Metoda uluitoare a unor restaurante din China de a-și fideliza clienții

Publicat: 23 01. 2016, 19:32

Toate restaurantele își doresc ca mâncarea oferită clienților să fie cea mai bună și să îi facă să revină la nesfârșit, însă unele dintre ele au fost dispuse să folosească „condimente” mai puțin obișnuite.

Autoritățile au descoperit că 35 de restaurante din China foloseau un aditiv ilegal, care conține opiacee precum morfină sau codeină.

Urmărirea penală a început în cazul a cinci restaurante, iar pentru alte 30 investigațiile continuă. Unele dintre ele sunt localuri foarte populare, iar unul dintre ele ar fi parte din lanțul Huda din Beijing.

Managerul general Hu Ling a confirmat că o investigație este în desfășurare, dar susține că acele condimente ar fi fost contaminate cu opiacee din greșeală.

Din câte se pare, bucătarii ar fi măcinat semințele de mac și ar fi condimentat mâncarea cu ele, însă nu se știe dacă clienții ar fi devenit dependenți prin consum în acest fel, scrie metro.co.uk.