SIMONA HALEP – Bencic 6-7, 7-6, 0-3. Simona a ABANDONAT în finala de la Toronto

SIMONA HALEP - Bencic 6-7, 7-6, 0-3. Simona a ABANDONAT în finala de la Toronto

Halep a renunțat după două ore și jumătate de joc. Pe parcursul întâlnirii, românca a apelat de mai multe ori la interveția personalului medical al turneului, pentru o accidentare la piciorul stâng, dar și pentru o stare de rău general.

Calificarea în finală la Rogers Cup este recompensată cu un premiu de 227.640 de dolari și cu 585 de puncte WTA. Câștigătoarea turneului va primi 456.000 de dolari și 900 de puncte WTA.

Pentru Halep aceasta a fost a 18-a finală din carieră. Românca de 23 de ani a câștigat 11 turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), București (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) și Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele șase în 2013.

Ea a mai disputat șapte finale, Rogers Cup, în 2015, WTA Finals – Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 și Fes (WTA), în 2011 și 2010.

Următoarea competiție la care va participa Simona Halep este turneul de la Cincinnati, tot din categoria Premier 5, care va începe luni. Jucătoarea din Constanța este cap de serie numărul 3 și va evolua direct în turul al doilea.

22.27 Nimeni nu mai regretă acum că Serena Williams nu joacă în finala de la Toronto pentru că spectacolul oferit de Simona și Belinda este incredibil. Se jhoacă depeste două ore iar scorul este în acest moment perfect egal: 6-7, 7-6.

22.10 FABULOS. Simona egalează la 5 în acest set secund după ce pare că a trecut de problemele fizice iar apoi duce scorul la 6-5 după încă un break. Furioasă Bencic trântește racheta de pământ și este imediat huiduită!

22.03 Simona nu mai poate. Se luptă din greu pentru fiecare punct dar Bencic este prea puternică iar ea prea slăbită

21.50 Simona este din nou pe teren după o nouă pauză medicală. Românca nu se simte prea bine, i-a fost luată tensiunea, și a fost lăsată cu greu să joace în continuare. 4-2 pentru Bencic după un nou break

21.41 Simona pregătește o nouă revenire de senzație? Sperăm că este așa. Condusă cu 7-6 și 2-0 Simona egalează acum la 2

21.36 Condusă cu 2-0 Simona are puterea să revină și în acest set cu un break pentru care a munci mult

21.30 Cu avantajul dat de câștigarea primului set Bencic se distanțează acum la 2-0 după un nou break reușit în fața româncei

21.02 Simona este, din nou, la un singur game de câștigarea primul set, după ce a avut aceeași șansă la 5-4 însă Bencic a servit foarte bine. După ce a câștigat game-ul de 6-5 Simona a primit tratament de la medic pentru o accidentare la piciorul stâng

20.55 Un game incredibil cîștigat de Simona, care a avut nevoie de cinci mingi de game și a mai salvat și două mingi de break

20.40 Pentru prima dată în acest meci atât Bencic, cât și Halep, câștigă pe propriul serviciu

20.33 Cea care va reuși să câștige prima pe propriul serviciu va câștiga și setul. Nu de altceva, dar după cinci game-uri avem tot atâtea break-uri. În game-ul cinci Halep a revenit de la 0-40, a egalat, dar Bencic a reușit două puncte la rând și conduce din nou.

20.24 După trei break-uri din tot atâtea game-uri din primul set jucătoarea din Elveția conduce cu 2-1

20.10 A început finala de la Toronto, una extrem de importantă pentru HALEP

SIMONA HALEP FINALA TORONTO.Bencic, în vârstă de 18 ani, s-a impus în fața liderului WTA după un meci care a durat aproape două ore și jumătate.

Înaintea acestei întâlniri, americanca pierduse un singur meci (din 41 disputate), în luna mai, în fața sportivei cehe Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Madrid.

La rândul ei, Halep s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a câștigat, sâmbătă, partida din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto, disputată cu italianca Sara Errani, locul 17 WTA și cap de serie numărul 15, scor 6-4, 6-4.

Cu Bencic, Halep s-a întâlnit o dată, anul trecut, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon, când românca s-a impus cu scorul 6-4, 6-1.

Finala turneului de la Toronto va avea loc duminică, de la ora 20.00.

SIMONA HALEP FINALA TORONTO.Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a 18-a oară într-o finală a unui turneu WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu 6-4, 6-4, pe Sarra Erani, locul 17 WTA, în semifinale Rogers Cup, o competiție de categorie Premier 5.

Românca de 23 de ani a câștigat 11 turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells, toate trei în 2015, Doha (Premier 5), București (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) și Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele șase în 2013.

Halep a mai disputat șase finale, WTA Finals – Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 și Fes (WTA), în 2011 și 2010.

SIMONA HALEP FINALA TORONTO.Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sâmbătă, după ce s-a calificat în ultimul act al turneului de la Toronto, că se simte ca și cum ar fi câștigat competiția și că duminică se va bucura de finala la care și-o dorește ca adversară pe Serena Williams, liderul mondial.

„Bineînțeles că vreau să joc cu Serena, este întotdeauna o mare provocare să joc cu ea. Vreau să vă zic ceva, dar să nu spuneți nimănui, din punctul meu de vedere pot să spun că am câștigat turneul. Dacă joc împotriva ei mâine va fi o provocare și nu am nimic de pierdut, mă voi bucura de finală”, a spus Halep zâmbind, după ce a câștigat meciul cu italianca Sara Errani.

Simona Halep a precizat că semifinala cu Sara Errani a fost dificilă. „A fost un meci foarte dificil, Sara Errani a jucat foarte bine, a pus multe mingi înapoi în teren. Uneori nu am fost capabilă să închid așa cum aș fi vrut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeam în setul trei. Este bine că am câștigat și sunt bucuroasă că joc finala aici la Toronto”, a adăugat Halep.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția