Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2021. „Fecioarele” au parte de provocări profesionale

Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2021. „Fecioarele” au parte de provocări profesionale
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 14/01/2021, 23:55

Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Vărsător, însă aspectele pe care le face sunt mai ușoare decât cele din zilele precedente. Vom fi mai dornici de libertate și independență, mai curioși, mai rebeli și mai deschiși schimbărilor și provocărilor care apar în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Prietenii îți sunt aproape și îți pot oferi sfaturi utile, constructive, nu neapărat și ușor de pus în practică, dar cel puțin de luat în seamă.

Carieră și bani

Poți avea idei sau poți primi sfaturi despre un proiect în care ești implicat sau pe care-l ai în plan. Zona de online și proiecte mass-media este bine aspectată astăzi.

Sănătate

Nu este exclus să te confrunți cu unele insomnii cauzate de prea multe gânduri și frământări.

Horoscop zilnic Taur – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Poți fi surprins de noua atitudine pe care o ai față de o relație, de partener. Sunt concepții și mentalități care aduc o nouă viziune relațională.

Carieră și bani

Sectorul profesional este deosebit de important astăzi și s-ar putea să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți atinge un obiectiv sau pentru a te afirma. Ai grijă că ai tendința de a trece peste ceea ce zic superiorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. În continuarede bucuri de energie și nici profesional nu mai resimți frustrări sau tensiuni la fel ca zilele trecute.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Posibil ca astăzi să porți dialoguri interesante cu partenerul de viață, să vă redescoperiți și asta să vă bucure simțurile.

Carieră și bani

Curiozitatea de care dai dovadă astăzi te poate stimula să te înscrii la un curs sau să vizionezi un documentar care să contribuie la formarea unor noi viziuni, poate chiar concepții asupra unui fapt.

Sănătate

Uranus, planeta neprevăzutului, și-a revenit în mers direct în sectorul sănătățăii tale și nu vei mai avea parte de atâtea frământări interioare, însă schimbările stării de spirit pot continua.

Horoscop zilnic Rac – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd momente pasionale în cuplu, iar dacă ești singur te poți lăsa mai ușor purtat într-o aventură sentimentală.

Carieră și bani

Fii mai atent la facturi, taxe, impozite, rate la credite și orice altă datorie o ai către terți pentru a nu te alege cu penalizări. Posibile cheltuieli neprevăzute.

Sănătate

Azi poți vorbi cu mult curaj și încredere despre fricile tale, semn că acestea sunt conștientizate și aproape vindecate.

Horoscop zilnic Leu – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Sectorul relației de cuplu este foarte bine aspectat și azi ai șanse să te împaci cu persoana iubită sau să purtați discuții constructive, să ajungeți la celeași concluzii și să vă faceți planuri îndrăznețe de viitor.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale se bucură de susținerea astrelor și este posibil să discuți despre o colaborare sau despre termenii unui contract profesional. Oricum, de aici pot veni vești bune.

Sănătate

Admiți că ești responsabil de anumite aspecte ale sănătății și asta te va face să fii mai responsabil și azi să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Posibile discuții cu familia sau tu vei da dovadă de o preocupare mai mare pentru cei dragi, pentru rezolvarea unei situații mai vechi legată de cămin.

Carieră și bani

Situațiile stresante de zilele trecute, noutățile și schimbările apărute, par să se mai domolească și tu să le integrezi mai ușor, însă te poți aștepta în continuare la provocări profesionale.

Sănătate

A fost o perioadă agitată, cu stări de irascibilitate, tensiune nervoasă, așa că poți profita de zilele libere pentru a te odihni. Încearcă astăzi să-ți stăpânești nervii.

Horoscop zilnic Balanță – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează astăzi sectoru iubirii și-ți aduce ocazia de flirt, dacă ești singur, sau ocazia de a te dedica unor activități comune cu persoana iubită sau copiii, dacă ești parte a unui cuplu.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă îndrăzneală, mult curaj și te lansezi mai ușor în probocări, în aventuri, indiferent dacă au acel grad de necunoscut care pe tine, în mod normal, te sperie.

