DROB DE PUI – REȚETE DE PAȘTE 2013

Publicat: 02 05. 2013, 18:00
Actualizat: 29 07. 2014, 21:24

Persoanele cărora nu le place CARNEA DE MIEL pot face de PAȘTE un DROB DE PUI. Pentru a pregăti DROB de PUI este nevoie de o pungă de ficăței de pui, o pungă de inimi și pipote de pui, un piept de pui, trei legături de ceapă verde, o legătură de pătrunjel și una de mărar.

În plus, rețeta pentru DROB DE PUI mai include și trei ouă crude, trei ouă fierte, condimente pentru DROB DE PUI de drob, pesmet, ulei și sare.

Mai întâi se fierb separat, cu puțină sare, ficatul, pipotele cu inimi și pieptul de pui.
Între timp, ceapa verde, mărarul și pătrunjelul se curăță, se spală, apoi se toacă mărunt.

După ce a fiert, pieptul de pui și măruntaiele trebuie tocate la mașina de tocat și amestecate cu ceapă, verdeață, două ouă crude, condimente și sare după gust.

Pentru următoarea etapă în prepararea unui DROB DE PUI tava de cuptor trebuie tapetată cu ulei și pesmet.
Apoi se pune în tavă o jumătate din compoziție în care se pun cele trei ouă fierte întregi, după care se pune și restul compoziției.

Tava se așează în cuptor și se ține timp de maximum 40 de minute. 

DROBUL DE PUI poate fi consumat alături de roșii.