CE ASCULTĂM – Concerte

Redactor:
Gândul
CE ASCULTĂM – Concerte
Festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române, ce se serbează în fiecare an în data de 15 august, debutează joi, în București, cu o serie de concerte și simpozioane.

Festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române, ce se serbeazăîn fiecare an în data de 15 august, debutează joi, în București, cuo serie de concerte și simpozioane. Potrivit Statului Major alForțelor Navale Române, seria de manifestări va debuta la ora09.00, când Muzica Militară a Forțelor Navale Române va oferi uninedit spectacol muzical, timp de o oră, pe esplanada PalatuluiCercului Militar Național din București. În continuare, la PalatulCercului Militar Național se va desfășura simpozionul cu tema «ZiuaMarinei Române – prezent și perspective», va fi lansată MonografiaForțelor Navale și va fi vernisată o expoziție de pictură șisculptură cu tematică marinărească, organizată de Muzeul MarineiRomâne în colaborare cu Liga Navală Română.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide