ALEGERI LOCALE 2012. Gheorghe Flutur, despre înfrângerea la șefia CJ Suceava

Publicat: 12 06. 2012, 17:23
Actualizat: 25 06. 2013, 14:46

„A fost o surpriză pentru toți, inclusiv pentru noi, votul negativ care a venit din orașe. Luăm ca atare mesajul electoratului pe care îl respectăm. N-a contat poate atât de mult un miliard de euro adus în județul Suceava în patru ani, au contat măsurile de austeritate și faptul ce te-ai identificat cu un lider la vârf al unui partid care și-a asumat răspunderea să treacă România prin criză la un moment dat. În politică, aceste lucruri așa trebuie privite. Nu poți să fii doar cu avantaje, trebuie să ai și costuri”, a spus Gheorghe Flutur într-o conferință de presă referitor la înfrângerea suferită în alegerile la președinția CJ Suceava.

ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE DIN ORAȘUL TĂU – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO

Liderul PDL consideră că partidul său a plătit prețul guvernării și măsurilor de austeritate, însă menționează că PDL Suceava câștigat 38% din voturi și a obținut 59 de funcții de primar, cu zece în plus față de 2008.

Flutur l-a felicitat, pe liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, pentru că a câștigat alegerile pentru președinția CJ Suceava.

Candidatul USL Suceava la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a câștigat alegerile cu 5.429 de voturi în plus față de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a candidat pentru un nou mandat din partea PDL, iar USL obține și majoritatea în CJ Suceava.