O tânără se chinuie de trei ani să-și șteargă un tatuaj de pe față

Redactor:
Sorina Ionașc
La trei ani după ce s-a trezit tatuată pe jumătate din față, o tânără din Belgia a încercat să-și șteargă cele 56 de steluțe, însă nu a reușit nici măcar în urma unei operații cu laser.

La trei ani după ce s-a trezit tatuată pe jumătate din față, o tânără din Belgia a încercat să-și șteargă cele 56 de steluțe, însă nu a reușit nici măcar în urma unei operații cu laser, scrie Daily Mail.

Kimberley Vlaeminck, fata în vârstă de 21 de ani, a încercat să-și elimine tatuajul facial printr-o operație estetică specială, în valoare de aproximativ 9.000 de lire, însă rezultatul a fost dezamăgitor, observându-se doar o mică urmă de decolorare.

În iunie 2009, când fata a împlinit 18 ani, a mers la un salon pentru a-și tatua steluțele pe față. La vremea respectivă, ea a susținut că a adormit, iar specialistul i-ar fi făcut, fără acordul ei, 56 de stele, în loc de 3. Cu toate acestea, ea a recunoscut ulterior că a mințit, scuzându-se că i-a fost frică de reacția tatălui ei.

Inițial, Rouslan Toumaniantz, artist în tatuaje, s-a oferit să suporte jumătate din cheltuielile pentru operație, retrăgându-și ulterior oferta. Acesta a recunoscut că nu-i pare rău că a realizat tatuajul tinerei, mai ales că micul scandal i-a adus mulți clienți. De atunci, Toumaniantz prestează astfel de serivicii doar cu acordul scris al clientului.

Inchide