemulțumiri și nu este exclus ca unele frici, fie frica de a pierde pe cineva drag, fie teama de a pierde stabilitatea materială, să-ți dea bătăi de cap și stări de neliniște inerioară.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Este o lună a comunicării pentru tine, o perioadă în care multe dintre problemele din cuplu se pot rezolva prin dialog. Nu este exclus ca o situație, un mesaj, o veste, un dialog să te surprindă și să te facă să reacționezi și să depui mai mult efort pentru a-ți consolida relația. După jumătatea lunii, cei singuri se pot lăsa cuceriți mai ușor, mai fantezist, visător și iluzoriu, ceea ce nu dă șanse unei povești de viitor.

Carieră

Uranus, planeta neprevăzutului, se află în casa muncii tale și face aspecte tensionate întocmai cu Jupiter, guvernatorul tău, prin urmare, pe lângă agitația pe care o resimți la nivel profesional s-ar putea să ai parte de vești neașteptate, de schimbări bruște la locul de muncă, dar mai ales de certuri și dialoguri în contradictoriu cu colegii. Încearcă să le asculți și lor punctul de vedere..

Bani

Ai șanse destul de mari luna aceasta să găsești soluții de creștere a veniturilor, poate chiar, cu Venus, planeta banilor, alături în sectorul financiar, să încerci și o negociere a salariului. Poți scoate bani din activitățile pe care le întreprinzi.

Sănătate

Tot Uranus, din casa sănătății, prin aspectele tensionate pe care le face cu guvernatorul tău, Jupiter, aflat pe casa deplasărilor, îți cere să fii extrem de prudent la modul în care circuli, indiferent dacă o faci pe jos sau cu alte mijloace de transport. De asemenea, evită excesele și ai grijă de sănătatea ta pentru că poți întâmpina unele surprize.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

În dragoste te bucuri de tranzite puternice și stimulante. Astfel, Venus, planeta iubirii, îți activează zodia, iar Marte, planeta sexului, îți activează sectorul iubirii prin urmare șansele să flirtezi și să cucerești pe cine-ți dorești, dacă ești singur, cresc exponențial, iar dacă ești parte a unui cuplu te dedici unor pasiuni comune, unor hobby-uri alături de partener sau copii. Posibil ca persoane din trecut să te caute în această perioadă.

Carieră

Venus te susține să te afirmi, să-ți îmbunătățești imaginea și să-ți pui în evidență creativitatea. Talentele personale au șanse mari acum să-ți fie admirate, dacă le valorifici.

Bani

Sectorul financiar este activ și nu sunt excluse pierderi financiare dacă te aventurezi ăn speculații și investiții riscante. În alte cazuri este vorba de bani care vin în urma muncii depuse și de un context destul de favorabil negocierilor, inclusiv salariale, însă cu mare grijă și atenție pentru a nu fi păcălit.

Sănătate

În prima parte a lunii Soarele îți traversează zodia așa că te bucuri din plin de energie, vitalitate și poftă de viață. Este posibil ca în preajma Lunii Noi care se va petrece pe data de 13 ianuarie în zodia ta să te simți mai obosit și să ai nevoie de mai mult somn.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Mercur, planeta care îți guvernează casa iubirii va intra întocmai în zodia Vărsător și te va susține foarte mult în dialogul cu persoana iubită. În cuplu poți ajunge la rezolvări concrete ale unor situații tensionate sau neînțelese până acum și vă puteți reorganiza viața intimă. Cei singuri vor avea ocazia să-și înțeleagă mai bine nevoile afective și așteptările pe care le au de la persoana pe care și-o doresc alături. Este posibil ca unele secrete, infidelități să iasă la suprafață acum și să pună sub semnul incertitudinii viitorul relației.

Carieră

Din punct de vedere profesional nu te avânți în mari acțiuni, ci mai degrabă preferi să privești retrospectiv să vezi ce îmbunătățiri poți aduce carierei tale. S-ar putea ca familia să cântărească foarte mult în privința unor decizii profesionale.

Bani

Contextul financiar este delicat în ianuarie 2021 și nu ar trebui ca luna aceasta să te avânți nici în mari cheltuieli, mai ales pe distracție, nici în investiții riscante și mai ales să eviți speculațiile financiare. S-ar putea ca din dorința de a avea mai mulți bani, de a-ți spori veniturile să iei decizii cu adevărat greșite.

Sănătate

Venus, planeta micilor beneficii, îți activează sectorul sănătății și-ți aduce ocazia îmbunătățirii stării de sănătate. Cu toate astea în preajma zilei de 13 ianuarie ar trebui să eviți stresul și oboseala deoarece se produce o Lună Nouă pe casa sănătății și te-ai putea simți mai obosit și mai irascibil decât de obicei.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Pești

Dragoste

Dacă ești singur, șansele să te atragă cineva din anturaj sau cunoscut prin intermediul cercului de prieteni sunt foarte mari, însă totul va migra către zona sexuală și nimic mai mult. Este o lună în care oricum starea ta emoțională este fragilă și nu reușești să-ți dai seama ce vrei cu adevărat de la tine și de la cei dragi. În cuplu sunt șanse de reconectare la partener, de mai multă înțelegere, empatie și vindecare a unor contexte trecute și dureroase.

Carieră

Este o lună favorabilă proiectelor de grup sau dezvoltării unei afaceri personale în mediul online. La locul de muncă s-ar putea să apară fel și fel de tensiuni și nemulțumiri care să te agite, de aceea va trebui să fii foarte atent la dialogul cu ceilalți, mai ales cu superiorii, și să nu pui paie pe foc, dar să fii mai maleabil și să te adaptezi mai ușor la cerințele care pot veni.

Bani

Este o lună care aduce ocazia culegerii unor roade financiare, mai ales dacă ai depus efort în acest sens. În plus, ești foarte bine susținut în negocieri și activități comerciale de vânzare/cumpărare, deci din această zonă pot sosi și veniturile suplimentare.

Sănătate

Sunt aspecte dificile care vizează starea emoțională și psihică și care te pot scoate complet din ritm. Starea de spirit, mai mult ca starea de sănătate, va fi cea care va fi vulnerabilă acum și nu este exclus să te confrunți cu trecutul, cu amintiri, cu frici, traume, cu stres mai mult și o mare neliniște emoțională, agitație interioară, neîmplinire sufletească, cu alte cuvinte să simți că nu te regăsești.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2024: Leii trebuie să fie foarte atenți în fața cui își...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron