Acest bucătar american a pus ketchup-ul sub interdicție în restaurantul lui. „Aveți încredere în noi. Știm ce facem”

Publicat: 06 09. 2014, 09:45
Actualizat: 10 09. 2019, 18:51

Xavier Duclos, proprietarul și bucătarul restaurantului Mad Fresh Bistro din Florida, Statele Unite ale Americii, nu mai servește ketchup clienților, dacă nu este vorba despre copii mai mici de 10 ani. Cei care se așează la mesele localului află acest lucru din meniu unde găsesc mesajul „Bucătarul își rezervă dreptul de a refuza să servească ketchup”. Pentru a evita nemulțumirile celor care îi trec pragul, patronul a ținut să publice interdicția și pe site-ul restaurantului american, scrie The Independent.

Bucătarul nu s-a oprit însă aici. Clienții nu primesc nici sare la masă. „Vă cerem să aveți încredere în noi. Știm ce facem! O parte din experiența Mad reprezintă încrederea în bucătar și să nu ai idei preconcepute în legătură cu lucrurile pe care trebuie să le adaugi la mâncarea ta”, se menționează pe site-ul localului din Florida.

Foto: Facebook/Mad Fresh Bistro

„Hamburgerul meu are deja sos pe el. Nu are rost să mai adaugi ketchup peste”, spune Duclos. „Cred că poți adăuga ketchup pe unele mâncăruri, recunosc, dar el nu face parte din agenda mea culinară”, adaugă bucătarul.

Interdicțiile, deși anunțate, au creat nemulțumiri în rândul clienților.  Spre exemplu, un client a refuzat să plătească mâncarea dacă nu primește ketchup. Un alt client a încercat să aducă ketchup pe ascuns în restaurant, dar proprietarul l-a prins și l-a dat afară.