Radu Banciu, ÎN DELIR la adresa celor care merg la urne: Ai fost la vot, nenorocitule? Ce ai votat? Acum plătește! Sunteți niște imbecili / Derapaj fără precedent al „francofonului”

Radu Banciu, ÎN DELIR la adresa celor care merg la urne: Ai fost la vot, nenorocitule? Ce ai votat? Acum plătește! Sunteți niște imbecili / Derapaj fără precedent al „francofonului
Publicat: 23/05/2019, 14:29

Prezentatorul tv se teme că România nu va avea niciodată infrastructură și autostrăzile vor avea o calitate îndoielnică, exact ca în prezent.

„Niciodată cât există România nu va fi gata nicio autostradă. Nimeni nu are niciun interes să facă ceva pentru oameni. Și dacă totuși va fi, va fi făcută de mântuială. Așa cum s-au făcut până acum. Cioturile respective sunt numai de mântuială. Nu se face absolut nimic. Nu avem nicio infrastructură în niciun domeniu, toți se consideră patrioți. Vi se pare corect să vă duceți să-i votați încă o dată? Sunteți niște imbecili”, a exclamat Banciu.

Despre România, Banciu are doar vorbe pesimiste. „E o țară moartă, fără infrastructură rutieră, fără infrastructură feroviară, fără infrastructură fluvială, fără infrastructură maritimă. N-are nicio infrastructură, n-are aeroporturi. Vi se pare corect? N-avem învățământ, n-avem sănătate, n-avem justiție, n-avem mediu. Mergem să-i votăm în continuare, a o suta și a o mia oară pe aceiași cretini? Nu! Deci cel care se duce ar trebui să deconteze. Să vină și să fie tras la răspundere. Să se verifice. Ai fost la vot, nenorocitule? Ce ai votat? Acum plătește! Cineva trebuie să dea socoteală. Asta înseamnă complicitate la furt, la hoție, la prostie”, a conchis Banciu.