• Publicat:
  • Actualizat:
Mini

Black Friday 2014. O companie lansează reduceri pentru companii, cu reduceri de până la 80%

Black Friday 2014. O companie lansează reduceri pentru companii, cu reduceri de până la 80%
Distribuitorul de echipamente IT refurbished CIT Grup anunță reduceri de până la 80% la produsele din gama profesională.

Black Friday 2014. Compania oferă discounturi de până la 80% la gama de produse profesionale IT refurbished. Cele mai mari reduceri sunt aplicate la imprimantele profesionale. De exemplu, o imprimantă Multifunctional Lexmark X860DE3 va fi comercializată la prețul de 2.790 lei, redus de la 18.516 lei. De asemenea, modelul Multifunctional Laser Monocrom A4 HP 4345MFP va fi pus în vânzare la prețul de 1.149 lei față de prețul inițial de 9.998 lei. Reduceri suplimentare vor fi aplicate la calculatoarele performante și servere.

„Conceptul refurbished permite acordarea unui discount foarte mare în condiții de piață identice cu cele pentru produsele noi: produse brand, din gama profesională, la un preț cu până la 80% mai scăzut și în condiții de garanție de până la 4 ani. Toate produsele sunt disponibile pe site-ul companiei. Cu câteva zeci de mii de produse pe stoc, în orice moment, avem asigurată logistica necesară pentru a face față livrărilor”, subliniază Dan Iliescu, CEO și fondator CIT Grup.

CELE MAI RECENTE INFORMAȚII DESPRE BLACK FRIDAY 2014 LE GĂSIȚI AICI >>>

Produsele IT refurbished sunt echipamente IT de uz profesional, trecute printr-un sistem de selecție, testare și ambalare conform unor standard specifice stabilite, în cazul de față de CIT Grup și beneficiind de sisteme de operare Microsoft Refurbished, comercializate în condiții de garanție superioară celei oferită în cazul unui produs similar nou, de până la 4 ani și la un preț cu 30-60% mai mic.  

 

Inchide