„Arată-mi cum să înfățișez Rusia”. O GALERIE FOTO inedită

Redactor:
Laura Holban
Un cerșetor își numără banii adunați de peste zi, alături de câinele său, o fetiță sare în aer pe cadrul unui vechi pat, punând în contrast fericirea ei cu fundalul trist și sărac, iar o mireasă frumoasă cântă la acordeon în mijlocul unui câmp. Acestea sunt doar câteva dintre fotografiile înscrise în competiția organizată de Ministerul rus al Culturii, intitulată „Arată-mi cum să înfățișez Rusia".

Un cerșetor își numără banii adunați de peste zi, alături de câinele său, o fetiță sare în aer pe cadrul unui vechi pat, punând în contrast fericirea ei cu fundalul trist și sărac, iar o mireasă frumoasă cântă la acordeon în mijlocul unui câmp. Acestea sunt doar câteva dintre fotografiile înscrise în competiția organizată de Ministerul rus al Culturii, intitulată „Arată-mi cum să înfățișez Rusia”.

Oraș rusesc acoperit de fum.

Daily Mail a realizat o galerie foto a celor mai impresionante imagini care redau din savoarea, autenticitatea și valorile fostului imperiu țarist. Fotografii care și-au trimis imaginile în concurs erau, de asemenea, obligați să respecte o singură regulă: fotografia să fi fost făcută în 2011, pe teritoriul Rusiei.

Un cuplu dansează într-o fântănă din Sankt Petersburg.

O mireasă interpretează o piesă la acordeon, în mijlocul unui câmp. 

Rusia, un pământ uitat. 

Avioane rusești zburând deasupra Moscovei. 

Un copil își potolește setea la o cișmea.

Un „Moș Crăciun” în zăpadă.

Primăvara în Kolyvan. 

Un cerșetor și câinele său vagabond, îmbrăcat cu o scurtă îmblănită. 

 

Inchide