Cântărea doar 26 de kilograme. Cum arată această tânăra după ce s-a angajat la McDonald”s

Cântărea doar 26 de kilograme. Cum arată această tânăra după ce s-a angajat la McDonald''s
Publicat: 22/11/2013, 15:37
Actualizat: 29/07/2014, 19:18

Jo Thompson, o britanică în vârstă de 21 de ani, a suferit încă de când era mică de anorexie. La vârsta de 17 ani cântărea doar 26 de kilograme. Tânăra a fost diagnosticată cu anorexie la vârsta de 11 ani, notează Daily Mail.

În prezent, Jo Thompson duce o viață normală, cu o greutate normală, în ciuda faptului că medicii nu i-am dat prea multe șanse de supraviețuire. Tânăra consideră că faptul că s-a angajat la McDonald”s a ajutat-o să se vindece.

Daily Mail scrie că în adolescență britanica a mâncat timp de 6 ani doar mazăre și bea apă. În plus, pentru a-și menține greutatea, făcea exerciții fizice.

Din cauza stilului de viață dezechilibrat tânăra a ajuns la spital, unde a fost internată timp de 6 luni, perioadă în care medicii s-au luptat să o mențină în viață. La 17 ani nu cântărea mai mult de 26 de kilograme, motiv pentru care medicii i-au spus că nu va trăi mai mult de 48 de ore.

În urma diagnosticului pus, Jo a decis că este momentul să ia măsuri, astfel că s-a angajat la McDonald”s și a început să mănânce mâncarea de tip fast-food care se vindea în acest restaurant.

La locul de muncă și-a găsit și iubirea vieții ei. Aceasta s-a îndrăgostit de Zoheb Khan, managerul filialei la care lucra. În prezent, cei doi au doi copii: Zaki și Amelia.