ALEGERI LOCALE 2012. Vasile Blaga, reacție la plecarea Elenei Udrea: „Mie nu mi-a spus niciodată că intenționează să-și dea demisia”

Publicat: 12 06. 2012, 14:53
Actualizat: 31 07. 2014, 14:17
ALEGERI LOCALE 2012. După rezultatele dramatice de la alegerile locale 2012, Elena Udrea a decis să demisioneze de la șefia PDL București. Colegul său, Vasile Blaga, a declarat că nu știa de intențiile ei.

După rezultatele dramatice de la alegerile locale 2012, Elena Udrea a decis să demisioneze de la șefia PDL București. Șeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți, că lui nu i-a spus niciodată că Udrea că intenționează să demisioneze de la șefia Organizației PDL București.

„Mie nu mi-a spus niciodată că intenționează să-și dea demisia”, a declarat Blaga, referindu-se la anunțul vicepreședintelui PDL Elena Udrea că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcția de președinte al PDL București.

Blaga a făcut aceste precizări urmare a întrebărilor insistente ale ziariștilor, inițial spunând că nu știe și urmează să se documenteze în acest sens.

Vicepreședintele PDL Elena Udrea a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcția de președinte al PDL București, demisia fiind efectivă după validarea aleșilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.

Citește aici dosarul complet de la ALEGERI LOCALE 2012 și află REZULTATE ÎN TIMP REAL: ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE și EXIT POLL – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO