Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2021. „Gemenii” pot fi neliniștiți și stresați

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2021. „Gemenii” pot fi neliniștiți și stresați
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 12/01/2021, 00:01
Actualizat: 12/01/2021, 00:01

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, va continua seria aspectelor interplanetare și astăzi va face o cuadratură cu Uranus retrograd, planeta neprevăzutului, aflată în zodia Taur.

Contextul poate aduce surprize în dialoguri, vești neașteptate și informații surprinzătoare. Suntem tentați să luotăm pentru a ne demonstra ideile și punctul de vedere.

Partea cu plus este că Luna se află în Capricorn și ne canalizează atenția către atitudini practice, pragmatice.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca un dialog cu prietenii sau o veste venită din partea acestora să te ia pe nepregătite și să nu știi pe moment cum să reacționezi. În unele cazuri este vorba de un plan foarte curajos, îndrăzneț care ți se propune.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de multă eficiență în activitățile profesionale, ai spor și ești hotărât să-ți atingi toate obiectivele propuse. S-ar putea ca cineva să-ți propună o asociere care să te surprindă sau să primești vești surprinzătoare despre un proiect în care ești implicat.

Sănătate

Sunt unele vulnerabilități pe care le poți depista acum și care au legătură cu o funcție sau cu autoritatea cuiva.

Horoscop zilnic Taur – 12 ianuarie 2021

Dragoste

În mintea ta încep să se așeze, să se ordoneze multe credințe și principii sentimentale care până acum păreau imposibil de acceptat.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu superiorii astăzi dincauza unor viziuni diferite pe care le aveți asupra unui proiect, unei activități profesionale.

Sănătate

Ești ușor tensionat, confuz în privința unor decizii pe care ar trebui să le iei, dar astăzi nu te grăbește nimeni. Posibil să simți nevoia unei schimbări în viața ta, dar să nu știi în ce direcție.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Credințele tale, convingerile tale pot fi puse la încercare astăzi și s-ar putea să conștientizezi că de unele trebuie să te desprinzi că-ți inhibă evoluția.

Carieră și bani

S-ar putea să primești niște vești neașteptate despre un curs, seminar sau să ai parte de un dialog surprinzător cu o persoană din străinătate. Evită să te contrazici în idei și ideologii.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău și se află în aspecte neplăcute cu Uranus retrograd din casa sănătății, prin urmare te poți aștepta la o stare de irascibilitate, tensiuni interioară și chiar oboseală.

Horoscop zilnic Rac – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează sectorul relațiilor și te susține în viața de cuplu. Posibil să primești sprijin necondiționat din partea partenerului de viață, chiar și sprijin financiar.

Carieră și bani

Relația cu colaboratorii și partenerii de afaceri este una destul de profitabilă și nu este exclus să ai parte de dialoguri legate de o sponsorizare sau investiție. Chiar dacă nu este nimic bătut în cuie, asta nu înseamnă că nu poate sosi un contract.

Sănătate

Pentru că unele secrete au mari șanse să iasă acum la suprafață și să provoace o furtună într-un pahar cu apă, încearcă să eviți dezgroparea trecutului pentru că nu te va ajuta la nimic.

Horoscop zilnic Leu – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Relația cu persoana iubită poate fi destul de tensionată astăzi, mai ales dacă te vei impune cu niște idei și nu vei accepta și viziunea celuilalt.

Carieră și bani

Se întrevede o zi destul de delicată profesional. Pot apărea conflicte cu superiorii și partenerii de afaceri, colaboratorii și nu este exclus să apară modificări la locul de muncă, fie de responsabilități, fie de program, care să te obosească.

Sănătate

Dincolo de stresul profesional care poate atinge limita superioară, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și-ți aduce momente plăcute alături de partener care-ți pot alunga orice grijă și nemulțumire. Unii nativi pot purta dialoguri calme și înțelegătoare cu copiii.

Carieră și bani

La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii din cauza perspectivelor diferite, din cauza unor mentalități diferite. Posibil ca ideile tale să fie considerate imposibil de pus în practică, însă este doar o constatare de moment.

Sănătate

Azi simți nevoia să te dedici activităților care-ți fac plăcere și-ți bucură sufletul, așa că nu este exclus să dai viață unui hobby.

