Loto, Loto 6 din 49, Joker și Noroc. Report de 3 milioane de lei la cat. I a jocului Loto 6 din 49. Numere extrase

Publicat: 19/07/2013, 11:07
Actualizat: 11/01/2020, 05:38

Loto, Loto 6 din 49, Joker și Noroc. Marele premiu, de 11 milioane de euro, la Loto 6 din 49, a fost câștigat pe 14 iulie, însă pentru extragerea de astăzi în joc există un premiu de 3 milioane de lei. La ultima extragere, cea din 14 iulie, Loteria Română a acordat 51.681 de premii la jocurile loto, în valoare totală de peste 53,9 milioane lei. La Noroc a rămas în joc un report de peste 1,8 milioane lei (peste 407.000 de euro), iar la Joker, la categoria I, se înregistreaza un report în valoare de peste 1 milion lei (peste 237.500 de euro). La jocul Loto 5 din 40, la categoria I, a rămas în joc un report în valoare de peste 48.000 de lei (peste 10.877 de euro). La Noroc Plus, la categoria I, se înregistreaza un report în valoare de 19.732 de lei, iar la jocul loto Super Noroc se înregistreaza un report în valoare de 92.536 de lei (peste 20.930 de euro).

UPDATE Premiul cel mare la Loto 6 din 49 nu a fost câștigat după extragerea din 18 iulie. Trei persoane au ghicit cinci numere din șase și au câștigat, la categoria a doua, câte 37.700 de lei. La Loto 5 din 40, doi jucători la loto au câștigat la categoria a doua câte 23.400 de lei.

UPDATELoteria le atrage atenția jucătorilor cu privire la tentativele de înșelăciune practicate de către indivizi care se prezintă ca fiind angajați ai companiei, inclusiv prin purtarea unor ecusoane, și care încearcă să vândă produse loto de tip loz falsificate, cu premii în autoturisme Dacia Logan: „Precizăm pe această cale că produsele de tip loz se comercializează exclusiv în spațiile autorizate C.N.L.R. (agenții proprii, mandatare, punctele de vânzare din cadrul Carrefour si Inmedio) și numai de către lucrătorii comerciali care operează și pe terminalele de jocuri loto. Totodată, menționăm faptul că, în prezent, Loteria Română nu deține în portofoliul de produse niciun loz care să ofere drept premiu autoturisme”.

​Extragerea loto din 18 iulie va începe la ora 16:45. Gândul va prezenta, în timp real, numerele câștigătoare, iar apoi informații despre câștiguri.

Loto. Numerele extrase pe 18 iulie:

Loto 6 din 49: 38, 20, 25, 40, 4, 3

Noroc: 1243086

Joker: 32, 39, 40, 13, 22 și 13

Loto 5 din 40: 30, 36, 9, 24, 21 și 27

Super Noroc: 580730

Noroc Plus: 285760

Orașul Galați nu este străin de milionarii în euro apăruți peste noapte, după ce au câștigat la jocurile loto. Tot de acolo este jucătorul care a câștigat cel de-al treilea premiu ca mărime din istoria jocurilor loto din România, Iulian Constandache. Pe 7 iunie 2009, el a încasat un premiu de 46,17 milioane de lei la Loto 6 din 49. Mai mult, pe 9 noiembrie 2009 doi jucători din oraș câștigau marele premiu de categoria I la Loto 6 din 49, în valoare atunci de circa 5 milioane de euro, iar pe 5 iunie 2005, un rezident al orașului încasa, la același joc, peste 17,3 milioane de lei.

Ce sfaturi îi dă Constandache noului câștigător?! „În primul rând să depună banii în bancă. Vede el care bancă e mai bună, că eu nu fac reclamă la bănci. Cam la trei bănci să-i plaseze. Nu înainte să negocieze dobânda, că se poate. Băncile să fie sigure și în țară, nu afară”.

Directorul Sucursalei Zonale Galați a Loteriei, Andrei Alexandru Moțoc, a declarat pentru gândul că înainte de extragerea de duminică s-au jucat 61.986 de variante la jocul Loto 6 din 49 în județ: „Se joacă foarte mult la 6 din 49. Județul este în top 10 pe România ca și încasări la acest joc. Oamenii sunt împătimiți”.

Cine este cel care a câștigat la loto 11 milioane de euro pe 14 iulie? „Câștigătorul este un jucător fidel din Galați și are în jur de 50 de ani. Joacă la loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Ne-a declarat că a jucat întotdeauna aceleași trei variante și o variantă la Noroc și că numerele au semnificație personală. Până acum nu a obținut decât câștiguri mici, cel mai adesea cu 3 numere. A aflat chiar în seara de 14 iulie că este câștigător și nu s-a hotărât încă ce va face cu banii. Știe însă că va continuă să joace și își propune să fie cumpătat”, informează Loteria Română. „Fiți perseverenți, jucați mereu! Cred ca asta e cheia succesului”, le-a recomandat el celorlalți jucători la loto.

Loteria a lansat un nou produs loz instant – „FULL CASINO”

Jucătorii de loz își pot încerca norocul la acest nou produs pentru care Loteria Romană a pus în joc premii în valoare totală de peste 2,9 milioane lei.

Lozul costă 3 lei, iar jucătorii pot avea parte de câștiguri în valoare de 100, 3.000 și 10.000 de lei, premiul cel mai mare fiind în valoare de 100.000 de lei.

Loto. Cercetătorii afirmă că nu este vorba doar de noroc

Joan R. Ginther din SUA a uimit lumea după ce a câștigat de patru ori premii foarte mari la jocuri loto, de fiecare dată cu tichete răzuibile. Prima dată a încasat 5,4 milioane de dolari. Peste un deceniu a mai câștigat 2 milioane de dolari, apoi peste alți doi ani 3 milioane de dolari. Ultima dată a câștigat 10 milioane de dolari.

Să fie acesta noroc? „Nu”, spun cercetătorii. Femeia în vârstă de 63 de ani a fost profesor doctor de matematică și absolventă la Universitatea Stanford și are o inteligență foarte ridicată. Potrivit oamenilor de știință, Joan ar fi reușit să pună la punct un algoritm bazat pe seriile biletelor tipărite la loto. Femeia a refuzat să vorbească despre acest subiect.

Loto 6 din 49.Istoricul ultimelor 10 câștiguri

Loto 6 din 49. Frecvența numerelor extrase

Gândul.info publică în fiecare săptămână, în timp real, numerele loto și Loto 6 din 49.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce au descoperit astronomii după ce au studiat o galaxie masivă din Universul primordial