RAPID – STEAUA 1-2 în Cupa Ligii. Keșeru reușește o dublă și califică pe Steaua în sferturi

RAPID - STEAUA 1-2 în Cupa Ligii. Keșeru reușește o dublă și califică pe Steaua în sferturi
Publicat: 19/07/2014, 22:59
Actualizat: 29/07/2014, 18:02

Formația Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, după ce a învins, sâmbătă, pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Rapid, într-un meci contând pentru optimile competiției.

Pentru Steaua a marcat Keșeru ‘8, ’49 (penalti), iar pentru Rapid a înscris Selagea ’24.

1-0: Keșeru a marcat după o minge greșită de Drăghia

1-1: Selagea a marcat de pe partea stângă după pasa lui Al. Coman

1-2: Keșeru a tranformat un penalti acordat după un fault al lui Iacob la Neagu

Rapid București: Drăghia – Tînc, Lung, Iacob, M.Stoica – Al. Coma, Săndulescu (Negru ’46), Păun, Selagea (Martin ’61) – Ciolacu, Pancu. Director tehnic: Marian Rada

Steaua București: Cojocaru – Pham (Prepeliță ’77), Aldea, Filip, Toșca – Neagu, Stanciu (Râpă ’65) – Grădinaru, Vâlceanu, Pîrvulescu (Chipciu ’72) – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă

Cartonașe galbene: Săndulescu ’29, Mișa ’43 (aflat pe banca de rezerve), Negru ’56, Coman ’59 / Pîrvulescu ’59, Grădinaru ’87

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Marius Marchidanu și George Neacșu. Rezervă a fost Daniel Haidiner.

Observatori au fost Augustus Constantin și Marcel Vasile.

În partea secundă a meciului, Paul Pîrvulescu și Alexandru Coman au avut un conflict, stelistul împingându-l pe rapidist, care a căzut. Arbitrul Cojocaru a decis să-i sancționeze pe ambii jucători cu cartonașul galben.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Jucătorii Pham, Toșca și Aldea au evoluat primul meci oficial pentru Steaua.

La partidă a asistat și fostul internațional Ze Maria, care a urmărit meciul alături de avocatul italian Angelo Massone și acționarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir. Alături de Ze Ma s-au aflat și secundul Riccardo Ronca și preparatorul fizic Sandro Fantoni.

Echipele de start la meciul Rapid – Steaua din Cupa Ligii

Echipele de start la meciul Rapid – Steaua, care începe la ora 21.00, pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu, în optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast:

Rapid București: Drăghia – Tînc, Iacob, Lung, M.Stoica – Al. Coma, Săndulescu, Păun, Selagea – Ciolacu, Pancu. Director tehnic: Marian Rada

Steaua București: Cojocaru – Pham, Aldea, Filip, Toșca – Neagu, Stanciu – Grădinaru, Vâlceanu, Pîrvulescu – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă

Meciul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru.

RAPID – STEAUAeste derbyul optimilor de finală din Cupa Ligii, competiția nou-înființată de Liga Profesionistă de Fotbal din acest sezon.RAPID – STEAUAse va disputa pe terenul giuleștenilor și va fi live sâmbătă, de la ora 21.00, pe Look TV. Rapid a ajuns în optimile de finală din Cupa Ligii după ce a trecut, în turul preliminar destinat nou-promovatelor, de CSU Craiova, cu 1-0, pe Giulești. Steaua este calificată automat în optimile de finală ale Cupei Ligii. Meciul va avea loc pe Giulești, însă au fost puse în vânzare doar 3.000 de bilete, din cauza stării precare a arenei Rapidului. Cele două peluze vor fi închise, astfel că suporterii vor sta la tribuna I și II. Rapid – Steaua din Cupa Ligii este primul meci dintre cele două formații din următoarea săptămână. Cea de-a doua întâlnire dintre cele două echipe va avea loc la fix o săptămână de la meciul din Cupa Ligii, în prima etapă din noul sezon al Ligii I. Printre celelalte meciuri care se dispută în optimile Cupei Ligii se numără CSMS Iași – CFR Cluj și Concordia Chiajna – Dinamo. În primele două meciuri din optimile Cupei Ligii, Viitorul a învins FC Botoșani la penaltyuri, după 2-2 în timpul regulamentar și 3-3 după prelungiri, iar Astra a trecut cu 4-1 de FC Brașov.

RAPID – STEAUA, echipe probabile conform Prosport

Rapid:Drăghia – Tînc, Iacob, Păun, Stoica – Săndulescu, Negru – Coman, Pancu, Selagea – Ciolacu. Antrenor Marian Rada

Steaua:Cojocaru – Pham, Aldea, Filip, Toșca – Neagu, N. Stanciu – Grădinaru, Vâlceanu, Pîrvulescu – Keșeru. Antrenor Costel Gâlcă

La ora meciuluiRAPID – STEAUAse anunță ploaie, dar suporterii nu au voie să pătrund pe stadion cu umbrele.

Cine este arbitrul meciuluiRAPID – STEAUA

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Rapid – Steaua, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.00, în optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast.

Cojocaru va fi ajutat de Marius Marchidanu și George Neacșu. Rezervă a fost Daniel Haidiner.

Observatori vor fi Augustus Constantin și Marcel Vasile.

Meciul Oțelul Galați – Ceahlăul Piatra Neamț, programat de la ora 18.00, va fi arbitrat de Dragoș Istrate, ajutat de Daniel Mitruți și Gabriel Stroe. Rezervă va fi Marian Barbu.

Observatori au fost Constantin Ștefan și Marian Bucurescu.

RAPID – STEAUA, meci dezechilibrat la pariuri

La pariuri, Steaua, campioană două sezoane la rând, este favorită certă, având cota 1,50 la victorie, în timp ce cota Rapidului, nou-promovată, este de 5,50. Egalul, adică intrarea în prelungiri, e cotat la 4,75.

Peste 250 de jandarmi, la derbiulRAPID – STEAUA, din optimile Cupei Ligii

Peste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la partida Rapid – Steaua, de sâmbătă, din cadrul optimilor de finală ale Cupei Ligii, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete și invitații.

Din motive de siguranță, clubul gazdă a pus în vânzare pentru această partidă 3000 de bilete în cele două tribune ale stadionului, iar peluzele vor rămâne închise accesului spectatorilor.

Rada: Pentru meciul cu Steaua am la dispoziție un lot de 15 jucători plus trei juniori

Directorul tehnic al echipei Rapid, Marian Rada, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că pentru partida cu Steaua din optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast are la dispoziție un lot de 15 jucători pe care îl va completa cu trei juniori.

„După cum se știe la Rapid sunt probleme mari. De la meciul cu CSU Craiova până acum nu s-a schimbat nimic. Și la acest meci vom avea tot cei 13 jucători de miercuri plus Lung, care vine după suspendare, și Martin, care sper să fie apt după accidentare. Deci vom avea un lot de 15 jucători pe care îl vom completa cu trei juniori”, a spus tehnicianul.

Rada a adăugat că partida cu Steaua este din punctul său de vedere una de pregătire, dar susține că el și jucătorii nu vor avea nicio scuză dacă nu vor câștiga. „Acest meci cu Steaua îl vom considera o etapă de pregătire pentru noul campionat pentru că noi ne-am reunit foarte târziu și ne lipsește o lună de pregătire. Dar noi și jocurile de pregătire vrem să le câștigăm. Pentru mine și pentru echipă contează foarte mult rezultatul indiferent de meci. Pentru că o victorie dă încredere pentru viitor. Nu avem nicio scuză dacă nu vom câștiga cu Steaua. Chiar dacă suntem neplătiți și avem probleme, nu avem nicio scuză dacă nu câștigăm indiferent cu cine am juca. Probabil că ei nu vor risca să folosească în acest meci jucători obosiți sau cu probleme medicale astfel încât să pericliteze calificarea mai departe în Liga Campionilor. Însă noi chiar am dori ca mâine să vină pe Giulești cea mai bună echipă a Stelei, pentru că dacă vom învinge, atunci va fi satisfacția și mai mare. Nouă nu ne e frică de nimeni. Le-am spus și jucătorilor, și să nu se creadă că incit la violență, le-am spus «să murim cu ei de gât». Deci nu incit, dar între ghilimele le-am spus «să murim cu ei de gât»”, a afirmat Rada.

Tehnicianul și-ar fi dorit ca meciul de sâmbătă să se dipute cu stadionul plin. „Jucătorii și eu am fi dorit să se joace cu stadionul plin, dar dacă nu se poate, asta e. Sper ca fanii care vor veni, cei 3.000, să împingă de la spate echipa pentru că noi ne dorim să câștigăm. Știu că nu suntem pregătiți pentru astfel de jocuri și că va fi greu. Le-am spus jucătorilor să se autodepășească și după meci să iasă de pe teren cu fruntea sus. Putem să și pierdem, dar trebuie să dăm totul astfel încât să fim mulțumiți la final. Mi-aș fi dorit ca meciul să se joace pe Arena Națională din perspectiva banilor din bilete, aș fi vrut să aducem și noi ceva în vistieria clubului. Dar poate va fi meciul următor, cel din prima etapă. Bineînțeles că se va juca acel meci pe Arena Națională dacă se vor găsi cei 40.000 sau 100.000 de euro necesari. Dar dacă este vorba de 100.000 atunci nu vom juca acolo nici acel meci”, a explicat el.

În schimb, Rada nu se așteaptă la tensiuni pe Stadionul Giulești pentru că sâmbătă Steaua nu va mai avea oficiali care să incite publicul. „Acum cu cinci suporteri steliști va fi ușor. Sper să nu mai vină iar cu vreun manelist pe aici să defileze pe teren sau cu oameni care să dea cu piciorul în leocoplast, să nu vină cu oameni infiltrați printre agenții de pază pentru că ultima oară a fost ceva dubios. Se aștepta o incitare, vroiau să incite și să se întâmple ceva. Tot timpul la jocurile cu Steaua au fost incidente, cum a fost și atunci cu bricheta când am pierdut un titlu. Sper să se joace mâine în limitele fair-play-ului. Pe Costel îl cunosc foarte bine, își vede de profesia lui. E alt tip de antrenor decât cel de dinainte, e liniștit își vede numai de problemele echipei. Nu mă aștept la provocări din partea lui, e alt tip. Pe bancă nu va mai fi nicio persoană care să incite publicul, așa că sper ca meciul să fie un spectacol fără incidente”, a precizat Marian Rada.

El a menționat că Emil Dică ar putea reveni în lot pentru următorul sezon, nu însă și Daniel Niculae, care este în continuare dezamăgit de incidentele provocate de suporteri la meciul demonstrativ organizat cu ocazia aniversării a 91 de ani de la înființarea clubului. „Eu sper să revină Dică, am discutat cu el. Am discutat și cu Daniel Niculae, însă el are o problemă cu suporterii, a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat la acea aniversare de 91 de ani. Încă mai vorbesc cu el, sper să accepte, pentru că dacă va veni atunci crește puterea echipei cu 30-40 la sută”, a declarat tehnicianul.

Marian Rada susține că nu își va depune CV-ul pentru postul de antrenor principal al echipei deoarece acesta poate fi consultat de oricine pe site-urile „Wikipedia sau YouTube”. „Am înțeles că pentru cluburile în insolvență este o regulă să se depună CV atunci când angajezi pe cineva. Eu nu voi depune CV-ul, îl știe toată lumea, am fost președinte, antrenor la seniori, la echipa a doua, la juniori, am dus de trei ori echipa în Cupa UEFA, deci CV-ul îl poate lua oricine de pe Wikipedia sau pe YouTube”, a mai spus el.

Directorul tehnic a precizat că mai mulți oameni de afaceri au dorit să investească la Rapid, însă au renunțat din cauza „intereselor meschine” ale unor oficiali ale căror nume nu a dorit să le dezvăluie. „Cunosc mulți oameni care vroiau să vină la Rapid, însă au avut parte de multe piedici din partea unor oameni care ziceau că sunt rapidiști, dar de fapt… Eu nu vreau să vorbesc, sunt interese meschine, interese personale care nu fac cinste unui club curat cum a fost Rapid până în ultima perioadă. Nici nu vreau să mă gândesc la problemele astea”, a afirmat Rada.

Șansele ca partida Rapid – Steaua, programată la 26 iulie, în prima etapă a Ligii I, să se dispute pe Arena Națională sunt mici din cauza costurilor foarte mari, a declarat, vineri, ofițerul de presă Lucian Ionescu. „Am vorbit și cu cei de la Steaua, atât plătesc și ei pentru Arena Națională, 100.000 de euro. E exorbitant, 40.000 de euro chiria, 15.000 sunetul, 10.000 curățenia, 20.000 firma de pază, se adaugă și TVA-ul și ajungem la aproape 100.000”, a explicat Lucian Ionescu.

Steaua va fi susținută din tribune de cinci suporteri la meciul cu Rapid

Formația Steaua va fi susținută din tribună la meciul cu echipa Rapid programat, sâmbătă, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, de un grup de cinci suporteri, au anunțat, vineri, oficialii grupării giuleștene.

„Steaua a solicitat cinci bilete pentru suporteri și le-au fost deja distribuite. Aveau dreptul la cinci la sută din totalul de 3.000, adică 150, dar au solicitat cinci”, a afirmat ofițerul de presă al FC Rapid, Lucian Ionescu.

Din motive de siguranță, clubul Rapid a pus în vânzare pentru această partidă 3.000 de bilete în cele două tribune ale stadionului, iar peluzele vor rămâne închise accesului spectatorilor.

La acest meci, peste 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor.

Rada: Pentru meciul cu Steaua am la dispoziție un lot de 15 jucători plus trei juniori

Directorul tehnic al echipei Rapid, Marian Rada, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că pentru partida cu Steaua din optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast are la dispoziție un lot de 15 jucători pe care îl va completa cu trei juniori.

„După cum se știe la Rapid sunt probleme mari. De la meciul cu CSU Craiova până acum nu s-a schimbat nimic. Și la acest meci vom avea tot cei 13 jucători de miercuri plus Lung, care vine după suspendare, și Martin, care sper să fie apt după accidentare. Deci vom avea un lot de 15 jucători pe care îl vom completa cu trei juniori”, a spus tehnicianul.

Rada a adăugat că partida cu Steaua este din punctul său de vedere una de pregătire, dar susține că el și jucătorii nu vor avea nicio scuză dacă nu vor câștiga. „Acest meci cu Steaua îl vom considera o etapă de pregătire pentru noul campionat pentru că noi ne-am reunit foarte târziu și ne lipsește o lună de pregătire. Dar noi și jocurile de pregătire vrem să le câștigăm. Pentru mine și pentru echipă contează foarte mult rezultatul indiferent de meci. Pentru că o victorie dă încredere pentru viitor. Nu avem nicio scuză dacă nu vom câștiga cu Steaua. Chiar dacă suntem neplătiți și avem probleme, nu avem nicio scuză dacă nu câștigăm indiferent cu cine am juca. Probabil că ei nu vor risca să folosească în acest meci jucători obosiți sau cu probleme medicale astfel încât să pericliteze calificarea mai departe în Liga Campionilor. Însă noi chiar am dori ca mâine să vină pe Giulești cea mai bună echipă a Stelei, pentru că dacă vom învinge, atunci va fi satisfacția și mai mare. Nouă nu ne e frică de nimeni. Le-am spus și jucătorilor, și să nu se creadă că incit la violență, le-am spus «să murim cu ei de gât». Deci nu incit, dar între ghilimele le-am spus «să murim cu ei de gât»”, a afirmat Rada.

Tehnicianul și-ar fi dorit ca meciul de sâmbătă să se dipute cu stadionul plin. „Jucătorii și eu am fi dorit să se joace cu stadionul plin, dar dacă nu se poate, asta e. Sper ca fanii care vor veni, cei 3.000, să împingă de la spate echipa pentru că noi ne dorim să câștigăm. Știu că nu suntem pregătiți pentru astfel de jocuri și că va fi greu. Le-am spus jucătorilor să se autodepășească și după meci să iasă de pe teren cu fruntea sus. Putem să și pierdem, dar trebuie să dăm totul astfel încât să fim mulțumiți la final. Mi-aș fi dorit ca meciul să se joace pe Arena Națională din perspectiva banilor din bilete, aș fi vrut să aducem și noi ceva în vistieria clubului. Dar poate va fi meciul următor, cel din prima etapă. Bineînțeles că se va juca acel meci pe Arena Națională dacă se vor găsi cei 40.000 sau 100.000 de euro necesari. Dar dacă este vorba de 100.000 atunci nu vom juca acolo nici acel meci”, a explicat el.

În schimb, Rada nu se așteaptă la tensiuni pe Stadionul Giulești pentru că sâmbătă Steaua nu va mai avea oficiali care să incite publicul. „Acum cu cinci suporteri steliști va fi ușor. Sper să nu mai vină iar cu vreun manelist pe aici să defileze pe teren sau cu oameni care să dea cu piciorul în leocoplast, să nu vină cu oameni infiltrați printre agenții de pază pentru că ultima oară a fost ceva dubios. Se aștepta o incitare, vroiau să incite și să se întâmple ceva. Tot timpul la jocurile cu Steaua au fost incidente, cum a fost și atunci cu bricheta când am pierdut un titlu. Sper să se joace mâine în limitele fair-play-ului. Pe Costel îl cunosc foarte bine, își vede de profesia lui. E alt tip de antrenor decât cel de dinainte, e liniștit își vede numai de problemele echipei. Nu mă aștept la provocări din partea lui, e alt tip. Pe bancă nu va mai fi nicio persoană care să incite publicul, așa că sper ca meciul să fie un spectacol fără incidente”, a precizat Marian Rada.

El a menționat că Emil Dică ar putea reveni în lot pentru următorul sezon, nu însă și Daniel Niculae, care este în continuare dezamăgit de incidentele provocate de suporteri la meciul demonstrativ organizat cu ocazia aniversării a 91 de ani de la înființarea clubului. „Eu sper să revină Dică, am discutat cu el. Am discutat și cu Daniel Niculae, însă el are o problemă cu suporterii, a fost dezamăgit de ce s-a întâmplat la acea aniversare de 91 de ani. Încă mai vorbesc cu el, sper să accepte, pentru că dacă va veni atunci crește puterea echipei cu 30-40 la sută”, a declarat tehnicianul.

Marian Rada susține că nu își va depune CV-ul pentru postul de antrenor principal al echipei deoarece acesta poate fi consultat de oricine pe site-urile „Wikipedia sau YouTube”. „Am înțeles că pentru cluburile în insolvență este o regulă să se depună CV atunci când angajezi pe cineva. Eu nu voi depune CV-ul, îl știe toată lumea, am fost președinte, antrenor la seniori, la echipa a doua, la juniori, am dus de trei ori echipa în Cupa UEFA, deci CV-ul îl poate lua oricine de pe Wikipedia sau pe YouTube”, a mai spus el.

Directorul tehnic a precizat că mai mulți oameni de afaceri au dorit să investească la Rapid, însă au renunțat din cauza „intereselor meschine” ale unor oficiali ale căror nume nu a dorit să le dezvăluie. „Cunosc mulți oameni care vroiau să vină la Rapid, însă au avut parte de multe piedici din partea unor oameni care ziceau că sunt rapidiști, dar de fapt… Eu nu vreau să vorbesc, sunt interese meschine, interese personale care nu fac cinste unui club curat cum a fost Rapid până în ultima perioadă. Nici nu vreau să mă gândesc la problemele astea”, a afirmat Rada.

Șansele ca partida Rapid – Steaua, programată la 26 iulie, în prima etapă a Ligii I, să se dispute pe Arena Națională sunt mici din cauza costurilor foarte mari, a declarat, vineri, ofițerul de presă Lucian Ionescu. „Am vorbit și cu cei de la Steaua, atât plătesc și ei pentru Arena Națională, 100.000 de euro. E exorbitant, 40.000 de euro chiria, 15.000 sunetul, 10.000 curățenia, 20.000 firma de pază, se adaugă și TVA-ul și ajungem la aproape 100.000”, a explicat Lucian Ionescu.

RAPID – STEAUAdin CUPA LIGII va fi LIVE pe LOOK TV sâmbătă, 19 iulie, de la ora 21.00.

Rapid – CSU Craiova 1-0

EchipaRapids-a calificat în optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu, cu scorul de 1-0 (0-0), formația CS Univeritatea Craiova, în play-off-ul competiției.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Ciolacu în minutul 52.

RapidBucurești: Drăghia – Tînc, Păun, Iacob, M. Stoica – Al. Coman, Săndulescu, Negru, Selagea – Ciolacu (Călin ’90+2), Pancu (Martin ’90+5). Director tehnic: Marian Rada

CS Universitatea Craiova: Brach – Dănănae, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Băluță, Mateiu, Madson, Bancu (Neacșa ’64) – Curelea, Ivan (Herghelegiu ’46). Antrenor: Ionel Gane

Cartonașe galbene: Săndulescu ’35 / Mateiu ’29, Păun ’54, Dănănae ’58, ’90+2, Frăsinescu ’60, Kay ’84, Madson ’86
Cartonaș roșu: Dănănae ’90+2

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu, ajutat la cele două linii de Marius Nicoară și Sebastian Stoianov, în timp ce Andrei Chivulete a fost rezervă.

Observatori au fost Dan Berbecaru și Romulus Chihaia.

La meci au asistat 6.000 de spectatori, între care 60 de fani ai echipei oaspete.

La partidă au asistat și investitorul italian Angelo Massone, care vrea să preia clubul giuleștean., însoțit de fostul manager sportiv al grupării giuleștene Renzo Rossi.

Antrenorul Concordiei Chiajna, Marius Șumudică, secundul naționalei Victor Pițurcă dar și fostulrapidist Al. Ioniță II au asistat de asemenea la meci.

Rada: Victoria cu CSU Craiova este o minune având în vedere situația de laRapid

Directorul tehnic al FCRapid, Marian Rada, a declarat, miercuri, că victoria cu CSU Craiova din turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast este „o minune” având în vedere situația financiară a clubului și pregătirea insuficientă a jucătorilor giuleșteni.

„Am jucat cu o echipă care s-a autodeclarat candidată la titlul de campioană, o echipă cu salariile la zi, cu un oraș întreg și o primărie în spate, pe când noi nici bani de tuns și tușat gazonul nu aveam. Așa că victoria asta e normal să fie o minun”, a spus Rada la conferința de presă de la finalul partidei.

Tehnicianul a explicat că pentru el partida cu CSU Craiova a fost una de pregătire. „Meciul ăsta pentru noi a fost unul dramatic având în vedere situația clubului și faptul că am avut doar două săptămâni de pregătire. Eu îl pun la capitolul joc de pregătire chiar dacă a fost unul oficial, sper ca victoria să fi dat încredere jucătorilor pentru meciurile care vor urma”, a afirmat el.

Marian Rada a adăugat că pentru acest meci a avut la dispoziție doar 13 jucători legitimați și a fost nevoit să completeze banca de rezerve cu juniori. „Jucătorii au dat totul pe teren, au arătat devotament așa cum stă bine unui fotbalist laRapid. Azi am avut doar 13 jucători legitimați plus Martin care a fost accidentat și încă nu e refăcut și Lung suspendat. Deci voi avea la meciul cu Steaua de sâmbătă și ceva pe bancă, pentru că azi am făcut schimbări doar pentru trecerea timpului”, a menționat Rada.

Întrebat cum rezistă jucătorii din lot având în vedere că unii dintre ei nu au mai primit un salariu de 12 luni, Rada a răspuns: „Nu știu cum mai rezistă, poate și-au găsit sponsori. Serios acum, e foarte greu, încercăm să găsim un om serios să investească și apoi să culeagă roadele. Pentru că acum suntem ca la începutul anilor ”90 înainte să preia clubul Copos. Normal ar fi ca din banii care se încasează din participarea în Cupa Ligii să revină ceva și jucătorilor din lot, dar nu știu ce va fi”.

Pancu: Și cu juniorii dacă jucăm, încă nu s-a inventat echipa care să fie favorită pe Giulești

Atacantul Daniel Pancu a declarat, miercuri, la finalul partidei cu CSU Craiova câștigate cu scorul de 1-0, că și dacă formația Rapid ar evolua cu juniorii încă nu s-a inventat echipa care să fie favorită pe Stadionul Giulești.

„Noi și cu juniorii dacă jucăm încă nu s-a inventat echipa care să fie favorită pe Giulești. Și asta s-a văzut și azi cu Craiova. Eu am doar o săptămână de pregătire, iar colegii mei două. E clar că este insuficient în fața unei echipe precum cea a Craiovei'”, a spus Pancu.

Jucătorul rapidist a menționat că niciun fotbalist din lot nu se sperie deSteaua, adversara din optimile Cupei Ligii-Adeplast și din prima etapă a Ligii I. „E frumos că vom juca două meciuri cuSteauaîn aproape o săptămână. Ei probabil că în partida de Cupa Ligii își vor menaja titularii care joacă azi (n.r. – în Liga Campionilor). Chiar și așa cu siguranță pleacă mai favoriți într-un meci cu Rapid decât oricând în ultimii 20 de ani, dar Rapid a făcut întotdeauna suprize foarte mari. Nu ne sperie pe noi niciodatăSteaua, mai ales că am înțeles că e posibil să jucăm în Cupa Ligii cu ei pe Giulești”, a explicat fotbalistul.

Daniel Pancu susține că în cazul în care lotul nu va fi întărit în perioada următoare cu 10-11 jucători, Rapid va fi prima echipă care va retrograda la anul în Liga a II-a. „Mai este nevoie de întăriri pentru că suntem foarte puțini. Cred că ne mai trebuie 10-11 jucători pentru că altfel vom fi prima echipă care retrogradează la anul”, a precizat Pancu.

Echipa Rapid a învins, miercuri, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, formația CSU Craiova, în turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast, calificându-se în optimile de finală ale competiției unde va întâlniSteaua.

Steauaînvinge Stromsgodset, scor 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor

Campioana României,SteauaBucurești, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa norvegiană Stromsgodset, într-un meci contând pentru prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Iancu, în minutul 49.

Stromsgodset: Larsen – Vilsvik (Ødegaard ’85), Storbaek, Hoibraaten, Hamoud – Junior, Abu, Fossum – Storflor, Ogunjimi (Sørum ’61), Kastrati (Wikheim ’69). Antrenor: David Nielsen

Steaua: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean (Vâlceanu ’90)- Pîrvulescu (Stanciu ’58), Chipciu, Tănase – Iancu (Filip ’75). Antrenor: Constantin Gâlcă

Cartonașe galbene: Chipciu ’15, Râpă ’64, Tănase ’90+2

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Olanda, cu Serdar Gozubuyuk la centru, ajutat la cele două linii de compatrioții săi Davie Goossens și Patrick Langkamp. Rezervă a fost Jeroen Manschot.

Returul va avea loc săptămâna viitoare la București.

RAPID – STEAUA, din optimile Cupei Ligii României, va fi LIVE la LOOK TV, de la ora 21.00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din...
Mega-surpriză la show-ul Antenei! Ei sunt câștigătorii de la 'Te cunosc de undeva'
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii...
Mara Bănică, transformată TOTAL după ultimele operații estetice. Fanii abia o recunosc
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E egal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
O simplă modificare a unei mese poate aduce beneficii pacienţilor cu afecţiuni hepatice
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în...
Învârtită cu mac. Desertul pregătit de gospodinele din Bucovina
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei soții: ”Să nu uităm că a fost campioană de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Nașterile și decesele au scăzut, iar căsătoriile au crescut