Pregătiri pentru Paște. Vânătoare de ouă, foc de tabără, drob și friptură de miel pentru turiștii de pe Valea Prahovei

Publicat: 22 04. 2019, 08:14

Un hotel de patru stele din Sinaia s-a pregătit „cu forțe proaspete de Paște” și invită copiii, părinții și bunicii la o adevărată vânătoare de ouă. Aici, pachetul de Paște, care include trei nopți de cazare costă de la 1.115 lei până la 2.120 de lei, în funcție de camera aleasă. Sunt incluse micul dejun, primirea tradițională în noaptea de Înviere cu ouă roșii, cozonac, pască și vin sau cine speciale. Turiștii au muzică live, acces la spa, iar un club al copiilor va fi amenajat cu jocuri interactive, iepurași cu surprize și concursuri de pictat ouă.

Pentru copiii până la 7 ani cazarea este gratuită în aceeași camera cu părinții, iar toate serviciile de masă sunt incluse dacă nu se solicită pat suplimentar sau loc la masa.

Un alt hotel din Sinaia oferă discount de cinci la sută pentru pachetul de Paște dacă este rezervat online. Tariful pentru trei nopți, într-o cameră standard este de 1.440 lei pentru două persoane și 1720 de lei într-o cameră deluxe, tot pentru două persoane.

 

Turiștii vor avea parte de atmosferă de sărbătoare și aer curat din plin.

Pachetul include, pe lângă mic dejun, dejun pascal, întâmpinare cu ouă, cozonac și vin în noaptea de Înviere, program artistic, acces la piscină, saună, sală de fitness.

La un complex hotelier din Bușteni, pachetul care include 3 nopți cazare și mic dejun costă 800 lei de persoană. Turiștii vor fi întâmpinați cu ouă, vin și cozonac, iar mesele vor include și borș, drob sau friptură de miel, pască și prăjituri de casă. Pentru copiii cu vârste mai mici de 6 ani este gratuit, în camera cu părinții, fără pat suplimentar.

O vilă de patru stele din Poiana Țapului oferă, pentru perioada 26 – 29 aprilie 2019, camere la prețul de 1.455 de lei într-o camera dublă și 1.770 de lei în apartament. Pachetul cuprinde trei nopți de cazare pentru două persoane, mic dejun, cina de Înviere și prânzișorul pascal. La cină, turiștii vor avea parte de foc de tabără, vinuri „bătrâioare”, ouă înroșite în foi de ceapă, caș dulce, trufandale din grădină, tartă cu spanac tânăr, smântână dulce și parmezan, „plăcinta ciobănașului”, carne de miel, sau „Curcan din Ogradă”.

La o cabană din Bușteni, Paștele se sărbătorește românește, cu meniuri tradiționale, de Paște. Atmosfera festivă va fi susținută de un program artistic. Distracția de o zi costă 180 lei de persoană.