Florin Piersic, cutremurat de moartea lui Eusebiu Ștefănescu

Redactor:
Clarice Dinu
Florin Piersic, cutremurat de moartea lui Eusebiu Ștefănescu
Moartea actorului Eusebiu Ștefănescu l-a dărâmat pr Florin Piersic. „Îi consolez familia și sunt rănit și vreau să spun ceva...trebuie să spun un lucru foarte grav. Abia am curaj să apăs pe butonul de la telefon pentru că imi este frică să primesc tot timpul o noua veste tristă", a declarat marele actor. .

Actorul Eusebiu Ștefănescu a murit, duminică, la vârsta de 70 de ani. Potrivit primelor informații, decesul actorului a fost cauzat de o tumoare cerebrală.

„Acum două săptămâni, fiind la Ploiești, am aflat de suferința acestui minunat coleg care mi-a fost foarte apropiat partener în filmele făcute. El era un coleg excepțional și dacă vreți vă spun o întamplare care să mângâie sufletele familiei lui este faptul ca eu am fost și sunt in continuare bun prieten cu baiatul lui, cu Ionut Stefănescu.  Nu știu cum să vă spun că de multe ori împreuna cu Ionuț, într-o zi m-am întâlnit în fata ministerului Educației și am povestit foarte multe despre viața noastră și a lui Eusebiu. Între toti cei pe care îi cunosc de vârsta mea și pe cei mai tineri cu câtiva ani, atât vreau să vă spun că era un recitator excepțional. Acum o lună de zile vorbeam cu Patriarhul Daniel spunea ca trebuie să îl pomenesc pe Eusebiu Stefanescu care a venit o dată și a recitat foarte furmos. Ii consolez familia și sunt rănit și vreau să spun ceva…trebuie să spun un lucru foarte grav. Abia am curaj să apăs pe butonul de la telefon pentru ca îmi este frică să primesc tot timpul o noua veste tristă”, a declarat actorul Florin Piersic la România TV.

 

 

Inchide