• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

PROTESTE la DEVA. 80 de persoane protestează în ploaie, cu steaguri și pancarte cu mesajul „Jos Băsescu”

PROTESTE la DEVA. 80 de persoane protestează în ploaie, cu steaguri și pancarte cu mesajul „Jos Băsescu”
Aproximativ 80 de persoane protestează, vineri după-amiază, în Piața Victoriei din Deva, în pofida ploii, manifestanții având steaguri și pancarte cu mesajul "Jos Băsescu" și scandând "Nu contează câți suntem, pe Băsescu jos îl dăm", transmite corespondentul Mediafax.

Aproximativ 80 de persoane protestează, vineri după-amiază, în Piața Victoriei din Deva, în pofida ploii, manifestanții având steaguri și pancarte cu mesajul „Jos Băsescu” și scandând „Nu contează câți suntem, pe Băsescu jos îl dăm”, transmite corespondentul Mediafax.

Aproape 80 de persoane s-au adunat, vineri după-amiază, în fața statuii lui Decebal din Piața Victoriei din Deva, cu steaguri și pancarte inscripționate cu mesajul „Jos Băsescu”.

Oamenii au umbrele, întrucât la Deva plouă mărunt și rece, și scandează lozinci precum „Jos Băsescu”, „Nu contează câți suntem, pe Băsescu jos îl dăm”.

Unii dintre protestatari s-au înfășurat în steaguri.

„Protestul nu este autorizat, iar persoanele prezente se manifestă pașnic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, locotenentul Nicolae Răducu.

Potrivit acestuia, alte peste o sută de persoane protestează la Hunedoara, Brad și Orăștie.

Inchide