• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

A ajuns la spital după o cură drastică. Mihai Trăistariu a slăbit 6 kilograme după ce s-a hrănit o lună de zile doar cu iaurt și apă

A ajuns la spital după o cură drastică. Mihai Trăistariu a slăbit 6 kilograme după ce s-a hrănit o lună de zile doar cu iaurt și apă
După o cură drastică de detoxifiere, Mihai Trăistariu a ajuns joi noapte la secția de Urgențe a unui spital din București, după ce a căzut grămadă în parcarea unui mall din capitală.

După o cură drasticăde detoxifiere, Mihai Trăistariu a ajuns joi noapte la secția deUrgențe a unui spital din București, după ce a căzut grămadă înparcarea unui mall din capitală. „Noroc că eram cu câțiva prietenidupă mine, care m-au băgat în mașină și m-au dus la spital. Mi-amrevenit repede, dar în mașină am făcut un atac de panică”, adeclarat artistul pentru gândul, mărturisind că a fost speriat și că nu mai leșinaseniciodată. „Până acum văzusemdoar fane care leșinau în fața mea”, a glumitTrăistariu.

El spune cămedicii l-au pus pe picioare administrându-i perfuzii și că l-ausfătuit să se alimenteze, deoarece are organismul devitaminizat.Cântărețul are o explicație pentru leșinul său. „Nu am prea mâncatîn ultima vreme pentru că, de la 1 ianuarie, am urmat o cură dedetoxifiere. M-am hrănit mai mult cu iaurt, în care dizolvam unpraf care curăță colonul, și cu apă – 6 căni pe zi. Aveam senzațiade sațietate și nu prea mai mâncam și altceva”, explicăartistul.

El spune că s-asimțit foarte bine pe perioada tratamentului, a slăbit 6 kilogrameși i s-a curățat și tenul. „Doar că trebuia să mai și mănânc”,precizează Trăistariu. Muzicianul recunoaște că dieta a găsit-o peinternet și că a ales să o urmeze pentru a-și crește imunitatea.”După ce mi-am scos amigdalele în octombrie, am început să răcesctot mai des. Am făcut și o analiză cu biorezonanță pentru a afla ceimunitate am, iar valoarea obținută – 68% – arată că nu stau foartebine la acest capitol”. Mihai Trăistariu susține că le-a povestitși medicilor de la Urgență de cura urmată și că nu are de gând să osisteze, doar că acum se va alimenta.

Trăistariu vrea să-șiconstruiască studio de înregistrări pe maul mării

Dincolo deplanurile muzicale, – lansarea unui nou single, intitulat „Mireleși cu mireasa”, – Mihai Trăistariu plănuiește să construiască unstudio de înregistrări combinat cu un complex turistic. PotrivitMediafax, artistul va demara lucrările la primăvară, pe un teren de1.000 de metri pătrați pe care îl deține în Năvodari. În jurulstudioului propriu-zis vor fi construite câteva camere, în careartiștii care vin să înregistreze vor putea sta, alături deimpresar, dar și de persoana iubită. Muzicienilor nu le va lipsinici piscina în interiorul complexului. „O să fie foarte frumos.Sunt deja cinci artiști din Suedia și o vedetă din Cipru care mi-auspus că vor să vină”, a declarat Trăistariu pentru Mediafax.Muzicianul a precizat că investiția pentru realizarea studioului seva ridica probabil la 300.000 de euro.

Inchide