Horoscop zilnic Balanță – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Posibil să ai parte de niște discuții neașteptate cu copiii sau cu persoana iubită. Acaesta din urmă poate veni cu o propunere neașteptată sau poate face o declarație surprinzătoare. Tensiuni, în schimb, apar în familie și tu s-ar putea să joci rolul de mediator.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de multe idei creative, ingenioase, dar care vor fi considerate destul de nepotrivite de colegii de muncă. Bine ar fi să asculți doar sfaturile persoanelor avizate.

Sănătate

Emoțional ești destul de bine și reușești să-ți menții un echilibru interior favorabil stării generale de sănătate, dar și stării de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Deși faci eforturi să menții pacea, s-ar putea ca în familie să nu funcționeze talentele tale oratorice și să apară unele discuții, chiar și critici legate de partenerul tău de viață.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să porți discuții despre proiectele tale sau să negociezi un aspect profesional, financiar și nu numai. Poți avea succes într-o ședință, la un interviu sau examen.

Sănătate

Posibil să fii mai mult pe drumuri astăzi, așa că seara vei ajunge obosit și de preferat ar fi să-ți încarci bateriile.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Ești mult mai dispus să spui adevărul astăzi, să fii sincer cu partenerul, însă dacă este vorba de o critică, s-ar puyea ca celălalt să nu o ia constructiv și să dai naștere unui conflict nedorit.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții financiare care pot avea un ecou avantajos. Posibil, însă, să ajungi, de exemplu, la o negociere salarială în urma unei tensiuni cu colegii de muncă.

Sănătate

Azi s-ar putea să fii mai obosit decât de obicei și și-ar prinde bine un ceai cald pentru gât, mai ales dacă ai vorbit mult, dar și o muzică relaxantă pentru a combate stresul de peste zi.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Poți avea parte de surprize neașteptate din partea persoanei iubite. Poate fi vorba de o invitație sau o excursie, însă ceva te va reține din a te bucura pe deplin.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții pe teme financiare destul de tensionate. Poți avea idei bune, dar nu te grăbi să le pui în practică fără a le trece prin toate filtrele pentru că poți avea surprize. Evită speculațiile financiare.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și îți aduce energie, vitalitate, dar mai ales echilibru interior astfel că poți face față cu bine provocărilor zilei.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Relațiile cu familia continuă să fie tensionate, iar astăzi s-ar putea să răbufnești, deși tot ceea ce ai nevoie este pace și liniște.

Carieră și bani

Tu ai idei foarte bune, ingenioase, însă mult prea nonconformiste pentru cei cărora li te vei adresa, așa că nu te necăji dacă ceilalți nu sunt de acord cu tine și nu te duce până în pânzele albe pentru a le demonstra teoriile tale.

Sănătate

S-ar putea să nu reușești să te odihnești cum trebuie, să ai parte de prea multe gânduri și întrebări care să-ți aducă insomnii.

Horoscop zilnic Pești – 12 ianuarie 2021

Dragoste

Poți fi surprins de un mesaj venit de la cineva din trecut, însă nu-i vei da curs. Azi nu simți să dai curs nici vieții sociale și vei evita dialogurile cu prietenii.

Carieră și bani

Ai grijă la modul în care îți exteriorizezi trăirile interioare, gândurile, impresiile pentru că poți da naștere unor tensiuni, mai ales cu rudele apropiate. Posibile surprize neașteptate într-o negociere. Nu te grăbi să semnezi un act sau contract.

Sănătate

Ești destul de irascibil, tensionat pe interior și răvășit de unele frământări. Poate fi vorba și de o amintire a cuiva drag care te răscolește. Fă tot posibilul să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal, 11 – 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 poate aduce o serie de tensiuni profesionale, dar și surprize în viața sentimentală.

Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte între planete și vom aminti de careurile formate de Mercur (comunicarea) din Vărsător cu Uranus (surprizele) din Taur, dar și de Marte (acțiunea) din Taur cu Saturn (lecțiile și limitările) din Vărsător.

Este un context care prevestește dialoguri directe, îndrăznețe prin care ne susținem opiniile cu încăpățânare, dar și frustrări care pleacă de la limitarea, îngreunarea unor acțiuni.

În plan sentimental se întrevăd contexte surprinzătoare, la care nu ne-am fi așteptat, dar cu caracter de reîmprospătare a relațiilor.

Tot săptămâna aceasta se formează Lună Nouă în zodia Capricorn, moment al noilor începuturi, de această dată cu rol transformator, iar Uranus, planeta schimbărilor, va ieși din retrogradare în zodia Taur, detensionând anumite sectoare din viața fiecăruia.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Serviciile secrete din Occident au dejucat cel puțin 10 atacuri teroriste în Europa în 2023