Iată cei mai toxici aditivi din industria alimentară

Publicat: 10 02. 2013, 12:03
Actualizat: 07 02. 2019, 22:00

Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că cu fiecare an alimentele devin tot mai încărcate de substanțe toxice. Producătorii nu se gândesc la sănătatea noastră, ci la câștiguri, așa că produsele lor trebuie musai să fie frumos colorate, să aibă mirosuri ademenitoare, să fie pufoase, să se mențină câțiva ani, să aibă o anumită consistență etc.   Însă consumatorul nu mai este ușor de păcălt de când autoritățile europene i-au deschis ochii. Acum am învățat să citim etichetele și să punem produsul înapoi pe raft dacă vreunul dintre ingrediente ni se pare suspect. Nu toate E-urile sunt nocive pentru sănătatea umană, unele dintre acestea având de altfel o bază naturală, regăsindu-se chiar și în organismul nostru, însă unii dintre acești aditivi pot fi deosebit de toxici.

Vedeți aici care sunt cele mai utilizate astfel de substanțe pe care aveți toate șansele să le descoperiți în alimentele pe care le achiziționați, în mod normal, pentru aprovizionarea familiei.