Adrian Năstase, pe blog: „Procurorii luptă pentru credința lui Traian Băsescu”

Publicat: 19 08. 2012, 15:53
Actualizat: 23 08. 2012, 20:51

Într-o nouă postare pe blogul personal, datată duminică, 19 august, Adiran Năstase îi compară pe procurori cu misionarii spanioli, precizând că aceștia luptă „pentru dreapta credință”, care nu este alta decât „credința în Traian Băsescu”.

În postul intitulat „Procurorii – misionari”, Năstase scrie că reprezentanții Parchetului au mers din poartă în poartă „să lupte împotriva ereziilor constituționale”.

S-ar putea să nu fie adevărat, dar e posibil ca, observând creșterea exponențială a membrilor sectelor religioase în România, procurorii sa fi plecat – precum spaniolii în America de Sud, în urmă cu trei secole – cu Biblia în mână – să lupte pentru dreapta credință. Pentru credința în Traian Băsescu. Părerea mea. Adevărați misionari, procurorii au mers, din poartă în poartă, să lupte împotriva ereziilor constituționale. Un număr important de procurori, inclusiv dintre cei 143 + 137 + 97 + 165 + 145 + 170 + 137 + 95, numiți în perioada 2005 – 2012 de către Traian Băsescu, prin decret prezidențial, au descins, în calitate de apostoli ai adevărului, în curțile oamenilor, din dorința de a nu-i pune pe drumuri pe „făptuitori” – citându-i la sediul instituției – și să nu-i pună nici la cheltuieli, obligându-i să-și ia un avocat. La mine nu au venit procurorii să verifice dacă am votat de mai multe ori, pentru că ei știu cel mai bine că scopul principal al condamnării mele a fost ca în anii următori, să nu votez deloc. Și nici să fiu ales…„, a mai scris fostul premier pe blogul personal.