„Nu mă puteam controla. A fost un coșmar” / Caz medical șocant: Nici măcar medicii nu au avut o explicație când iubitul ei a adus-o la urgențe

„Nu mă puteam controla. A fost un coșmar / Caz medical șocant: Nici măcar medicii nu au avut o explicație când iubitul ei a adus-o la urgențe
Publicat: 29/12/2019, 14:08

O femeie din Seattle a ajuns la urgență după ce timp a avut orgasm mai bine de trei ore. Liz a devenit cunoscută după ce a povestit în cadrul unei emisiunii TV că a ajuns la spital după o partidă de sex cu iubitul ei, Eric.

Aceasta susține că după două ore de orgasm a decis să meargă la urgență, pentru că nu înțelegea ce se întâmpla cu organismul ei și nu știa cum să controleze senzația de plăcere. Ajunsă la spital, medicii au crezut că femeia este în travaliu. În cele din urmă momentele de plăcere sexuală au trecut după trei ore.

Liz a mărturisit, în cadrul emisiunii emisiunii „O partidă de sex m-a trimis la urgență”, că înainte de a ajunge la spital a încercat să își potolească singură senzația de plăcere. „Am început să sar, dar am văzut că nu a avut niciun rezultat. Am început să beau niște vin, în speranța că voi mai avea orgasm, dar nici asta nu a funcționat. Am făcut tot ce am crezut eu că mă va ajuta”, a mărturisit femeia.