Sănătate

Astăzi te dedici unor hobby-uri și pasiuni cu mult interes și poți avea idei bune despre cum să le duci la un alt nivel.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Evită confruntările cu familia. Deși situația se mai îmbunătățește față de zilele trecute, s-ar putea să răbufnești dacă este vorba de bani.

Carieră și bani

S-ar putea să fii nevoit să scoți niște bani din buzunar pentru reparația casei sau pentru nevoile familiei.

Sănătate

Starea emoțională este cea care-ți poate strica starea de spirit, deci atenție mai mare la modul în care-ți gestionezi trăirile interioare.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Posibil să ai parte de discuții interesante, poate neașteptate în cuplu sau cu o persoană care-ți place. Poate fi vorba și de gânduri și amintiri care-ți revin.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă dialogurilor, tratativelor, negocierilor. Poți primi sfaturi bune, poți avea idei ingenioase care să conducă la soluții favorabile pentru problemele cu care te confrunți.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să vrei să ieși din rutină și să pleci într-o minivacanță, într-o excursie sau poate fi vorba doar de o vizită la cei dragi.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Uranus a ieșit din retrogradare în sectorul iubirii și s-ar mai putea detensiona atmosfera în viața sentimentală. Posibil să scapi de neprevăzutul care te frustra, dar surprizele și schimbările să continue.

Carieră și bani

Pot veni vești financiare, cel mai probabil legate de salarizare, de un comision sau remunerație în urma unei activități desfășurate. Dacă sunt schimbări, azi le vei discuta cu multă diplomație.

Sănătate

Vei începe să analizezi ideea de a-ți relua o serie de hobby-uri și pasiuni pe care până acum, din diverse motive le-ai amânat. Posibil să te apuci chiar și de sport.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd dialoguri plăcute în cuplu, cu rol de liniștire, împăcare, iar dacă ești singur vei fi mai îndrăzneț și mai dornic să cunoști pe cineva.

Carieră și bani

Azi îți va păsa mai mult de tine, de ceea ce-ți dorești, de locul în care-ți dorești să ajungi și te vei preocupa mai mult de aspirațiile personale.

Sănătate

Stresul, agitația și iarascibilitatea ultimelor zile încep să se mai disipe și să te bucuri de mai mult entuziasm și optimism.

Horoscop zilnic Pești – 15 ianuarie 2021

Dragoste

Gândurile și frământările din ultimele zile par să se mai domolească. Cei care sunt parte a unui cuplu pot relua o situație din trecut, dar fiind mult mai dispuși să găsească o cale de mijloc, să ajungă la un compromis.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți asculți vocea interioară, intuiția. Poate veni cu sfaturi și ideo, chiar soluții la problemele cu care te confrunți.

Sănătate

Starea psihică, faptul că ai multe griji, frământări, întrebări îți poate cauza insomnii și ar fi de preferat să cauți tehnici de relaxare și meditație pentru a ieși din starea asta și a te odihni mai bine.

Horoscop săptămânal, 11 – 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 poate aduce o serie de tensiuni profesionale, dar și surprize în viața sentimentală.

Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte între planete și vom aminti de careurile formate de Mercur (comunicarea) din Vărsător cu Uranus (surprizele) din Taur, dar și de Marte (acțiunea) din Taur cu Saturn (lecțiile și limitările) din Vărsător.

Este un context care prevestește dialoguri directe, îndrăznețe prin care ne susținem opiniile cu încăpățânare, dar și frustrări care pleacă de la limitarea, îngreunarea unor acțiuni.

În plan sentimental se întrevăd contexte surprinzătoare, la care nu ne-am fi așteptat, dar cu caracter de reîmprospătare a relațiilor.

Tot săptămâna aceasta se formează Lună Nouă în zodia Capricorn, moment al noilor începuturi, de această dată cu rol transformator, iar Uranus, planeta schimbărilor, va ieși din retrogradare în zodia Taur, detensionând anumite sectoare din viața fiecăruia.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații