Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro. Aproape 80% dintre candidați au picat sesiunea din toamnă a Bac 2014

Publicat: 01/09/2014, 13:54
Actualizat: 21/10/2014, 20:05

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro.Doar 22,27 la sută dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat sesiunea de toamnă a examenului Bacalaureat 2014, anunță Ministerul Educației Naționale. Ministerul a centralizat rezultatele candidaților care au susținut probele examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2014, înainte de contestații. Din totalul celor 52.389 de candidați, au promovat 11.666, respectiv 22,27 la sută. Rezultatul este cu aproximativ 1 la sută mai mare decât cel înregistrat în aceeași sesiune a anului 2013. Din totalul candidaților respinși, 248 au fost eliminați pentru fraudă. 9.753 de candidați au obținut medii între 5,00 și 5,99. Media finală pentru promovarea examenului de bacalaureat trebuie să fie minimum 6. Cele mai multe medii înregistrate în sesiunea august – septembrie – 10.038 -au fost pe segmentul 6,00 – 6,99.

Gândul publică rezultate Bacalaureat 2014 imediat ce acestea vor fi disponibile peEdu.ro. Elevii găsesc toate notele obținute la examen, dar și mediile de absolvire, pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Candidații nemulțumiți de notele obținute vor depune contestațiile la centrele de examen unde au susținut examenele. Comisia care recorectează lucrările este condusă depreședinte – inspector școlar general/inspector școlar general adjunct al județului în care se organizează centrul.

În cazul în care se organizează centre județene de contestații, inspectorul școlar numit în calitate de președinte trebuie să fie altul decât cei numiți în comisia de bacalaureat județeană/a municipiului București. De asemenea, din comisie mai face parte un vicepreședinte – un inspector școlar de specialitate; 1 – 2 secretari – informaticieni, inspectori școlari de specialitate, profesori; membri – profesori evaluatori – câte doi profesori, de regulă cu gradul didactic I,pentru fiecare disciplină și pentru maximum 100 de lucrări contestate. În situații justificate, pot fi numiți evaluatori și profesori cu gradul didactic II.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 23Conform datelor furnizate, luni, de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, doar 6,47 la sută dintre candidații care au susținut examenul de bacalaureat în a doua sesiune au fost declarați reușiți. Astfel, din totalul de 1.074 de înscriși s-au prezentat la examen 896 de candidați, iar dintre aceștia doar 58 au promovat bacalaureatul. La Liceul Tehnologic Giurgiu niciun candidat nu a luat examenul, iar la alte cinci unități de învățământ doar câte un singur candidat a promovat bacalaureatul în a doua sesiune. Liceele cu un singur candidat care a promovat examenul sunt: Seminarul Teologic „Teoctist Patriarhul” Giurgiu, Colegiul Tehnic Naval, Liceul Tehnologic „Udriște Năsturel” Hotarele, Liceul Tehnologic „Miron Nicolescu” Giurgiu, Liceul Tehnologic Prundu.

La această sesiune a bacalaureatului, un singur candidat a obținut media peste 8, nouă candidați au obținut medii între 7 și 7,99, iar cei mai mulți, respectiv 48 de candidați, au avut între 6 și 7.

Anul trecut, promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat a fost de 18% în județul Giurgiu.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 22Procentul de promovare la a doua sesiune a bacalaureatului este de 23,93 în județul Harghita, înainte de contestații, cu 1,93 puncte procentuale mai mic față de anul trecut, existând un liceu unde niciun candidat nu a obținut medie de trecere, potrivit Mediafax. Cele mai bune rezultate au fost obținute la Liceul Teoretic „Kemeny Janos” din Toplița, unde au promovat 60 la sută din candidați, urmat de Liceul Teoretic „Miron Cristea” din Subcetate (57,14 la sută) și de Colegiul Reformat din Odorheiu Secuiesc, Liceul de Artă „Nagy Istvan” din Miercurea Ciuc și Liceul Teoretic „Marton Aron” din aceeași localitate, toate cu promovabilitate de 50 la sută.

Cele mai slabe rezultate din județ s-au înregistrat la Liceul Tehnologic „Tivai Nagy Imre” din Sânmartin, unde niciunul din candidații prezenți la examen nu a promovat, la Liceul Tehnologic „Venczel Jozsef” din Miercurea Ciuc, unde a promovat un singur candidat din cei 50 prezenți (2 la sută) și la Colegiul Tehnic „Banyai Janos” din Odorheiu Secuiesc, unde a obținut medie de trecere un singur elev din cei 32 care au susținut bacalaureatul (3,13 la sută).

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 21Mai puțin de un sfert dintre absolvenții de liceu care au susținut examenul de bacalaureat în sesiunea a doua în județul Ialomița au reușit să promoveze, potrivit Medaifax.

Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, Ileana Condruț, procentul de promovabilitate înregistrat anul acesta pentru a doua sesiune de bacalaureat este de 17,47, cu aproape trei la sută mai mare față de cel înregistrat în sesiunea din toamnă de anul trecut.

Pentru a doua sesiune de bacalaureat, în județul Ialomița s-au înscris 951 de candidați, însă la fiecare dintre probe au lipsit câteva zeci. Cea mai mare medie obținută de un candidat este de sub 8,50.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 20Inspectoratul colar din Bihor, a publicat notele obținute de elevii care au susținut examenul de bacalaureat în cea de-a doua sesiune din acest an. Puteți descărca documentul de AICI.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 19Aproape un sfert dintre candidații din județul Alba care au susținut bacalaureatul în a doua sesiune au promovat examenul, procentul de promovabilitate fiind, înainte de soluționarea contestațiilor, 24,08, mai ridicat față de aceeași sesiune din 2013, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Alba, au susținut examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă 843 de candidați, dintre care 203 au promovat examenul.

Procentul de promovabilitate, înainte de soluționarea contestațiilor, este 24,08, mai ridicat decât în aceeași sesiune din 2013, când au promovat 21,91 la sută dintre candidați, înainte de contestații.La cea de-a doua sesiune de bacalaureat, șase elevi din județul Alba au fost eliminați la probele scrise pentru că au încercat să copieze.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 18Inspectoratul Școlar Arad a publicat pe site notele obținute de elevii care au susținut examenul de bacalaureat în sesiunea din toamnă. Descărcați documentul de AICI.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 17În județul Sibiu, rata de promovare în cea de-a doua sesiune a bacalaureatului înainte de contestații a fost de 28,67%, 211 din cei 910 elevi înscriși reușind să obțină medii peste 6, potrivit datelor publicate de inspectoratul județean. Cele mai multe note (84%) au fost în intervalul 6-6,99.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 16Puțin peste 22 la sută dintre candidații din județul Timiș la sesiunea de toamnă a bacalaureatului au promovat examenul, conform rezultatelor anunțate de Inspectoratul Școlar Județean, în timp ce la cinci licee din județ niciun candidat nu a obținut medie de trecere. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Timiș, la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, promovabilitatea înaintea contestațiilor este de 22,13 la sută.

Conform sursei citate, în județ sunt și cinci licee unde niciun candidat nu a obținut medie de trecere după rezultate Bacalaureat 2014 toamnă, precum și 12 licee unde a fost declarat admis câte un singur candidat. De asemenea, în județul Timiș niciun candidat nu a obținut media 10.00 la acest examen.

În județul Timiș, la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.813 candidați, dintre care 1.435 au fost prezenți, iar patru au fost eliminați, fiind prinși în sala de examen cu telefonul mobil asupra lor.

Rezultate Bacalaureat 2014 – Edu.ro UPDATE 15Potrivit datelor furnizate duminică seară de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți, 12,87 la sută din cei 886 de elevi prezenți la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat au reușit să obțină o notă de promovare. Procentul de promovare pe licee după rezultate Bac 2014 toamnă arată că pe primul loc se clasează Colegiul Național Gheorghe Țițeica (57,14%), acesta fiind urmat de Liceele „Ștefan Odobleja” (31,25%) și „Ioan Ștefan Paulian” (30%).

La polul opus, la Grupul Școlar „Halânga”și Liceul Tehnologic „Tudor Vladimirescu” din Șimian niciun candidat la examenul de bacalaureat nu a reușit să obțină notă de promovare, acesta având ată de promovare zero și la sesiunea din vară. În sesiunea de vară a examenului de bacalaureat, procentul de promovare a fost în județul Mehedinți la 46,64.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 14Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, procentul de promovare la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, este de 17,61, înaintea soluționării contestațiilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, la examene s-au înscris în total 599 absolvenți de clasa a XII-a, dintre care 105 nu s-au prezentat, iar un elev a fost eliminat pe parcursul examenelor. Potrivit ISJ Covasna, dintre elevii care s-au prezentat la examene numai 87 au promovat rezultate Bacalaureat 2014 toamnă, ceilalți 406 candidați obținând media generală sub 6.00.

Comparativ cu anul 2013, când procentul de promovare a fost, pentru aceeași sesiune de toamnă, de 25,45, în acest an se constată o scădere cu 7,79 puncte procentuale.

Rezultate Bacalaureat 2014 – Edu.ro UPDATE 13Mai puțin de un sfert dintre candidații care au susținut examenul de bacalaureat în a doua sesiune la nivelul județului Prahova au reușit la acest examen, transmite corespondentul Mediafax. Conform datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Prahova, procentul de promovare la sesiunea din toamnă a bacalaureatului este de 23,22.

În a doua sesiune s-au înscris la bacalaureat 2.243 absolvenți ai liceelor din Prahova care nu reușiseră să ia examenul în sesiunea din vară sau în anii anteriori, însă câteva sute dintre candidații înscriși nu s-au prezentat la examen.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 12Potrivit inspectorului general al IS J Buzău, Geta Burducea, 30,08 la sută dintre absolvenții de liceu care au susținut sesiunea de toamnă a bacalaureatului au promovat examenul, rezultatele fiind asemănătoare cu cele obținute anii trecuți, în aceeași sesiune. Conform sursei citate, la Buzău, au fost înscriși la bacalaureatul de toamnă 1.571 de elevi, însă doar 883 au fost evaluați, restul lipsind sau fiind eliminați după ce au fost prinși încercând să fraudeze examenul. Dintre aceștia, au luat examenul 394 de candidați.

Potrivit lui Burducea, la Colegiul Hasdeu, un singur absolvent s-a înscris să dea bacalaureatul în această sesiune și a promovat, ceea ce face ca rata de promovare la acest examen să fie de sută la sută. La Liceul de Arte Margareta Sterian, promovabilitatea a fost de 84 la sută, iar la Seminarul Teologic 75 la sută dintre absolvenți au obținut cel puțin nota 6.

Rezultate Bacalaureat 2014 – Edu.ro UPDATE 11Mai puțin de un sfert dintre cei peste 900 de candidații din județul Vaslui care au participat la sesiunea de toamnă a bacalaureatului au promovat examenul, rezultat considerat unul normal de șefii învățământului vasluian, în condițiile în care „toamna nu este bacalaureatul premianților”. Rata de promovare la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat în Vaslui a fost de 22,35 la sută, cu un punct procentual mai mic decât în 2013, însă care plasează județul Vaslui pe media națională, transmite corespondentul Mediafax.

Practic, din cei 904 participanți la examen, 202 au obținut medii peste 6.00 după rezultate Bac 2014 toamnă, fiind declarați astfel admiși.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui consideră rezultatele drept unele normale, având în vedere că „toamna nu este bacalaureatul premianților”.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 10Sub 20 la sută dintre candidații înscriși la sesiunea a doua a bacalaureatului au reușit să promoveze examenul în județul Vrancea, niciunul dintre candidați nereușind să obțină note de 9 sau 10, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit șefului Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Vasilica Zaharia, în acest județ la sesiunea de toamnă a bacalaureatului au fost înscriși 1.173 de absolvenți de liceu, din seria curentă și seriile anterioare, fiind prezenți 961. Dintre aceștia, 190 au promovat examenul de bacalaureat, fiind declarați respinși 769 candidați, astfel că rata de promovare a fost de 19,77.

Conform sursei citate, niciunul nu a obținut medii de 9 sau 10, fiind înregistrate șase medii între 8 – 8,99; 19 medii între 7 – 7,99 și 165 de medii între 6 și 6,99. Potrivit aceleiași surse, foarte multe medii au fost între 5 și 5.99, ceea ce indică nivelul foarte slab de pregătire al elevilor.

Rezultate Bacalaureat 2014 – Edu.ro UPDATE 9Mai puțin de o treime dintre candidații la sesiunea de toamnă a bacalaureatului din județul Brăila au promovat examenul, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean apreciind că rezultatul „este unul normal”, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit inspectorului general al ISJ Brăila, Iulian Danielescu, procentul de promovare la sesiunea de toamnă a bacalaureatului a fost de 30, 41, din seria curentă promovând 29, 01 la sută dintre candidați, iar din seriile anterioare 33,17 la sută.

Rezultate Bac 2014 – Edu.ro UPDATE 8Rata de promovare la sesiunea de toamnă a bacalaureatului în județul Constanța este de 16,11 la sută, înainte de contestații, aceasta fiind în creștere cu aproape patru procente față de perioada similară a anului trecut. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în sesiunea august – septembrie a bacalaureatului au promovat 365 de candidați, adică 16,11 la sută. Cele mai multe medii, respectiv 326, au fost înregistrate între 6 și 6.99.

În această sesiune a bacalaureatului au absentat 416 candidați, iar 30 absolvenți de liceu au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă, ei pierzând dreptul de a mai susține examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 7Puțin peste 16 la sută dintre candidații din Arad au promovat bacalaureatul de toamnă înainte de contestații, conform rezultatelor afișate duminică de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ), în timp ce la patru licee niciun candidat nu a obținut media de trecere, transmite corespondentul Mediafax.Potrivit ISJ Arad, la examenul de bacalaureat din sesiunea august – septembrie au fost înscriși 1.415 candidați, 1.012 din promoția curentă și 403 din promoții anterioare. S-au prezentat la probe 1.097 candidați, iar dintre aceștia doar 180 au obținut media de promovare.

Rezultate Bac 2014 – Edu.ro UPDATE 6Mai puțin de o treime dintre candidații care au susținut sesiunea de toamnă a bacalaureatului în județul Mureș au promovat examenul, obținând note peste 5 și media generală peste 6, potrivit inspectorului școlar general adjunct, Illes Ildiko.Șapte candidați au fost eliminați din examen, pentru copiere, la prima și ultima probă.„Procentul de promovați este de 31,15 la sută înainte de contestații. Avem 414 candidați declarați admiși, dintre care 334 cu medii între 6 și 7, 72 cu medii între 7 și 8 și opt cu medii între 8 și 9. Cu medii mai mari, nu avem. Contestațiile se pot depune luni, între orele 12 și 16″, a spus Illes.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 5Promovabilitatea la sesiunea de toamnă a bacalaureatului în județul Cluj este de 26,01 la sută, mai mare decât cea înregistrată anul trecut, când a fost de 25,16 la sută, transmite corespondentul Mediafax. La nivelul județului Cluj, un număr de 1.435 de candidați au susținut bacalaureatul, în șase centre de examen. Reprezentanții ISJ Cluj susțin că lucrările vor fi reevaluate în perioada 2 – 3 septembrie, iar în 4 septembrie se vor afișa rezultatele finale. În sesiunea de vară, promovabilitatea la Cluj a fost, după contestații, de 75,55 la sută.

Rezultate Bac 2014 – Edu.ro UPDATE 4Doar 92 de candidați dintre cei 500 care au susținut bacalaureatul în sesiunea de toamnă în Bistrița-Năsăud au reușit să promoveze, reprezentând 18,4 la sută, mai puțini față de anul trecut, când promovabilitatea a fost de 20,05 la sută. Inspectorul școlar general Camelia Tabără de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bistrița-Năsăud a declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax că la examen s-au înscris 666 de candidați, însă s-au prezentat doar cinci sute.

Potrivit sursei citate, dintre aceștia, numai 92 au promovat, reprezentând 18,4 la sută.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro UPDATE 3O pondere de 22,27 la sută dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat sesiunea a doua a examenuluide bacalaureat, anunță Ministerul Educației Naționale (MEN), transmite Mediafax. MEN a centralizat rezultatele candidaților care au susținut probele examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2014, înainte de contestații.

Din totalul celor 52.389 de candidați, după afișarea rezultate Bacalaureat 2014, sesiunea toamnă, au promovat 11.666, respectiv 22,27 la sută. Rezultatul este cu aproximativ 1 la sută mai mare decât cel înregistrat în aceeași sesiune a anului 2013.

Din totalul candidaților respinși, 248 au fost eliminați pentru fraudă.

Un număr de 9.753 de candidați au obținut medii între 5,00 și 5,99. Media finală pentru promovarea examenului de bacalaureat trebuie să fie minimum 6.

Cele mai multe medii înregistrate în sesiunea august – septembrie – 10.038 – au fost pe segmentul 6,00 – 6,99.

Afișarea rezultatelor se va face în toate centrele, începând de duminică, la ora 18:00, urmând ca, luni, în intervalul orar 12:00 – 16:00, să fie depuse contestațiile. Soluționarea contestațiilor se va realiza între 2 și 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

UPDATE 2 Mai mulți inspectori școlari au declarat pentru gândul că rezultatele la Bacalaureat 2014 sunt disponibile, dar acestea vor fi publicate după ce Ministerul Educației își dă acordul. Primele rezultate Bacalaureat 2014 ar putea fi publicate duminică, după ora 18:30.

Rezultate Bac 2014, pe Edu.ro UPDATE 1Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că sistemul de educație românesc suferă de o boală larg răspândită în Europa, respectiv „reformita”, al cărei singur rezultatul palpabil este scăderea calității, el arătând că este nevoie de un plan pentru educație pe o sută de ani.El a arătat că fiecare ministru al Educației a făcut o reformă sau chiar două și că nu aceasta este soluția. De asemenea, Klaus Iohannis a mai spus că, după fiecare examen de Bacalaureat, România își permite „să arunce în neant o jumătate de generație”.

„Noi, o țară săracă, ne permitem să aruncăm în neant o jumătate de generație. Ce sistem este acela care duce o generație până în clasa a XII-a și după aceea jumătate trec acest examen și jumătate rămân, unde rămân?”, a adăugat Klaus Iohannis care s-a referit și la faptul că cea mai importantă resursă pentru o națiune, și anume resursa umană, „este irosită”.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro.Ce s-a întâmplat în sesiunea iulie 2014

După sesiunea din iulie, înainte de contestații, 59,25% dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat Bacalaureatul. Procentul a fost cel mai mare din ultimii ani și mai mare cu 4 puncte procentuale comparativ cu situația centralizată în iulie 2013.

Pe discipline, situația din sesiunea din iulie arată astfel: la proba scrisă de Limba și literatura română E)a), din totalul celor 137.180 de absolvenți, 108.234 (78,90%) au obținut medii peste 5.

După rezultate Bacalaureat 2014, sesiunea iulie, la proba scrisă de Limba și literatura maternă E)b), din totalul celor 6.658 de absolvenți, 6.285 (94,40% ) au obținut medii peste 5.

La proba scrisă obligatorie a profilului E)c), din cei 137.665 de absolvenți, 107.002 (77,72%) au reușit să obțină medii peste 5, iar la proba scrisă la alegere a profilului și specializării E)d), din cei 128.772 de absolvenți, 107.164 (80,16%) au obținut medii peste 5.

Pe județe, cel mai ridicat procent de promovare s-a înregistrat în județele Brăila (77,82%,) Cluj (73,91%) și Iași (73,67%). Cea mai scăzută rată de promovare s-a înregistrat în județele Ilfov (27,93%), Giurgiu (38,14%) și Teleorman (44,10%).

La sesiunea de toamnă din 2013, doar 21,5 la sută dintre candidați au promovat examenul, respectiv 15.592 de candidați din totalul celor 72.476 care au fost prezenți la examen Cele mai multe medii obținute de candidați, respectiv 9.743, au fost între 6.00 și 6.49. Niciunul dintre participanții la sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2013 nu a obținut media 10.

Procentul elevilor care au promovat examenul național de bacalaureat din 2012 (sesiunea august-septembrie) a fost de 25,49, cu 5,07 puncte procentuale mai mult decât în 2011.

Rezultate Bacalaureat 2014, pe Edu.ro.Situația pe județe din sesiunea iulie 2014

În sesiunea de toamnă din 2013, după publicarea de rezultate Bacalaureat finale, aproape 21% dintre absolvenții de liceu care au susținut examenul în sesiunea de toamnă au promovat, potrivit datelor Ministerului Educației. Procentul cel mai ridicat de promovare a fost înregistrat în județul Arad – 35,9%, urmat de județul Tulcea – 31% , județul Buzău – 30,9 și județul Suceava – 30,4%. În toate celelalte județe procentele s-au situat sub 30%, cele mai mici fiind în județul Ilfov – 9,8%, Constanța – 12, 3%, Vâlcea – 13%, Ialomița – 13,7%. În București, procentul de promovare a fost de 15,5%.

Bacalaureat 2014. Sesiunea august-septembrie 2014:

14 – 18 iulie Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen

18 – 19 august Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A

18 – 19 august Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B

19 – 20 august Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C

21 – 22 august Evaluarea competențelor digitale – proba D

25 august Limba și literatura română – proba E)a) – proba scrisă

26 august Limba și literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă

27 august Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă

29 august Proba la alegere a profilului și specializării – proba E)d) – probă scrisă

1 septembrie Afișarea rezultatelor (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 16:00)

2 – 3 septembrie Rezolvarea contestațiilor

4 septembrie Afișarea rezultatelor finale

Gândul va publica în timp real rezultate bacalaureat 2014, precum și cele mai importante informații despre cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață