Adrian Năstase: M-aș fi bucurat ca Becali să nu ajungă în penitenciar; Steaua va pierde din forță

Publicat: 30 05. 2013, 16:08
Actualizat: 29 07. 2014, 21:21

Fostul premier Adrian Năstase, cunoscut simpatizant al echipei Dinamo, spune că s-ar fi bucurat ca Gigi Becali să nu ajungă în penitenciar și apreciază că Steaua București își va pierde o parte din forță din acest motiv.

„Îmi pare rău de ce i se întâmplă lui Gigi Becali. Consider că în felul acesta Steaua își va pierde o parte din forță. Nu îi pot da sfaturi lui Gigi Becali, m-aș fi bucurat să nu ajungă în penitenciar. Nu știu felul în care s-ar putea adapta. Sper să treacă cu bine de această încercare”, a declarat Adrian Năstase, care a fost prezent la sărbătorirea a 65 de ani de la înființarea CS Dinamo.

În 20 iunie 2012, Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calității”, în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Președinție din partea PSD. La 18 martie 2013, Năstase a fost eliberat din penitenciar, după ce Tribunalul București i-a admis cererea de eliberare condiționată.

CS Dinamo a sărbătorit, joi, 65 de ani de la înființarea clubului și a inaugurat Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare.