Regina caută pe cineva să-i spele vasele la Palat. Ce salariu oferă

Publicat: 14 07. 2016, 11:40

Regina Elisabeta scoate la concurs un post de spălător de vase la Palat, pe un salariu care ar da de gândit multora: 17.000 de lire pe an, fără să fie nevoie de experiență. Ajutorul de la bucătărie își va desfășura activitatea la Palatul Buckingham, dar va fi nevoit să se deplaseze și la alte reședințe regale, adică la Castelul Balmoral și la Palatul Windsor, atunci când este nevoie. Angajatul va avea hrana asigurată, va putea beneficia de 33 de zile de concediu anual și de o contribuție la pensie de 15%, de trei ori media din Regatul Unit.

În anunțul postat pe site-ul familiei regale, angajatorul începe prin a-i întreba pe eventualii aplicanți dacă sunt satisfăcuți și mândri de ei atunci când livrează un „serviciu impecabil”. De asemenea, este specificat că experiența „nu este esențială”, pentru că vor fi asigurate traininguri care să asigure toate competențele necesare.

„Vorbim despre colaborare în spiritul comunității. Și e de mare ajutor faptul că înveți să livrezi un serviciu extraordinar în împrejurări incredibile. Aceste aspecte sunt cele care fac lucru pentru Familia Regală atât de diferit. Te vei alătura unei echipe închegate și dedicate și unui staff de catering care pregătește și servește mâncarea la cele mai înalte standarde. Vei asista echipa prin menținerea curată a mediului, asigurându-te că bucătarii și asistenții noștri au tot ceea ce le trebuie pentru a servi sute de porții în fiecare zi. Vei curăța echipamentul și ustensilele gata de a fi folosite în fiecare zi și vei asista la prepararea mâncării”, se arată în anunțul Monarhiei.

Angajatorul specifică și că, indiferent dacă aplicantul locuiește în apropiere de Buckingham Palace sau nu, atunci când va fi nevoie va trebui să călătorească la altă reședință regală și că este important dacă doritorul îmbrățișează această propunere. Familia regală caută pe cineva care este un „jucător în echipă desăvârșit”, cu inițiativă și mândru de munca prestată.

„Ar trebui, totuși, să ai deja o înțelegere profundă a ceea ce înseamnă igiena și siguranța mâncării, dar dacă nu există aceste noțiuni, noi ne vom ocupa să organizăm traininguri pentru tine”, completează angajatorul.