Piața Charles de Gaulle devine din august șantier pentru un PASAJ SUBTERAN și O PARCARE cu 603 locuri: VEZI AICI PREZENTAREA VIDEO A PROIECTULUI

Redactor:
Maria Manoliu
Piața Charles de Gaulle devine din august șantier pentru un PASAJ SUBTERAN și O PARCARE cu 603 locuri: VEZI AICI PREZENTAREA VIDEO A PROIECTULUI
Piața Charles de Gaulle din Capitală devine șantier din august. În zonă, Primăria Capitalei intenționează să construiască un pasaj subteran și o parcare tot subterană de 603 locuri.

Piața Charles de Gaulle din Capitală devine șantier dinaugust. În zonă, Primăria Capitalei intenționeazăsă construiască un pasaj subteran și oparcare tot subterană de 603 locuri. Deocamdatămunicipalitatea caută o firmă vătaf care să supervizeze lucrărilede construcții.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul guvernamental delicitații, Primăria Capitalei caută un consultant care să-i ofereservicii de „supervizare și asistență tehnică” de un million deeuro pentru realizarea Pasajului rutier subteran de la PiațaCharles de Gaulle. Valoarea estimată a contractului poate ajunge șila 1,5 milioane euro dacă se constată că vor fi necesare lucrărisuplimentare.

Pasajul de la PiațaCharles de Gaulle – o investiție de 58 milioane deeuro

Pentru pasajul subteran de la Piața Charles de Gaulle, ConsiliulGeneral al Municipiului București a aprobat o investiție de 58 demilioane de euro. Pasajul va avea o lungime de 1392 de metri și vafi construit pe direcția Bulevardul Aviatorilor. Acesta va avea orampă în partea de sud lungă 318 metri, una în partea de nord de298 de metri, și va fi acoperit pe o suprafață de 778 metri.Practic vor fi două pasaje, câte unul pentru fiecare sens, care vorfi construite de o parte și de cealaltă a stației și galeriei demetrou. Pentru fiecare sens, lățimea pasajului va fi de 8 metri,vor exista două benzi benzi de circulație și trotuare de jumătatede metru. În partea centrală, trotuarul se poate lăți și la 2, 5metri. Odată cu realizarea pasajului, municipalitatea vareconfigure și accesul la stația de metrou Aviatorilor, situață înpartea de Nord a Pieței Charles de Gaulle.

603 locuri de parcaresub Piața Charles de Gaulle

Lângă viitorul pasaj rutier de la Piața Piața Charles de Gaulle,Primăria Capitalei va construi o parcare subterană de 603 locuri.Potrivit reprezentanților municipalității, lucrările de construcțievor începe în august iar accesul în parcare se va face atât dinviitorul pasaj subteran, cât și de pe străzile Constantin Prezan șiCalea Dorobanților. Parcarea va fi construită pe trei niveluri, vaavea 603 locuri și va costa va costa 44,9 milioane de euro. Laprimul nivel se va amenaja și o galerie comercială. Lucrarea vaavea trei niveluri, dintre care primul va fi amenajat ca galeriecomercială. Lucrările de construcții vor dura trei ani iar unsingur loc de parcare va fi construit cu 74.550 de euro.

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
Mărturiile unui spion: Nu este ce se vede la televizor. La televizor îl vedem pe...
Orașul cu nume „cancerigen” și-a ales un nou nume. Investitorii și turiștii fugeau de el
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intesivă, după ce a...
Cântăreață din România, mesaj sfâșâietor de pe patul de spital: “Rugați-vă cu mine”
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
S-a aflat cel mai ascuns secret al lui Ceaușescu. Strategia lui avea să aducă sfârșitul....
De ce s-a căsătorit Nicu Ceaușescu cu Elena lui Briceag, de fapt. Secretul dictatorului s-a...
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide