Radu Banciu, atac dur la adresa unui primar: „N-a mai fost văzut la față de pe vremea când Fidel Castro era în putere. I se spune mai nou Pinocchio”

Radu Banciu, atac dur la adresa unui primar: „N-a mai fost văzut la față de pe vremea când Fidel Castro era în putere. I se spune mai nou Pinocchio

„Ajungem și la amicul nostru, invizibilul primar de la Sectorul 6, Rareș Mănescu, liberal, care n-a mai fost văzut la față cam de pe vremea de când Fidel Castro era altceva decât o legumă. Uluitor, spun cetățenii Sectorului 6. Cică Rareș Mănescu n-a mai fost văzut de prin vara lui 2012. I se spune mai nou „primarul Pinocchio”. El a promis un parc din bani europeni, reabilitarea unui parc în Drumul Taberei, pe care l-a făcut până la urmă oale și ulcele. Ca să cităm din protestatari, „a defrișat într-o veselie”, făcând pe acolo cam ce îi convenea lui. Evident că așa face orice primar din țara asta”, a declarat Radu Banciu.

„Manifestanții au cerut să li se permită accesul în primărie, cum voiau țăranii, la 1907, să intre să vorbească cu boierul. Dar nu se putea nici atunci, nici acum. Nemulțumirea constă în modernizarea unui parc din Drumul Taberei, care n-a cunoscut niciun fel de avans de doi ani. Lucrările au beneficiat de o finațare de aproximativ 15 milioane de euro. S-ar putea ca restul operei lui Picasso să fie undeva în garsonierele din Drumul Taberei. E posibil. Cu 15 milioane de euro puteai să iei ceva Picasso”, a mai spus realizatorul tv la B1 TV.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase